KØB PLUS!

AGF opgiver Bernard Mendy

AGF har kastet håndklædet i ringen og erkendt, at udenlandske klubber har flere økonomiske midler. Derfor lander Bernard Mendy næppe i Smilets by.

Det er ikke mere end en uge siden, sporten.dk kunne fortælle, at AGF har ført forhandlinger med OBs franske kantspiller, Bernard Mendy. Aarhusianerne så den alsidige hurtigløberen som den perfekte løsning på højre back.

Nu har det imidlertid vist sig, at Mendys opfattelse af sin egen værdi og lønpolitikken i AGF ikke harmonerer. Franskmanden kræver simpelthen for meget i løn, til at AGF kan være med.

- Der har været nogle forhandlinger, som vi ikke har været helt enige om, siger aarhusianernes sportschef Brian Steen Nielsen til sporten.dk.

Derfor har AGF nu så småt opgivet tanken om at få Mendy til Fredensvang. I stedet regner Brian Steen Nielsen med, at backen finder sig en klub i udlandet. 
  
- Mon ikke han får nogle muligheder fra udlandet, som vi alligevel ikke kan hamle op med, spørger Brian Steen Nielsen retorisk.

Noget tyder på, sportschefen får ret. Torsdag kunne Mendys agent, Pierre Frelot, fortælle at franskmanden sandsynligvis fortsætter karrieren udenfor Danmark. Sandsynligvis i England eller hjemlandet.