AGF-profils udenlandsdrøm sår tvivl om fremtiden

Denne sæson har været lidt af en rutsjebanetur for Aarhus-klubben, men et af sæsonens helt store lyspunkter har været Anders Kure. I midterforsvaret har AGF-drengen været stærkt spillende, men snart kan han være fortid i klubben. Med kontraktudløb til sommer gør Anders Kure sig store overvejelser om fremtiden.

AGF har netop tilbudt ham en forlængelse, som han i juleferien skal tænke igennem.

- Jeg har netop fået et kontrakttilbud fra AGF, som jeg går og tygger på nu. Jeg skal have gjort op med mig selv, hvad det er, jeg har lyst til. Er det at blive her, hvor jeg har det rigtigt godt, eller skal jeg ud og prøve noget andet, siger Anders Kure til BT og fortæller samtidig, at det ikke er et spørgsmål om at presse AGF men om, hvad mavefornemmelsen fortæller ham.

- Det er ikke sådan, at jeg venter og ser, hvad der i januar måtte komme af tilbud, før jeg tager min beslutning. Det er stadig meget nyt, og hvis vi kan blive enige, kan jeg godt se os lave en aftale inden første januar. Det handler om, at jeg skal have samlet tankerne, så jeg kan tage den rigtige beslutning.

Forsvarsspilleren har optrådt for 'de hvide' siden debuten på seniorplan i 2003. Siden er det blevet til næsten 200 kampe for 28-årige Anders Kure. Drengedrømmen om udlandet kan være endeligt slut, hvis han forlænger med AGF. Derfor er det et særligt svært valg.

- Det er selvfølgelig ikke nogen hemmelig, at hvis jeg forlænger med AGF, er det nok samtidig et farvel til min drengedrøm om at komme til udlandet. På den anden side har jeg det fantastisk her i AGF. Det er her, jeg kommer fra, jeg spiller fast og har alle mine venner og familie tæt på mig. Så det skal være noget, der er mere interessant, end det jeg har her.

Hvad skal der så til for at lokke dig væk fra AGF?

- Det svært at sige. Det kan være et økonomisk tilbud med en noget større gevinst, end den jeg har her, det kan være eventyr et spændende sted hen eller en sportslig udfordring. Så der er mange parameter, man kan måle det på.

Anders Kure fortæller, at der har været lidt løse henvendelser fra interesserede klubber, men indtil videre uden det har kastet noget konkret af sig.

Læs også: