AGF-målmand Aleksandar Jovanovic droppede, da aarhusianerne tabte med 0-1 på Brøndby Stadion.

Nedturen fortsætter i AGF, der forlængede en tilsyneladende uendelig stime af dårlige resultater i Alka Superligaen ved at tabe 0-1 i Brøndby søndag aften.

AGF-spillerne kan med god ret føle sig forladt af både held og lykke, efter at Brøndby scorede det afgørende mål minuttet efter, at AGF'erne havde ramt stolpen.

At det så ovenikøbet var et frygteligt målmandsdrop af Aleksandar Jovanovic, der sendte aarhusianerne på kurs mod nederlaget, kan kun have forstærket ærgrelsen.

AGF har kun vundet én ud af de seneste 12 kampe og fjerner sig længere og længere fra det slutspil, der ellers er holdets målsætning.

Defensivt og taktisk gjorde gæsterne ellers mange ting rigtigt på Brøndby Stadion, hvor Brøndby aldrig kom i nærheden af at gentage 7-0-sejren fra august.

En kompakt defensiv tog brodden af Brøndbys angrebsbølger, og på sidelinjen forsøgte træner Glen Riddersholm med kraftige armbevægelser at få sine spillere til at spille bolden hen over hjemmeholdets indledende pres.

Hvis Brøndbys Marcos Ureña efter otte minutter havde sparket bolden op i nettaget i stedet for over mål på en stor chance, var slagplanen gået i vasken, men nu viste den sig længe at være ganske effektiv.

Ret meget skabte Brøndby nemlig ikke, selv om træner Alexander Zorniger havde benyttet lejligheden til at lufte et par af sine reserver i håbet om, at friske ben ville kunne give ny benzin til holdet.

Men effekten var svær at få øje på, og i stedet voksede AGF mere og mere ind i kampen, som tiden gik.

Daniel A. Pedersen traf stolpen efter et veludført kontraangreb i begyndelsen af anden halvleg, men kort efter gik det helt galt i den anden ende.

Jovanovic flagrede uforståeligt forbi Hany Mukhtars ellers harmløse og svagt placerede skudforsøg, der aldrig skulle have udgjort nogen fare, men fik lov at sejle ind midt i målet.

En hård skæbne for AGF og stor lettelse i Brøndby, hvis indsats ellers ikke overbeviste om, at holdet nu er ude af dets formdyk.

Men sejren sender Brøndby tilbage på den andenplads, som Lyngby midlertidigt overtog lørdag. AGF sejler rundt i bundregionen med otte point op til en plads i slutspillet.