Halløjsa. Så er det blevet onsdag. Dagen før dagen, hvor det danske landsholds spiller den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Portugal. Nuvel, vi prøver her i 'Sporten lige nu' at holde gryden i kog med landsholdet og alt det andet. Daniel Martinsen har været jeres vært om dagen, og jeg, Farzam Abolhosseini, følger sportens historier til dørs resten af dagen.

22.53 - FODBOLD: Morten Olsen har bestemt sig for startopstillingen mod Portugal
Den danske landstræner har onsdag aften lagt sig fast på de 11 startere for Danmark mod Portugal torsdag. Det fortæller han til TV 2:

»Vi har bestemt os for startformationen. Men jeg kan selvfølgelig ikke sige noget om den nu,« siger Morten Olsen til TV 2.

Da den danske landstræner skulle forholde sig til Portugals verdensstjerne Cristiano Ronaldo, afslørede han dog bevidst, at det er Daniel Agger og Simon Kjær, der skal tage Real Madrid-spilleren i menneskehænder i den vigtige EM-kvalifikationskamp i Braga torsdag:

»Ronaldo fylder noget. Men vi har mødt ham mange gange. Han er inde i en god stime, og det, der er farligt ved ham, er, at han også scorer, når han ikke spiller godt. Det så vi mod os i Parken. Jeg tror, han spiller mere centralt i morgen, så der er det Agger og Kjær, der skal tage sig af ham. Hov, der fik jeg så afsløret for meget alligevel,« sagde han til TV 2 og smilede.

22.35 - FODBOLD: Ancelotti afviser spekulationer - Mourinho bliver i Chelsea
Den tidligere Chelsea-manager Carlo Ancelotti skal ikke tilbage til Chelsea. Det melder den sabbat-holdende italiener ud, efter flere italienske medier har spekuleret i, om han skulle vende tilbage som Chelsea-manager:

»Mourinho vil fortsætte med sit arbejde. Jeg tror ikke, Chelsea vil have ændringer. Lige meget hvad er min idé stadig at blive væk fra arbejde i et år,« siger Carlo Ancelotti ifølge Sky Sports.

22.05 - FODBOLD: Albansk dronemand er blevet anholdt
Det albanske politi har onsdag anholdt den såkaldte dronemand, 33-årige Ismail Morinaj. Det skriver britiske The Guardian. Det var ham, der under EM-kvalifikationskampen mellem Serbien og Albanien i Danmarks gruppe sendte en drone ind på stadion med et nationalistisk banner. En handling, som skabte store tilskueroptøjer og sidenhen en skrivebordssejr til Albanien.

Anholdelsen af Ismail Morinaj skete i forbindelse med en sikkerhedsoperation, hvor man fandt to pistoler på ham og yderligere arresterede tre andre mænd. Ammunition og 36 billetter til returopgøret mellem Albanien og Serbien blev også fundet af politiet ved aktionen.

21.40 - CYKLING: Riis kan være på vej tilbage til cykeleliten
Ekstra Bladet skriver onsdag aften, at Bjarne Riis kan være på vej til et opsigtsvækkende tilbagekøb af Team Tinkoff-Saxo. Ifølge avisen har Riis tilbudt Oleg Tinkov at købe russerens World Tour-licens, som han solgte til Tinkov i december 2013.

Team-manager Stefano Feltrin vil ikke afvise historien over for Esktra Bladet.

»Så vidt, jeg er orienteret, er intet bindende tilbud modtaget til dato,« skriver Feltrin til avisen.

LÆS MERE HER

21.15 - FODBOLD: Uheldig start for Brock-Madsen i Birmingham
Nicolai Brock-Madsens start i Championship-klubben Birmingham FC har været uden særlig meget spilletid. Blot fire sene indhop er det blevet til. Birmingham-Manager, Gary Rowett, mener, den danske angriber har været uheldig:

»Brock (-Madsen, red.) har været uheldig med, at vi har vundet mange af de seneste kampe, og måske har vores indskiftninger været mere defensive, end de har været offensive. Han er desperat efter at spille flere minutter, men han er forberedt på at skulle være tålmodig. Han er en rigtig god fyr, og jeg tror helt sikkert, han kan få betydning på førsteholdet, og at vi vil se meget mere til ham,« siger han til Birminghams hjemmeside.

20.35 - HÅNDBOLD: Mors-Thy sikrer dramatisk uafgjort
Mors-Thy sikrede et flot point i de døende sekunder i kampen mod KIF Kolding København. Den kamp sluttede 24-24, og det sidste mål blev sat ind så sent, at KIF Kolding København ikke kunne nå at sætte et angreb i gang. Århus fører Boxer Herreligaen, da man fastholdt føringen fra pausen og slog Team Tvis Holstebro med 35-30. Det samme gjorde Skjern, der også øgede sin føring betragteligt mod HC Midtjylland. Den kamp sluttede med en sejr på 30-21 til Skjern.

20.13 - FODBOLD: Uffe Bech scorer for Hannover
Uffe Bech fik for få uger tilbage en disciplinær straf af sin klub Hannover 96, og han har været en tur nede på U23-holdet at træne. I landsholdspausen har klubben i dag spillet træningskamp mod Hildesheim, og her fik Uffe Bech chancen fra start. Det kvitterede danskeren for med et mål til slutresultatet 2-0. Han blev skiftet ud med et kvarter tilbage af kampen.

19.50 - HÅNDBOLD: Pausestillinger i herrehåndbold
HC Midtjylland - Skjern: 13 - 14
KIF Kolding København - Mors-Thy: 11 - 10
TTH - Århus: 13 - 19

19.19 - FODBOLD: Olsen om kampen:
»Vi ved før kampen, at et point er nok for Portugal, men vi ved også, at de har en svær kamp mod Serbien. Vi skal selvfølgelig tage nogle risici, men spørgsmålet er, hvornår det er bedst for os at gøre det.«

19.16 - FODBOLD: Lars Jacobsen om Ronaldo:
»Han er selvfølgelig en verdensklassespiller, som kan afgøre kampen. Der er måske et ekstra øje på ham, men generelt er det et top, top klassemandskab, Portugal har, og vi skal være opmærksomme på alle spillerne,« siger Lars Jacobsen.

19.13 - FODBOLD: Landsholdet holder pressemøde
Så er pressemødet med Morten Olsen, Daniel Agger, og Lars Jacobsen i gang i Portugal. Der bliver talt om Cristiano Ronaldo, og Lars Jacobsen fortæller, at han selvfølgelig er en spiller, som Danmark skal passe meget på, fordi han er så farlig, som han er.

19.05 - FODBOLD: Sepp Blatter suspenderet
FIFAs præsident, Sepp Blatter, er ifølge BBC blevet suspenderet i foreløbig 90 dage for mistanke om kriminelle handlinger. Blatter mistænkes for at have lavet ugunstige aftaler og betale penge under bordet til UEFAs præsident, Michel Platini. BBC skriver, at den etiske komité i FIFA har holdt møde siden mandag om præsidenten og nået frem til en suspension. Ifølge medier som SkySports og The Guardian er det dog kun anbefalet, at Sepp Blatter bliver suspenderet. Såvel BBC som SkySports skriver, at en endelig beslutning vil blive truffet fredag.
LÆS MERE HER

19.04 - HÅNDBOLD: HC Midtjylland og Skjern bliver spillet
Efter en halv times forsinkelse er håndboldkampen mellem HC Midtjylland og Skjern fløjtet i gang. Heftig regn truede med at aflyse kampen.

18.58 - HÅNDBOLD: Håndboldkamp i fare for at blive aflyst p.g.a. regn
Regn og et utæt tag er skyld i, at det drypper ind på halgulvet inden kampen mellem HC Midtjylland og Skjern risikerer aflysning.

»Jeg ved ikke om, jeg skal grine eller græde. Det er en svær situation. Vi kan ikke vente ret meget længere. Vi ønsker ikke at risikere noget for spillerne. Det kan betyde karrierestop, hvis det bare er en lille smule glat. Det er lige slemt for alle parter. Vi løber ingen risici på spillernes vegne,« siger Ole Nørgaard, cheftræner i Skjern.

18.51 - HÅNDBOLD: Regn udsætter håndboldkamp
Kampen mellem HC Midtjylland og Skjern er udsat indtil videre p.g.a. vand på gulvet, som er kommet, fordi taget er utæt, og fordi det har regnet meget.

»Vi har sat spande op, så der ikke kommer dråber på banen. Jeg er tryg på spillernes vegne, så vi ikke skal sende dem og fansene hjem uden kamp. Det ville selvfølgelig være synd for dem. Vi håber på at nå det. Vi skal bare have en lift ud, så er vi klar til at spille,« siger sportschef Peter Andersen, HC Midtjylland, til TV2 Sport.

