KØB PLUS!

AGF'ere: 'Snydt for Priske-sponsorat'

Aarhusiansk fanfraktion føler sig snydt i FC Midtjyllands auktion over spillere og trænere

FC Midtjylland fik smilene frem hos mange, da de for nogle uger stolt kunne præsentere, at man nu som menigmand kunne sponsorere en spiller eller træner. Det krævede bare, at man hev nogle penge op ad lommen og bød højest på auktionen over den FCM'er, man gerne ville sponsorere, og så ville man i resten af denne sæson og i næste sæson med få følgende:

- Logo på spillerens profilside på www.fcm.dk, logo på spillerens autografkort, logo under spillerens foto ved præsentation på storskærmene på MCH Arena samt i VIP lounge, spillerens signerede spillertrøje efter sæsonen og et VIP arrangement for to personer ved sæsonens sidste hjemmekamp i 2013-2014.

Den mulighed var så fristende for fan-fraktionen Vesterbro Hardcore AGF (VHA), at de gav et bud på 3.300 kroner på FCM's assistenttræner Brian Priske. Det bud var ifølge en pressemeddelelse fra fanfraktionen, der også vedlægger et screendump fra FCM's hjemmeside som dokumentation, det højeste på Priske, der dermed var 'dømt' til at være sponsoreret af en flog AGF-tilhængere.

I samme pressemeddelelse fra VHA fremgår det dog også, at fraktionen til sin store undren alligevel ikke blev registreret som vinder af Priske, selvom de kl. 15 onsdag, da auktionen sluttede, stod opført på FCM's hjemmeside som dem med det højeste bud på ham.

I stedet kunne de 10 minutter efter deadline se deres navn skiftet ud med den tidligere FCM'er Leon Jessen. VHA skriver i pressemeddelelsen:

- Klokken 15.10 - altså 10 minutter efter deadline - står vi på deres hjemmeside som ejer af Brian Priske. Champagne-propperne flyver om ørerne på os, vi spiser osterejer, og pludselig har Leon Jessen angiveligt budt over. Altså en tidligere FCM-spiller. Da vi ser det, skynder vi os naturligvis at forhøje vores bud til 3.900 kroner, men får at vide, at auktionen er lukket. Det er påfaldende, at Leon Jessen tilsyneladende får lov til at afgive et bud efter deadline, og at vi ikke får mulighed for at reagere på det. Vi så jo så at sige Priske først, siger VHA, der egentlig havde udset sig en anden som deres foretrukne bud:

- Det er ingen hemmelighed, at Glen Riddersholm var vores førsteprioritet, for den mands potentiale er uendeligt på så mange måder. Men vi fandt hurtigt ud af, at Priske kunne være et ganske udmærket alternativ. Med ham ville vi have en mand i Glens absolutte inderkreds og dermed kunne holde snor i spradebassen, og samtidig var det en lidt billigere investering. Og da vi - tilsyneladende i modsætning til FCM - er tilhængere af økonomisk mådehold, var det jo ikke helt dumt. Men af uvisse årsager har FCM følt sig kaldet til at ødelægge det hele, hvilket er yderst beklageligt, skriver VHA.

Men mon ikke de kommer over det. AGF-fanfraktionen kan se frem til deres søde hævn den 26. november, når Priske og FC Midtjylland kommer på besøg i Aarhus.