J.J. Abrams, manden bag Fringe, Lost og de kommende Star Wars-film, får ekstra travlt i de kommende år.

Ud over genfortolkningen af Westworld fra 1973 (som laves i samarbejde med HBO) står Abrams også i spidsen for serien 11/22/63, der er bygget over Stephen Kings bog af samme navn – og det er den streaming-tjenesten Hulu nu slået kløerne i.

11/22/63 handler om Jake Epping, en helt almindelig fraskilt high school-lærer, der pludselig får muligheden for at rejse tilbage gennem tiden ved hjælp af en tidstunnel i den lokale diner. Men Jake er ikke på forlystelsestur, han er en mand med en mission; det er egentlig meningen, at han skal koncentrere sig om den problematiske enspænder Lee Harvey Oswalds færden, det er meningen han skal forhindre et mord. Til gengæld er det ikke meningen, at han skal forelske sig i den smukke bibliotekar Sadie Dunhill, men det gør han.

Læs også: Sir Anthony Hopkins er med i J.J. Abrams' Westworld

Stephen King, der er manden bag den sære, men meget spænende bog, sagde:

"Hvis der er en af mine bøger, der nærmest tigger om at blive forvandlet til en tv-serie, så er det uden tvivl 11/22/63. Jeg er meget begejstret og glæder mig virkelig til at arbejde med J.J. Abrams og resten af Bad Robot-holdet."

J.J. Abrams knyttede også en kommentar til offentliggørelsen af det nye projekt:

"Jeg har været en kæmpe Stephen king-fan lige siden mine skoledage, og muligheden for overhovedet at komme til at arbejde sammen med ham, og med en historie der er så fængende, følelsesladet og forunderlig, er som at opleve en drøm gå i opfyldelse. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med arbejdet sammen med Hulu."

Optagelserne til 11/22/63 forventes påbegyndt engang i løbet af 2015.