18.33 - FODBOLD: Olsen holder pressemøde
Det danske landshold er ankommet til Portugal, som i morgen er værter i den vigtige EM-kvalkamp. Forud for det møde holder landstræner et pressemøde klokken 19.00, og jeg vil holde jer opdaterede på, hvad Olsen har at sige.

17.52 - FODBOLD: Antonsson starter inde
FC Københavns midterforsvar består i øjeblikket af Mathias Zanka Jørgensen og Daniel Amartey, og det har skubbet den svenske spiller Mikael Antonsson ud på bænken. Antonsson synes dog god nok til landsholdet, og ifølge Fotbollskanalen skal han fredag starte inde i landskampen mod Liechtenstein fredag.

17.37 - TENNIS: Wozniacki er selvkritisk
Efter en time og 26 minutter vandt Angelique Kerber  i dag over Caroline Wozniacki i tredje runde af China Open, og danskeren er klar over, at hun ikke ramte dagen i 2-6 3-6-nederlaget.

«Jeg spillede vel alt i alt tre-fire gode bolde i hele den kamp,« siger hun til turneringens hjemmeside.
LÆS MERE HER

16.49 - FODBOLD: Vensyssel henter 1. divisions topscorer
Vendsyssel opruster fra nytår og har offentliggjort, at man henter 1. divisions topscorer Andre Riel fra FC Helsingør. Riel kommer på fri transfer og får en treårig aftale med nordjyderne. Han har lige som David Boysen fra Lyngby scoret seks mål i denne sæson.

16.22 - FODBOLD: Sepp Blatter stopper 26. februar
Trods voldsomt pres fra store sponsorer har FIFA-præsident, Sepp Blatter, ikke planer om at stoppe før tid. Det slår han fast over for det tyske magasin Bunte.

»Jeg vil først stoppe 26. februar og ikke en dag før. Jeg vil kæmpe indtil 26. februar. For mig. Og for FIFA,« lyder det fra schweizeren.
LÆS MERE HER

16.02 - SPEEDWAY: Nicki Pedersen fortsætter i Polen
Danske Nicki Pedersen vil også i de kommende to sæsoner køre for den polske klub Leszno. Det skriver den 38-årige danskers team på Twitter.

15.35 - CYKLING: Ten Dam skifter hold
Så er der endnu et holdskifte i cykelverden at melde om. Laurens ten Dem skifter til Giant-Alpecin efter at have kørt otte år hos Team LottoNL-Jumbo. Laurens ten Dam er 34 år.

15.31 - FODBOLD: Dal spøger i Esbjerg
Og så genopfrisker vi lige historien om, at Esbjerg ifølge TV3 Sport skulle været ude efter Hobros Jonas Dal som ny træner i klubben. Det kan være, at den druknede midt i Wozniacki-derouten i Bejing. Siden fyringen af Niels Frederiksen har vestjyderne været uden fast boss i trænersædet. Læs mere her.

15.18 - TENNIS: Cruisede ...
WTA siger det, som det var:

15.13 - TENNIS: Farvel, sæsonfinale
Nederlaget betyder altså også, at Caroline Wozniacki reelt er færdig i sin jagt på at komme med til sæsonfinalen. Angelique Kerber var netop på den såkaldte race-rangliste en af de spillere, som danskeren skulle forbi for at sikre sig en plads i Singapore sidst på måneden. Læs mere om kampen her.

Caroline Wozniacki spiller mod Angelique Kerber ved China Open.
Caroline Wozniacki spiller mod Angelique Kerber ved China Open. Foto: FRED DUFOUR
Vis mere

15.07 - TENNIS: Kerber bryder - og vinder
Så er det slut. Efter en time og 26 minutter er Kerber videre. Hun slutter med at bryde Wozniackis serv og vinder med 6-2, 6-3 i tredje runde af China Open.

Caroline Wozniacki blev blæst ud af banen i Beijing.
Caroline Wozniacki blev blæst ud af banen i Beijing. Foto: WU HONG
Vis mere

14.59 - TENNIS: Wozniacki lever
Caroline Wozniacki bryder igen. Efter en time og 20 minutters spil lever hun stadig i Beijing. Hun afværgrer to  tyske matchbolde og bryder igen kerbers serv. 3-5 i andet sæt.

14.55 - TENNIS: Wozniacki vinder to partier i træk
Og Wozniacki holder såmænd også sin egen serv. Og bringer sig på 2-5 i andet sæt. Første sæt tabte hun til Kerber med 2-6.

14.52 - TENNIS. Wozniacki vinder et parti
Pyha, Wozniacki bryder Kerbers serv og undgår at få et æg i andet sæt. Nu stær der 6-2, 5-1 til Kerber. Men der er stadig langt til et Wozniacki-comeback.

14.49 - TENNIS: Kerber bryder rent
Kerber bryder Wozniacki rent. Kerber fører med 5-0 i andet sæt. Kerber kan serve kampen hjem.

14.45 - TENNIS: Så er det snart slut
Så står der 4-0 til Kerber. Tyskeren holder sin serv. Ifølge statistikken fører Kerber med 23-11 i vinderslag. 6-2 i første sæt til Kerber.

Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki. Foto: WANG ZHAO
Vis mere

14.41 - TENNIS: Ikke nu igen
Wozniacki laver også mange fejl. Skyder for langt, skyder i nettet. Tredje parti i andet sæt ender med et vip i netmaskerne. Kerber bryder igen Wozniackis serv og bringer sig foran med 3-0 i andet sæt - akkurat som i første sæt. Kerber vandt det første med 6-2. Det ligner et dansk exit.

14.38 - TENNIS: Kerber øger
Vinderslag langs linjen. Vinderslag på tværs. Hårdtslående Kerber stråler bare lidt mere end Wozniacki. Kerber holder med noget besvær sin serv og bringer sig foran 2-0 i andet sæt (efter 6-2 i første). Langt parti, men Wozniacki udnyttede ikke sine breakchancer trods flere af dem. Kampen er ved at udvikle sig til en åben slagudveksling, hvor de hårde slag flyver frem og tilbage over nettet.

14.32 - TENNIS: Reprise i andet sæt
Wozniacki starter andet sæt med igen at have problemer i egen serv. Som i første sæt bliver hun øjeblikkeligt brudt efter mange dueller og fordele. Kerber fører 6-2, 1-0. Wozniacki står stadigvæk lidt for dybt bag baglinjen. Det var noget, hun også havde problemer med i sin kamp tirsdag mod kinesiske Wang Qiang. Her fik hun dog ændret på det.

14.25 - TENNIS: Langt første sæt
Trods de forholdsvist klare cifre i første sæt, varede det alligevel 45 minutter. På grund af de mange tætte partier, der ofte endte i fordele til den ene og/eller anden.

Angelique Kerber.
Angelique Kerber. Foto: WU HONG
Vis mere

14.22 - TENNIS: Wozniacki mangler det sidste
Igen et langt, langt parti. Denne gang i Kerbers serv. Caroline Wozniacki havde seks break-bolde, men kunne ikke udnytte én eneste af dem. Kerber vender det på hovedet og vinder pointet - og første sæt med 6-2.

14.13 - TENNIS: Kerber bryder igen
Og så gik den heller ikke længere i eget serveparti. Kerber bryder igen Wozniacki. Forholdsvist let. Nu fører Kerber med 5-2 i første sæt og kan serve sættet hjem efter sidebytte.

14.09 - TENNIS: Kerber holder fast
Statistikken siger meget om første sæt. Kerber har haft 11 vinderslag mod 4 til Wozniacki. Og det fører også tyskeren sikkert til 4-2-føring. Det er en lidt kedelig tendens, at Kerber vinder sine servepartier forholdsvist ubesværet, mens Wozniacki må kæmpe gevaldigt for sine.

14.06 - TENNIS: Wozniacki holder sin serv
Wozniacki kæmper sig yderligere tilbage i kampen. Hun holder sin serv - for første gang i kampen. Igen efter et parti, hvor Kerber vil giver god kamp for point. Igen skulle der flere fordele til inden afgørelsen. Stillingen er nu 3-2 til Kerber, der nu skal serve. Tyskeren har altså stadig fordelen af et servegennembrud.

14.00 - TENNIS: Wozniacki retter op
Imens har Wozniacki faktisk fået rettet noget op på den dårlige start. Hun har brudt Kerber¨og server nu selv. 1-3 til tyskeren i første sæt.

