Trænere: Olsen skal blive

Fire SAS Liga-trænere mener, at Morten Olsen fortsat bør stå i spidsen for det danske fodboldlandshold. Også fordi han bedst kan forvalte 4-3-3-systemet.

Midt i Morten Olsens mest stormfulde periode som dansk landstræner kan han glæde sig over opbakning fra sine kolleger i SAS Ligaen.

- Morten Olsen er den ønskede og den rigtige landstræner. Han har et hold af svingende kvalitet, og årsagen til, at vi ikke vinder, er ikke Morten Olsen eller den måde, holdet spiller på, vurderer Esbjergs træner, Troels Bech i B.T.

Samme holdning finder man hos FC Midtjyllands Erik Rasmussen.

- Morten Olsen er en kæmpe trænerkapacitet. Vi må også acceptere, at de sidste to år selvfølgelig ikke har været tilfredsstillende. Jeg ved bare ikke, om de danske chancer for at komme med til den næste slutrunde er bedre, hvis vi har en anden træner.

AGF-træner Ove Pedersen peger på, at Dansk Boldspil-Union har valgt at lade alle landshold spille efter 4-3-3-systemet, og han mener, at Morten Olsen er bedst til at forvalte det. FC Københavns træner, Ståle Solbakken, er af samme mening.

- Hvis man stadig tror på det projekt, så skal Morten Olsen blive, siger Solbakken.

/ritzau/

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

26/08
Privatøkonomi

Spar penge: Få styr på dit boliglån

16/07
Privatøkonomi

Scor en formue: En halv million mere i pension

10/09
Privatøkonomi

Få bankbogen til at svulme

22/08