De fleste af søndagens fodboldkampe er afviklet - minus FCM-FCK, som blev aflyst på grund af stormen Gorm. Mit navn er Flemming Brandt, og jeg skal forsøge at underholde dig gennem eftermiddagens mange spændende kampe.

23.06 - FODBOLD: Juventus melder sig ind i topkampen

Efter en elendig sæsonstart har Juventus stille og roligt kravlet igennem tabellen i Serie A og ligger efter en sejr over Palermo nummer fem i Serie A. LÆS MERE HER - og med det siger vi tak for en spændende sportssøndag og på gensyn til en ny uge i morgen.

22.47 - FODBOLD: AaB føler, de er bedre end Brøndby

AaB vandt for anden gang i denne sæson over Brøndby, og nordjyderne føler, de er bedre end forstadskøbenhavnerne. LÆS MERE HER

22:23 - FODBOLD: Hareide spottet på Brøndby Stadion

Er han Danmarks kommende landstræner? Åge Hareide blev søndag spottet på Brøndby Stadion. LÆS MERE HER

20.59 - MOTORSPORT: Stop kritikken, Ron Dennis
Kevin Magnussens tidligere boss, Ron Dennis, har været ude at kritisere danskeren for ikke at have grebet chancen, da han fik den i 2014. Nu blander Magnussens tidligere rådgiver Ronnie Bremer sig. Han opfordrer Ron Dennis til at stikke piben ind. Læs mere her:

20.42 - FODBOLD: Russiske klubber må ikke købe tyrkere
Konflikten mellem Rusland og Tyrkiet slår nu også igennem på fodboldfronten. Således har de russiske fodboldklubber fået forbud mod at hente forstærkninger fra Tyrkiet i januar måneds transfervindue.
»Hvis de vil gøre det i pausen (købe tyrkiske spillere, red.),« fastslår den russiske sportsminister Vitaly Mutko overfor R-Sport. Læs mere her:

20.16 - FJERNSYN: TV3 aflyser Onside på grund af... Gorm
Det er ikke kun fodboldkampe, der bliver ramt af det voldsomme vejr. Aftenens Onside-udsendelse er blevet aflyst på grund af stormen Gorm på grund af sikkerhedshensyn i studiet.

20.10 - CYKLING: Smuglede Rasmussen ud af Touren - nu er han fyret
Den tidligere cykelrytter Erik Dekker skal på jobjagt. Han var manden, som i 2007 smuglede Michael Rasmussen ud af Touren, mens danskeren var i den gule trøje. Dekker er blevet fyret fra sit som sportsdirektør på det hollandske hold Lotto-NL-Jumbo. Læs mere her:

20.00 - FODBOLD: Bale og Ronaldo sørger for Real-sejr
En scoring hver blev Gareth Bale og Cristiano Ronaldo noteret for, da Real Madrid vandt 2-0 på udebane over Eibar. Real er nu på tredjepladsen, seks point efter Barcelona. Læs mere her:

19.20 - FODBOLD: Højbjerg hevet ud - og så mistede Schalke sejren
Med syv minutter tilbage blev Pierre-Emile Højbjerg skiftet ud af kampen Leverkusen-Schalke 04. Tre minutter senere mistede gæsterne den 1-0 føring, som man havde haft siden kort ind i anden halvleg. Sascha Riether lavede selvmål med fire minutter tilbage, og så endte kampen 1-1. Nicklas Bendtner blev på bænken, da Wolfsburg spillede 0-0 ude mod Augsburg. Læs mere her:

19.09 - Ny Liverpool-sejr under Klopp
Seks sejre i de seneste syv kampe under Jürgen Klopp på tværs af alle turneringer. Sådan ser facit ud søndag aften, efter Liverpool hjemme vandt 1-0 over Swansea. I en sæson, hvor topholdene er meget jævnbyrdige, ligner Liverpool lige nu et hold, der kan blande sig. Til gengæld er Garry Monks job som Swansea-manager i fare. Læs mere her:

19.07- FODBOLD: Norwich tager point fra Arsenal
Det var faktisk Norwich, som var tættest på sejren hjemme mod Arsenal. Petr Cech måtte lave en af de redninger, som adskiller verdensklassekeeperne fra de gode målmænd, da nåede helt ned til stolpen og parerede. Trods overtag i spil formåede gæsterne kun at komme til få chancer. 1-1 var et passende resultat. Læs mere her:

18.54 - FODBOLD: AaB er bedst lige nu, mener Thomas Frank
Brøndbys træner Thomas Frank roste dagens modstander efter hjemmebanenederlaget til AaB. Han fremhævede nordjyderne som øjeblikkets bedste hold i Superligaen. Læs mere her:

18.49 - FODBOLD: Schalke foran mod Leverkusen
Pierre-Emile Højbjerg er med på midtbanen for Schalke 04, som nu er kommet foran ude mod Leverkusen. Målscorer: Eric Maxim Choupo-Moting. Nicklas Bendtner sidder fortsat på bænken for Wolfsburg i udekampen mod Augsburg, hvor det stadig står 0-0.

18.41 - FODBOLD: Sanchez skadet - Arsenals mesterskabschance forringet?
Alexis Sanchez er netop gået ud af banen på Carrow Road. Arsenals chilenske omdrejningspunkt ser ud til at have fået en skade i baglåret. Og det kan blive dyrt, hvis London-holdet må undvære ham alt for mange kampe. Stillingen stadig 1-1, selvom gæsterne presser.

18.28 - FODBOLD: Liverpool foran på straffespark
James Milner sparker stenhårdt og i midten af målet - Liverpool foran 1-0 hjemme mod Swansea. Og den elskelige Jürgen Klopp vender ryggen til, da Milner sparker. Jubler først, da han ser tilskuernes reaktion. Han er en mand, som man kun kan holde af - selvom man ikke er specielt vild med Liverpool...

18.17 - HÅNDBOLD: Barcelona-sejr i Brøndby-Hallen
Som ventet var verdens stærkeste håndboldhold for stor en mundfuld for KIF Kolding København. Kampen i Brøndby-Hallen endte 36-28 til gæsterne. Danskerne er stadig sidst i deres CL-gruppe.

18.13 - HÅNDBOLD: Her er den danske EM-trup
Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har udtaget sin EM-trup:
Målvogtere: Rikke Poulsen, Sandra Toft. Stregspillere: Mette Gravholt,
Stine Bodholt Nielsen. Fløjspillere: Trine Østergaard, Ann Grete Nørgaard, Maria Fisker. Bagspillere: Line Jørgensen, Louise Burgaard, Kristina Kristiansen, Lotte Grigel, Stine Jørgensen, Anne Mette Hansen, Rikke Skov, Pernille Holmsgaard. Der står stadig en plads åben.

18.00 - FODBOLD: Kæmpe forsvarsfejl - Norwich udligner
En elendig opdækning giver Lewis Grabban mulighed for at udligne til 1-1 for Norwich hjemme Arsenal. Gabriel Paulista er den store synder - det ser næste lige så skidt ud, som Brøndbys forsvar gjorde mod AaB.

17.55 - FODBOLD: AaB kører sikkert sejren hjem
Trods flere roderier foran målet kunne Brøndby ikke sparke bolden ind over stregen. AaB kørte sikkert 2-0 sejren og de tilhørende tre point hjem. Nu ligger mestrene fra 2014 nummer to i Superligaen, et point efter FCM, ganske vist efter en kamp mindre.

17.50 - FODBOLD: Hørsholt om FCM: Tøsedrenge!
Tøsedrenge! Sådan lad reaktionen fra FCKs adm. direktør Anders Hørsholt ifølge DRs Jens Ole Sørensen på Liga på P3. Der tegner sig generelt et billede af en FCK-lejr, der ikke er voldsomt imponerede af dagens hjemmehold. Læs mere her:

17.47 - FODBOLD: Özil bringer Arsenal foran
Måske er pengene på flyveturen til Norwich godt givet ud. Arsenal har bragt sig foran 1-0 på udebane. Målscorer Mesut Özil på oplæg fra Alexis Sanchez.

17.43 - FODBOLD: Spalvis scorede kun en gang
Det mest overraskende i dagens kamp mellem Brøndby og AaB: Lukas Spalvis scorede kun en gang. Balteren har ellers næsten hver gang scoret to gange, når han først er kommet på tavlen. Men nu er han taget ud efter 84 minutter.

17.29 - FODBOLD: Sorte Ronnie på banen
Ronnie Schwartz er kommet på banen i stedet for Magnus Eriksson. Et sidste desperat Brøndby-forsøg på at skabe spænding om resultatet?

17.22 - FODBOLD: Ove P. synes, det var værre i OB
Ove Pedersen vil have forstærkninger i vinterpausen. Men han tror stadig på, at han kan redde bundholdet fra nedrykning. Det stod nemlig langt værre til i OB, som han reddede sidste år. Læs mere her:

17.18 - FODBOLD: Pukki tæt på at slippe igennem
Teemu Pukki, som er kommet ind i stedet for Christian Nørgaard fra 2. halvlegs start, er tæt på at slippe igennem. Men det ender med et hjørnespark, som først bliver sparket, efter Rodolph Austin har indkasseret et gult kort. Stillingen er stadig 2-0 til AaB.

17.09 - FODBOLD: Zanka om FCM: Amatører!
FCKs viceanfører Mathias 'Zanka' Jørgensen er ikke imponeret over, at FCM først nu finder ud af, at kampen alligevel ikke kan spilles.

16.58 - FODBOLD: Kampen mellem FCM-FCK er aflyst!!
Dagens topopgør er aflyst. Stormen Gorm har sat en stopper for Superliga-topopgøret.

Tidligere på dagen var FCM ellers meget kække og fastslog, at tilskuerne roligt kunne tage til fodbold.

Der er imidlertid ingen grund til ikke at dukke op til aftenens fodboldkamp i Herning. Nok kommer det til at blæse. Men den slags forhold har FCM tidligere oplevet, og vinden kommer ikke til at påvirke afviklingen af kampen, sagde Anders Bach Jensen, sikkerhedschef i FC Midtjylland til klubbens hjemmeside.

»Vi har her i formiddag været i kontakt med MCH. Vi har styr på det, og kampen bliver ikke påvirket af vejret. Det er ikke første gang, vi prøver at spille fodbold i blæsevejr, og det er helt sikkert for tilskuerne at komme. Vi har ingen løse genstande eller telte, der kan blive påvirket af vejret, så kampen er normal  for os,« forsikrer Anders Bach Jensen.

16.51 - FODBOLD: Sjællandsk jubel i 1. division
Der var fuld gevinst til Sjælland i dagens kampe i den næstbedste danske række. Lyngby slog Fredericia 4-2 på udebane, Helsingør overraskede og vandt 3-2 ude over Vendsyssel, Næstved fik tre point med hjem fra Horsens, som blev besejret 3-1, mens Roskilde vandt 1-0 ude over Skive. I det rent sjællandske opgør, FC Vestsjælland mod HB Køge, vandt gæsterne 2-0. Læs mere her:

16.47 - FODBOLD: AaB foran 2-0 ved pausen
Efter en begyndelse hvor Brøndby dominerede, har AaB i den grad sat sig igennem. To gennembrud på hver sin kant har ført til gode indlæg, som begge blev udnyttet. 2-0 til gæsterne ved pausen, Brøndbys forsvar hænger slet ikke sammen.

16.44 - FODBOLD: Bale bringer Real foran
Eibar har været en af sæsoens positive overaskelser i Spanien, men efter 42 minutter gik den ikke længere. Gareth Bale har med et flot timet hovedstød baragt Real Madrid foran 1-0 på udebane.