Jonas Dal ligger lige nu sidst i Superligaen med Hobro.
Jonas Dal ligger lige nu sidst i Superligaen med Hobro. Foto: Henning Bagger
Vis mere

13.58 - FODBOLD: Esbjerg jagter Hobro-træner
Vi bryder lige ind i Wozniacki-kampen med lidt fodbold. Ifølge TV3 Sport skulle superliga-klubben Esbjerg i deres trænerjagt nu satse på Hobros Jonas Dal. Mere på BT.dk om lidt.

13.56 - TENNIS: Wozniacki brudt to gange
Så er Caroline Wozniacki blevet brudt for anden gang. Hun er nu bagud med 0-3 til tyske Kerber i første sæt.

13.51 - TENNIS: Langt parti
Wozniacki kæmper for at holde sit serveparti - og for at holde sig inde i første sæt. Trods flere fordele kan hun ikke få vundet partiet. Stadig 0-2 til Kerber.

13.44 - TENNIS: Dårlig start
Caroline Wozniacki begynder simpelthen med at blive brudt. Angelique Kerber fører 1-0. Og tyskeren har nu holdt sin serv til 2-0. Og angående skæbne-kamp for Caroline Wozniacki: Vil hun til sæsonfinalen i Singapore, så kan hun ikke bruge meget andet end en sejr her.

13.40 - TENNIS: Wozniacki har bolden
Kampen er i gang. Caroline Wozniacki lægger ud med at serve.

13.33 - TENNIS: Wozniacki klar til kamp
Og så er Caroline Wozniacki begyndt på opvarmningen i Beijing. Her skal hun i tredje runde af China Open møde tyske Angelique Kerber. Vi følger selvfølgelig kampen her i 'Sporten lige nu'. Danskeren skal vinde, hvis hun vil bevare muligheden for at komme med til sæsonfinalen i Singapore senere på måneden.

Det var denne situation, hvor Eva Carneiro løb på banen for at behandle Eden Hazard mod slutningen af Premier League-kampen i august, der endte med et farvel til Chelsea for lægen.
Det var denne situation, hvor Eva Carneiro løb på banen for at behandle Eden Hazard mod slutningen af Premier League-kampen i august, der endte med et farvel til Chelsea for lægen. Foto: IAN KINGTON
Vis mere

13.28 - FODBOLD: Mourinho kan danne præcedens
Det engelske fodboldforbund (FA) overvejer nu at skride ind med straffe til managere, der blander sig i den medicinske stabs arbejde. Det sker i kølvandet på den situation, der har fået læge Eva Carneiro til at forlade Chelsea oven på en hård kritik fra Jose Mourinho. »Måske skal vi til at tænke på, at det er en disciplinær overtrædelse, hvis trænerstaben blander sig i kommunikationen mellem dommeren og lægestaben,« siger Heather Rabbatt fra FAs bestyrelse. Læs op på sagen her.

13.21 - SPEEDWAY: Nicki P. fortsætter
Nicki Pedersen ser ud til at forsætte hos den polske speedway-klub Unia Leszno. Han har i hvert fald lagt følgende tweet ud, der indikerer en to-årig kontraktforlængelse frem til og med 2017.

De kan stadig smile hos McLaren, fernando Alonso og løbsdirektør Eric Boullier.
De kan stadig smile hos McLaren, fernando Alonso og løbsdirektør Eric Boullier. Foto: Diego Azubel
Vis mere

12.57 - FORMEL 1: McLaren kedelige historie
Jenson Button og Fernando Alonso har ikke været i nærheden af en sejr i denne sæson. Og bliver det heller ikke til en grandprix-sejr i Rusland i weekenden, så vil McLaren tangere den længste sejrsløse periode nogensinde i teamets historie: 53 grandprixer (fra 2012 til i dag). McLaren var senest så dårlig fra 1977-81. Men den rekord vil efter al sandsynlighed bare bliver udbygget yderligere i år, 54-55-56-57og så videre.


…Behøver vi at nævne, at Kevin Magnussen har været den kører, der har bragt McLaren tættest på at kunne bryde den dårlige stime: Da han blev nummer to i det australske grandprix sidste år. I øvrigt teamets eneste podieplacering siden seneste sejr, af Jenson Button i 2012.

