Over 20.000 danskere er organiserede vinterbadere. Men hvorfor gør de det? Og hvordan kommer man i gang? Vi guider dig til det succesfulde kolde gys.

Vinterbadere er sundere og gladere, siger forskningen og vinterbaderne selv.

I denne PLUS-pakke får du:

En guide på 14 sider i PDF-format, der blandt andet indeholder:

  • Bliv sundere og gladere med vinterbadning
  • Vinterbadning - sådan gør du
  • Råd og anbefalinger fra Rådet til større Badesikkerhed
  • Det kolde gys er hot - vi besøger vinterbadere i Lemvig
  • Her kan du vinterbade

Bliv PLUS-abonnent for 29 kr. per måned og få adgang til alle vores over 800 guides og tests. Du får blandt andet adgang til:

Over 20.000 danskere har organiseret sig i vinterbadeforeningen over hele landet - og flere kommer til. For vinterbadning er stort som aldrig før. Og du kan sagtens nå at komme med en tur i det kolde vand, selvom sæsonen officielt allerede blev skudt i gang i oktober.

»Man kan sagtens starte nu. Jeg begyndte selv for mange år siden i februar måned. Men de fleste vælger at fortsætte deres sommerbadning ud på efteråret og vinteren,« siger Klaus Slavensky, der er forfatter til bogen »Vinterbader«.

Men hvorfor gør de det? Hvorfor er det i mange tilfælde godt for helbredet? Og hvordan kommer du i gang? Vi har samlet lidt faktuel baggrund om vinterbadning, og giver nybegynderen en guide til, hvordan du kommer i gang, hvordan du skal forholde dig - og hvor du blandt andet kan vinterbade.

Modtage det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her