16.40 - FODBOLD: Spalvis fordobler føringen
Brøndbys forsvar sejler. Nicolaj Thomsen laver uforstyrret et indlæg, og Lukas Spalvis har masser af tid og plads centralt, inden han banker bolden ind bag Frederik Rønnow. 2-0 - og vi venter bare på, at 'Zweimal' Spalvis scorer igen.

16.35 - FODBOLD: Arsenal er landet i Norwich
Weekendens mest omtalte flyvetur er vel overstået, og Arsenal-spillerne er nået sikkert frem til Carrow Road. Her er startopstillingerne:

16.27 - FODBOLD: AaB foran i Brøndby
Thomas Enevoldsen header AaB foran på et oplæg fra Rasmus Jønsson. Usædvanligt dårligt forsvarsspil i Brøndby bagerste række, der giver god plads og mulighed til de to AaB-spillere.

16.12 - FODBOLD: Spektakulært selvmål af Winston Reid
Den tidligere FCM-spiller Winston Reid har med udlignet med et bemærkelsesværdigt selvmål, så stillingen nu er 1-1 mellem West Ham og West Bromwich. Reid løftede armen og ramte et skudforsøg, således at bolden studsede i jorden og gik henover hovedet på hans egen keeper. Hvis ikke der havde være mål, var der formentlig blevet dømt straffe.

16.09 - TENNIS: Murray sikrer Storbritannien historisk sejr
Andy Murray har netop sikret Team GB en historisk Davis Cup-sejr. 6-3, 7-5, 6-3 lød sætcifrene, da David Goffin blev besejret i søndagens første single, og dermed sikrede briterne sejren 3-1. Murray vandt også sin single om fredagen, og udgjorde sammen med sin storebror Jamie doublen, som vandt lørdagens opgør. Det er første gang siden 1936, hvor Fred Perry var med på holdet, at Storbritannien vinder Davis Cup. Gary Lineker mener, at det er på tide, at man giver Andy Murray den anerkendelse, som han fortjener.

16.08 - Første advarsel i BIF-AaB
Rasmus Jønsson nedlægger Rodolph Austin, der er på vej forbi AaB-kanten. Klart gult kort, som falder med det samme.

16.04 - FODBOLD: Horsens på sejrskurs
Mens Brøndby og AaB er kommert i gang i dagens første af de to topkampe, er der masser af gang i kampene i den næstbedste danske række. AC Horsens er kommet foran 1-0 hjemme mod Næstved, Vendsyssel fører 2-1 mod Helsingør, Roskilde er kommet på 1-0 ude mod Skive, mens det sjællandske opgør mellem vest og øst, FCV mod HB Køge, foreløbigt er målløst.

15.51 - FODBOLD: Sidste øjebliks ændring i AaBs start-11er
Kasper Pedersen har fået en forstrækning og AaB må rokere i midterforsvaret.

15.44 - FORMEL 1: Tysk triumf i sæsonens sidste GP
Det blev Nico Rosberg, som kunne køre først over stregen i sæsonens sidste Formel 1-grand prix, der blev kørt i Abu Dhabi. Lewis Hamilton, som for længst er blevet verdensmester, blev toer, mens Kimi Räikkönen tog den sidste plads på podiet. Læs mere her:

15.35 - FODBOLD: Kærlighed mellem mænd
Tilsyneladende har Jose Mourinho et noget bedre forhold til Mauricio Pochettino end til Arsene Wenger. Se bare her, hvordan kærligheden spirer mellem de to London-klubbers managers efter slutfløjtet.

15.23 - Ove P. taber sin første kamp som Hobro-træner
Det kan godt være, at Ove Pedersen kan redde Hobro fra nedrykning. Men det bliver ikke på baggrund af søndagens kamp mod Sønderjyske.  Her producerede gæsterne knap nok en ærlig chance, og det var helt fortjent, at Sønderjyske vandt 2-0 og tog alle pointene. Læs mere her:

15.19 - Brøndby bænker Pukki
Brøndby har sat holdets topscorer på bænken til dagens topopgør mod AaB. Elmander starter på toppen. Her er startsopstillingen:

15.14 - FODBOLD: Absalonsen heldig på straffe
Johan Absalonsen udnytter tilbuddet, da han får muligheden på det straffespark, som der bliver dømt mod Tommy Bechmann. Angriberen faldt let i feltet, men han blev holdt omkring arm og skulder, så det er helt i orden. Til gengæld var Absalonsen heldig med at se sit dårligt placerede gå ind. Hobro-keeperen Jesper Rask har hænderne på, men må se bolden tage stolpen og gå ind. 2-0 og en sikker sejr til Sønderjyske hjemme mod bundholdet.

15.01 - FODBOLD: Lars Søndergaards udvalgte 11 til Brøndby-kampen
Rasmus Jønsson er med i stedet for Kasper Risgård, der afsoner en spilledags karantæne.

14.55 - FODBOLD: Hareide er på plads på Brøndby Stadion
Er der en kommende landstræner til stede? Ja, det er der åbenbart på Brøndby Stadion. Det fortæller Discovery Networks fodboldredaktør på Twitter. Åge Hareide er på plads i dag, og han er næppe kommet for at se på en mulig Malmö FF-modstander. Mon ikke han ser lidt nærmere på landsholdsemnerne fra Brøndby og AaB? Læs mere her:

14.48 - FODBOLD: Målløst i London-clash
Det endte med en nulløsning i opgøret mellem Tottenham og Chelsea. Eden Hazard havde midt i anden halvleg en fremragende flugter, som Hugo Lloris refleks-reddede, men ellers har det knebet med de store åbne chancer. Eriksen gjorde ikke det store væsen af sig.

14.08 - FODBOLD: Sønderjyske foran
Foreløbig ingen Ove P.-effekt i Hobro. Sønderjyske er kommet foran med 1-0 efter 38 minutter i første halvleg. Johan Absalonsen scorer sæsonens 8. mål - kun tre andre spillere har lavet flere (Lukas Spalvis, Bruninho og Rasmus Festersen).

13.46 - FORMEL 1: Hamilton ude med pisken
Selvfølgelig svarer Lewis Hamilton igen. Den britiske Mercedes-verdensmester giver følgende svada til McLaren-boss Ron Dennis, der forleden tog afstand fra Lewis Hamiltons livsstil uden for racerbanerne: »Jeg ved ikke, hvorfor han taler om mig - måske fordi de ikke har så meget andet positivt at tale om,« siger Lewis Hamilton ifølge The Sun.

Foto: THAIER AL-SUDANI
Vis mere

Ron Dennis sagde også, at var Lewis Hamilton stadig hos McLaren ville han blive holdt i kortere snor. Lewis Hamilton: »Jeg er tredobbelt verdensmester, og jeg er, hvem jeg er. Jeg ville opføre mig sådan her uanset arbejdsgiveren. Det har tydeligvis haft en positiv effekt på min karriere, så det er ikke mig, der bør lave om på noget,« siger briten. Sæsonens sidste løb i Abu Dhabi køres i øjeblikket

12.43 - FORMEL 1:
Sidste løb i sæsonen, det er tid til årlige gruppe-foto for Formel 1-kørerne:

12.21 - FODBOLD: Ingen Costa
Diego Costa scorede senest i Premier League for Chelsea, men til dagens kamp mod Tottenham er spanieren/brasilianeren sat på bænken. Har manageren endelig fået nok af den generelt dårlige form? I stedet skal belgiske Eden Hazard rollen som en slags angriber af den dér falsk 9'er-type. Er det nødvendigt at skrive, at Christian Eriksen er med i startopstillingen for Tottenham? (Følg kampen her fra kl. 13)

12.14 - FODBOLD: Ove har en plan
Humøret virker godt hos Superligaens bundprop, Hobro, efter ansættelsen af Ove Pedersen som redningsmand. Se bare her, hvad klubbens sportsdirektør skriver på Twitter som optakt til dagens kamp mod Sønderjyske. (Følg med i kampen her fra kl. 13.30)