KØB PLUS!

AGF-træner: Vi tabte til et bedre hold

Peter Sørensen nikkede anerkendende til FC Nordsjællands 2-0-sejr på NRGi Park.

Indtil det første mål i Aarhus lignede det en lige kamp mellem AGF og FCN, men da Joshua John endelig havde bragt mestrene på sejrskurs, trak drengene fra Farum fra.

Og da kampen var forbi, stod der 2-0 på måltavlen. Fortjent - ifølge AGF-træner Peter Sørensen.

- De var lidt skarpere end os. De var bedre til at udnytte deres chancer, og det var forskellen på dem og os. Jeg synes, vi har gode spillere, ligesom FC Nordsjælland har, men man skal være skarpe foran mål for at vinde. Det var FCN, og det var vi ikke. De har held med at få en masse returbolde, og der er de også bedre end os, forklarede Peter Sørensen til TV2 Sport. 
  
Med nederlaget til FCN har AGF tabt fire kampe i træk, når man medregner pokalnederlaget til Lyngby. De seneste tre Superliga-kampe er alle tabt med cifrene 0-2.

- Vi har mødt de to bedste hold i Superligaen i de to af de tre tabte kampe. Det er ikke et under, at vi ikke kan følge med dem (FCK og FCN, red.). Så tabte vi til Horsens, og det var ærgerligt. Vi må erkende, at vi ikke er ligeså gode som FCN. Men vi har ikke tabt en krig. Vi har tabt et slag, sagde Peter Sørensen. 

Læs også: