En afstemning blandt BT's læsere afslører, at flere smører tykt på deres madder. Rigtig mange mener nemlig, at det ikke er 'en rigtig Nutella-mad', hvis ikke den kombineres med en god gang smør.

Torsdag fortalte en ekspert til Metroxpress, at der er en fordel ved at kombinere brød, smør og Nutella.

»Nutella består af ristede hasselnødder, smeltet chokolade, kogende vand, lidt salt og honning. For at fuldende smagsoplevelsen kan man tilsætte smør, som giver lidt syrlighed til smagen,« fortalte Michael René, der er lektor på Professionshøjskolen Metropol, ifølge avisen.

Facebok bad BT læserne om at svare på, hvorvidt de er glade for smør under chokoladepålægget.

Afstemningen skabte stor debat, men mange gav det samme svar: det er ikke en rigtig Nutella-mad uden smør - og gerne i et tandlag af slagsen.

Dobbelt så mange har stemt 'Ja, jeg ELSKER det' i forhold til 'Nej, det er ikke lige mig'.

Nogle mener dog, at smør under Nutella godt kan undværes - men kun hvis brødet også udelades:

Ellers er mange enige om, at kombinationen er det helt rigtige:

Nogle sætter dog hælen i ved tanken om blandingen:

Tak til alle læsere for at give en kommentar med.