Selv i meget små mængder øger fastfood chancerne for blodprop, depression, demens og diabetes.

Selv meget små mængder af den dårlige fastfood påvirker blodkarrenes evne til at trække sig sammen, viser nyt studie. Studiet viser også, at fastfood kan øge chancerne for depression, demens og diabetes.

Dårlig fast food - fyldt med kalorier og mættet fedt - kan selv i små mængder nedsætte dine blodkars evne til at trække sig sammen og øger dermed måske din risiko for at få at en tidlig og måske dødelig blodprop, viser ny forskning.

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Så farlig kan din fastfood være
  • Usundt fastfood kan øge din demens-risiko
  • Fastfood øger risiko for depression
  • Vælg fastfood med fornuft
  • Sundt og Usundt
  • TV-kokke gør os fede

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sundhed, kost og motion og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Samtidig peger andre studier på, at for meget usund fast food øger risikoen for at få både diabetes, en depression og måske også på lang sigt den frygtede demenssygdom alzheimer´s

Det er forskere fra Montreal Universitet, der i et nyt studie har fundet ud af, at selv mindre mængder af den »usunde« fast food hurtigt nedsætter blodkars evne til at trække sig sammen. Virkningen kan måles allerede efter et enkelt usundt måltid, fastslår studiet, der netop er fremlagt på en stor forskerkongres i Canada.

Se her hvad fastfood kan gøre ved dit helbred og krop og få gode alternativer til det farlige fastfood.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her