Velkommen til lørdagens sportsdøgn og masser af nyheder. Det bliver en buffet af lækre opdateringer, og jeg, Michel, er kokken i dag.

21:18 - FODBOLD: Brøndby slog Kalmar
De danske Superliga-klubber forbereder sig på et vigtigt forår. Det gør de fleste af dem i udlandet, og Brøndby er i Portugal, hvor man spiller Atlantic Cup. Lørdag aften slog Brøndby her Kalmar med 2-1 på mål af Riza Durmisi og Johan Larsson.

20:34 - FODBOLD: Leicester forlænger med Vardy
Jamie Vardy er kogende hed, og der har været rygter om store klubber, der ville sikre sig Leicester-topscoreren. Men de kommer til at betale, for Vardy har netop skrevet under på en ny kontrakt med klubben, der fører Premier League.

Og det er Kasper Schmeichel glad for:

20:04 - FODBOLD: Atletico Madrid tilbage på sejrssporet
Atletico Madrid har haft en sløj periode med fire kampe uden sejr, men mod Eibar vendte det. Fernando Torres scorede blandt andet sit 100. mål i 3-1-sejren.

 
Fernando Torres' mål til 3-1 mod Eibar var hans mål nummer 100 for Atlético.
Vis mere

19:38 - FODBOLD: Liverpools fans skulle nok være blevet
Men de udvandrede i protest, og så blev 2-0 til 2-2. Se målene her:

 
Liverpool kom foran med 2-0 hjemme mod Sunderland, men med to sene mål fik gæsterne en flot uafgjort med hjem fra Anfield Road.
Vis mere

18:56 - FODBOLD: Zlatan Ibrahimovic er næste mand på kineserens ønskeliste
De superrige kinesere har brugt masser af penge i dette transfervindue. Blandt andet på Ramires og Jackson Martinez. Men de er ikke færdige. Nu ønsker de at hente Zlatan Ibrahimovic, og ifølge Le Parisien har Paris SG fået et bud på 110 millioner kroner for svenskeren. Og det er altså bare et halvt år før, hans kontrakt udløber.

18:45 - HÅNDBOLD: GOG klar til finalen
Final4 i pokalturnering vindes af enten GOG eller HC Midtjylland. Det ligger fast nu, efter GOG vandt den anden semifinale 25-23 over Århus.

18:27 - NFL: Morton... undskyld, Morten Andersen måske i Hall of Fame
Det afgøres i aften, om Morten Andersen ender i NFLs Hall of Fame. Men de har ikke helt styr på den tidligere kickers navn trods den store succes. Tjek bare danskerens eget tweet her:

17:58 - FODBOLD: Liverpool-fans udvandrede - og så gik det galt
Liverpools fans er vigtigere, end man tror. Fansene udvandrede efter 77. minut i protest mod høje billetpriser. Her var Liverpool foran 2-0. Det var de ikke efter 90 minutter. Det endte nemlig 2-2.

17:45 - FODBOLD: MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL fra Leicesters sejr!

 
Leicester tog et stort skridt mod det engelske mesterskab, da de på imponerende vis besejrede Manchester City med 3-1 på Etihad Stadium. Robert Huth stod for to af målene.
Vis mere

17:40 - FODBOLD: Bendtner spillede, men tabte
Nicklas Bendtner startede inde for Wolfsburg, men det blev aldrig rigtig godt, da de fortsatte den dårlige stime og tabte 3-0. Uffe Bech var også på banen i Hannover 96s nederlag til Mainz på 0-1.

17:23 - FODBOLD: Tottenham fik endelig hul på Watford
Tottenham kæmper i disse minutter om at overtage andenpladsen i Premier League fra Manchester City. Og efter et voldsomt pres mod Watford lykkedes det endelig at komme foran med 25 minutter tilbage. Trippier stod for kassen. Liverpool er også kommet foran på mål af Firmino.

17:07 - HÅNDBOLD: Pascal Hens var dårlig
Pascal Hens spillede en elendig kamp, da HC Midtjylland gik videre til pokalfinalen med en sejr over Team Tvis Holstebro. Det siger han selv, for han kan ikke huske, hvornår han sidst har været så ringe, som han siger her.

16:42 - FODBOLD: Guardiola vender flyet
... eller det mener de sociale medier i hvert fald efter Manchester Citys nederlag til Leciester på 3-1. Pep Guardiola blev mandag præsenteret som den kommende træner i Manchester City, men skal man tro de sjove folk derude, så har han altså fortrudt.


16:23 - BADMINTON: Ingen af favoritterne i DM-finale
I et DM uden Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen lignede topseedede Hans-Kristian Vittinghus en sikker vinder. Men han kommer ikke til at løbe med DM-titlen, for Vittinhus tabte semifinalen til tredjeseedede Emil Holst, der i finalen møder Rasmus Fladberg.

16:09 - FODBOLD: Sløj danskerstart
Det går ikke helt så godt som håbet for danskerne endnu på denne fodboldlørdag. Uffe Bech og Hannover 96 er bagud 1-0 til Mainz uden Emil Berggreen. Wolfsburg med Bendtner er bagud med 2-0 til Højbjerg-løse Schalke 04.

15:54 - HÅNDBOLD: HC Midtjylland klar til pokalfinale
Der er gang i en Final4-turnering for herrer om at vinde pokalturneringen i håndbold. Og HC Midtjylland er første hold klar til finalen efter 27-25-sejr over Team Tvis Holstebro.

15:40 - FODBOLD: Leicester på toppen - nu er det Eriksens tur
Det endte 3-1 til Leicester i topkampen mod Manchester City på udebane. Det sender Kasper Schmeichel og vennerne foran med seks point i toppen af Premier League. Christian Eriksens Tottenham kan nu snige sig op i måsen på Leicester, hvis de slår Watford og dermed spiller sig op på andenpladsen.

15:19 - FODBOLD: Schmeichel nu favorit til Premier League-guld
Det handler en del om Leicester lige nu, men det er altså også spændende. Der er mindre end et kvarter tilbage af topkampen, som Leicester fører 3-0 over Manchester City. Og nu styrtdykker oddset på Leicester som mester. For ikke særlig længe siden kunne du få ni gange pengene for det væddemål. Nu får du kun 3,1 gange pengene.

15:04 - FODBOLD: Leciester foran 3-0 mod Manchester City!
Det stikker helt af for Leicester lige nu. Kasper Schmeichel og co. har bragt sig foran 3-0 mod Manchester City. Robert Huth scorede målet til 3-0.

14:59 - FODBOLD: Bendtner starter inde - Højbjerg helt ude
Nicklas Bendtner har en helt speciel evne til genopstå. Den danske landsholdsangriber lignede længe en færdig mand i Wolfsburg, og der var mange rygter om en exit i det forgangne transfervindue. Men i lørdagens kamp mod Schalke 04 starter Bendtner på toppen, mens Pierre-Emile Højbjerg er helt ude af truppen for modstanderne. Uffe Bech har også tilkæmpet sig en startplads for Hannover 96 i kampen mod Mainz.

14:51 - FODBOLD: Leicester på vej mod kæmpetriumf
Folk har tvivlet på, at Leicester kunne gå hele vejen og tage guldet i Premier League, men det begynder efterhånden at lugte af noget. Schmeichel og co. er nemlig kommet foran 2-0 i topkampen mod Manchester City på mål af først Robert Huth og for kort tid siden Mahrez. Holder det resultat hjem, har Leicester seks point ned til netop Manchester City.