I 180 grader møder vi mennesker, hvis liv har taget en voldsom drejning, men som er kommet styrket videre. Tabita Brøner er vokset op som Jehovas Vidne. Men som teenager mødte hun trosretningens skyggeside, da hun fandt den forbudte kærlighed uden for menigheden

Hun sidder på samme cafe, som hun har gjort så mange gange før. Et stenkast fra sin lejlighed på Vesterbro i København. Hun drikker te og snakker med sin veninde. Om jobbet som lærer, musik og om bøger, de har læst. Pludseligt går en ung kvinde i 20’erne forbi dem, og Tabita har det som om, hun har set et spøgelse.

I denne BT PLUS-pakke får du:

- Det var min lillesøster, stammer hun. Tabita har ikke set sin lillesøster i 11 år. For hendes lillesøster er nemlig stadig med i den menighed, som udstødte Tabita, fordi hun fik en kæreste. Søstrene er født ind i Jehovas Vidner.

- Jeg var både ked af det og glad for at se hende. Jeg kunne se, at hun havde det godt. Hun så godt ud, siger Tabita Brøner, hvis brud med Jehovas Vidner blev skildret i filmen ’To Verdener’ fra 2008.

Læs hendes historie her.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her