KØB PLUS!

AaBer til skallenikker: Dumt af Davies

Kampen mellem Randers og AaB fik en dramatisk afslutning med en Randers-udvisning som resultat

Superliga-kampen mellem Randers og AaB, som sidstnævnte vandt 1-0, fik en dramatisk afslutning, da hjemmeholdet i dommer Jakob Kehlets tillægstid fik udvist indskiftede Charlie Davies.

- Det var meget dumt af Randers-spilleren. Lige nu gør det pokkers ondt i min næse. Jeg tror ikke, den er brækket. Men det er da ikke spor sjovt at blive nikket en skalle, sagde AaB-backen Jakob Ahlmann.

Randers-træner Colid Todd valgte efter kampen at bakke sin spiller op.

- Jeg har set episoden på TV. For mig at se er det røde kort ikke klokkeklart. I lignende situationer har jeg set andre dommere nøjes med at uddele en advarsel, sagde Colin Todd.

Den analyse var AaB-træner Kent Nielsen dog ikke enig i.

- Dommeren kunne ikke gøre andet end at give Davies det røde kort. Han gik jo langt over stregen, sagde Kent Nielsen.

Randers-veteranen Chris Sørensen sagde efter kampen, at det efterhånden er ved at blive et problem for den kronjyske Superliga-klub, at de spiller for hårdt.

- Mod AaB havde vi Christian Keller og Mads Fenger ude med karantæne. Det er altså svært at få en ordentlig spillerytme, når man kamp efter kamp ikke stiller med det samme hold, sagde Chris Sørensen.

Mens Randers næste kamp mod FC København må undvære Charlies Davies, stiller AaB i sin mod AGF heller ikke i stærkeste opstilling. Således er Jakob Ahlmann ude, efter han mod Randers i første halvleg havde modtaget en karantænegivende advarsel.

Læs også: