KØB PLUS!

Agent: N'Doye næppe i FCK efter sommer

Niclas Jensen erkendte i radioprogrammet FodboldFM, at Dame N'Doye ser ud til at forsvinde i sommerferien.

Dame N’Doye har svært ved selv at forholde sig til et sommersalg, og i FCK bliver det ved antydningerne. Men nu melder FCK-topscorerens agent Niclas Jensen klart ud: Han tror ikke, Dame N’Doye er at finde i FC København, når sommerens transfervindue er forbi.

Det gjorde han i debatprogrammet FodboldFM på Radio24syv, hvor han søndag aften debuterede som paneldeltager og som traditionen tro skulle forholde sig til en påstand fra vært, fodboldredaktør på BT, Morten Crone Sejersbøl:

Niclas Jensen, Dame N’Doye er IKKE at finde i FCK efter sommeren!

- Det tror jeg måske, du godt kan have ret i. Dame har de sidste to år, tre sæsoner, vist et rigtig højt niveau, og han har selvfølgelig også ambitioner om at se, hvor langt han kan nå i sin karriere, så det kunne godt være det, der skete til sommer - at han fandt et andet sted at spille i en bedre liga and den danske. Så det kunne godt ske, men det er måske heller ikke den mest risikable påstand, du kommer med, siger Niclas Jensen.

Nej, det er det måske ikke, men det er alligevel interessant, fordi du er agent for Dame N’Doye, så når du siger, han er på vej væk, så er han sikkert det.

- Nej, sådan hænger det ikke altid sammen. I første omgang er det slet ikke noget, som hverken jeg eller Dame bestemmer. Det er primært noget, FCK bestemmer, for Dame har kontrakt med FCK, og han er også rigtig glad for at være der, men det kan selvfølgelig vise sig, at FCK får deres krav opfyldt, så de også er glade. På den måde er alle glade, og så er det jo godt.

Betyder det noget for N’Doye, at FCK bliver Danmarksmestre, som det ser ud lige nu?

- Ja, selvfølgelig gør det det. Det ville være noget, der vejer i den vægtskål, der hedder at blive i FCK. Der er selvfølgelig himmelvid forskel på, om man skal spille Champions League eller ej, lyder det fra Niclas Jensen.

Hørte du ikke udsendelsen, hvor der også blev debatteret Champions League, Manchester City, Juventus og sat fokus på fodboldens største skurke, kan du streame eller downloade den her fra Radio24syvs hjemmeside.

Læs også: