KØB PLUS!

AGFer straffet for at komme for sent

Brian Steen Nielsen satte tirsdag Osama Akharraz på plads.

Hverken AGF-træner Peter Sørensen eller Osama Akharraz har villet uddybe, hvad spillerens ’manglende engagement og uprofessionalisme’ har dækket over - ud over Twitter-kommentarer om, at dommerne i Superligaen ingen nosser har.

Tirsdag havde Akharraz og sportsdirektør, Brian Steen Nielsen, en times kammeratlig samtale, og nu åbner spilleren selv for, hvorfor han blev siet fra truppen til opgøret mod FC København mandag.

- Der er en baggrund for de ting, der er sket - hvorfor jeg er kommet for sent, og hvorfor jeg er uengageret. Det er ikke, fordi jeg bare er sådan. I min tid i Brøndby var jeg altid professionel. Det er ikke bare sådan lige, at man får kampe på førsteholdet i Brøndby, så jeg er skam professionel, siger Osama Akharraz.

Med vinterens skifte fra Brøndby til Aarhus fulgte der også en større omvæltning i det private liv for 21-årige Akharraz, der flyttede fra de trygge rammer i København.

- Jeg er født og vokset i København, og det at flytte til en anden by og lave sin egen mad, vaske tøj og så videre kræver lidt tid, og det har været lidt svært for mig. Men det er også meget sundt for mig med den udfordring, for jeg har været vant til at få det hele serveret, forklarer han.

- Det har primært været, når jeg har besøgt min familie i København, og jeg er taget tidligt afsted, at jeg er kommet for sent. Jeg er kommet for sent nogle få gange. Vi snakker fem eller ti minutter, men det er ikke kun på grund af træningen. Det er også andre ting, som er personlige.

Inden Osama Akharraz igen er i kridthuset hos træner Peter Sørensen, skal han til endnu en samtale på Fredensvang.

- Der er ikke noget nyt om Osamas udlæg for, hvorfor han er blevet sat af. På torsdag får jeg talt med Osama, og så får han lov at forklare situationen, og hvad han kan gøre anderledes, forklarer Peter Sørensen.

Trods savnet af familien og København vil Osama Akharraz blive i AGF og kæmpe for sin chance. Han mener, at han nu har lært lektien.

- Jeg vil i hvert fald tænke mig om en ekstra gang, når jeg sidder foran tasterne på Twitter. Selvfølgelig skal man ikke ytre sig om dommere og kendelser. Det er ikke noget, jeg gør igen.