KØB PLUS!

AGF vil have Lasse Vibe

Ifølge JydskeVestkysten er AGF interesseret i Lasse Vibe

Lasse Vibe forlængede i efteråret sin kontrakt med Sønderjyske frem til sommeren 2015, men noget tyder på, at offensiv-spilleren næppe kommer til at være i klubben så længe.

Sønderjyske-profilen er således et varmt navn på transfermarkedet, og et salg fra Sønderjyske kan muligvis blive aktuelt, inden transfervinduet lukker på torsdag.

JydskeVestkysten skriver mandag, at Lasse Vibe er på ønskelisten i AGF, der pønser på at hente spilleren tilbage til klubben i dette vindue. AGF står til at sige farvel til Aron Johansson, som sandsynligvis skifter til hollandsk fodbold mandag, og derfor vil man have Vibe ind som supplement til offensiven i foråret.

Lasse Vibe har fået sin fodbold-opdragelse i AGF og har tidligere udtrykt sin kærlighed over for klubben. Men han tilkendegiver da også, at han gerne vil til udlandet i sit næste klubskifte.

- Næste skridt for mig skal gerne være uden for landets grænser, og det er Sønderjyske også indstillet på. At sælge spillere er en del af deres strategi, så de vil gerne hjælpe mig videre, sagde Lasse Vibe i december til tipsbladet.dk.

Hverken AGF eller SønderjyskE har bekræftet, at der foregår forhandlinger om Lasse Vibe.

tipsbladet.dk