12.33 - FODBOLD: Ancelotti afviser at arbejde nu
Det ser efterhånden ud til, at Jürgen Klopp bliver den nye mand i Liverpool. Nu har Carlo Ancelotti i øvrigt afvist at tage jobbet i den engelske klub - eller i enhver anden. I forbindelse med et arrangement i London har han sagt til The Guardian, at han holder fast i sit sabbat-år: »Jeg nyder min fritid lige nu, men selvfølgelig vil jeg gerne tilbage og være træner, for det er min passion. Jeg vil dog stadig bruge tiden på at slappe af. Men i den kommende sæson er jeg klar.« Carlo Ancelotti blev fyret i Real Madrid i sommer.

David Beckham tror på mere United-guld.
David Beckham tror på mere United-guld. Foto: ANDREW YATES
Vis mere

11.48 - FODBOLD: Beckham og fodboldhistorien
Liverpool har ikke vundet det engelske mesterskab i 25 år. For Manchester United er titel-tørken kun på to år, og David Beckham tror - trods de seneste års bølgedale af resultater - ikke på en gentagelse af ærkerivalens nedtur. »Jeg kan ikke se det ske i Manchester United. Der er bare for meget historie i denne klub til, at vi bare vil forsvinde ud af guldjagten,” siger David Beckham, der selv spillede knap 400 kampe for Manchester United, ifølge ESPN. Av, mon han har læst op på Liverpools historie frem til den seneste titel i 1990?
Her i ’Sporten lige nu’ vil vi da gerne hjælpe stakkels Becks. Se her:
Frem til 1990 havde Liverpool vundet 18 mesterskaber.
Frem til 2013 havde Manchester United vundet 20 mesterskaber.
Kan du se ligheden, David Beckham?

11.42 - FODBOLD: Vejle-formand stopper
Efter 11 år i Vejle Boldklub stopper formand Lars Skou. Det skriver klubbens på sit website. Hertil udtaler han: »Jeg har bemærket, at der er kræfter, som mener, at de kan gennemføre en plan, der kan sikre VB en sund forretningsudvikling, og jeg skal derfor ikke stå i vejen for disse, da det væsentligste er, at klubben overlever.«

11.39 - FODBOLD: Fodboldfans = bræk?
Husk lige at læse denne artikel om S-politikeren Sine Olsson Heltberg, der revser de danske fodboldfans: »Dansk topfodbold har udviklet sig til en voldsrus, hvor voksne mænd tæsker løs på hinanden og brækker sig kl.12 en søndag formiddag efter at have drukket tæt,« skriver hun i et Facebook-indlæg.

11.26 - FORMEL 1: Tilfreds Button
Jenson Button er godt tilfreds med sin kontrakt for 2016. det siger han til McLarens website. «Jeg er glad for at have fået mine planer for næste år på plads. Jeg er totalt engageret i holdet, og jeg har en strækt tro på, at det hårde arbejde, der foregår på kulisserne i Woking og Sakura.« I weekenden venter det russiske grandprix.

10.37 - DOPING: Så mange er positive
Det internationale dopingagentur (WADA) har meddelt, at man i 2014 har fundet spor af forbudte stoffer i 3.866 af 283.304 prøver. Det er dog en nedgang på 10 procent i antallet af positive prøver, selv om det er foretaget flere prøver hos atleter over hele verden.

Caroline Wozniacki spiller mod Angelique Kerber ved China Open.
Caroline Wozniacki spiller mod Angelique Kerber ved China Open. Foto: FRED DUFOUR
Vis mere

10.28 - TENNIS: Wozniacki ser frem til ferien
Tennis-sæsonen er lang. For lang mener en stribe tennisspillere. Blandt andre Caroline Wozniacki siger til AFP: »Vi kan ikke vente på at få nogle uger fri og få genopladet batterierne,« lyder det fra danskeren, der erkender, at hun tænker meget på den forestående ferie: »Selvfølgelig, det gør vi alle sammen.« Læs mere her.

Danskeren spiller i øvrigt onsdag eftermiddag ved China Open. Her er Angelique Kerber modstanderen i tredje runde. Følg med her i ’Sporten lige nu’.

Karrieren går altså op ad bakke for Michael Christensen.
Karrieren går altså op ad bakke for Michael Christensen. Foto: BRIAN CLEARY
Vis mere

10.06 - MOTORSPORT: Stor kontrakt til dansker
Den danske racerkører Michael Christensen har forlænget med tysk motorsportsgigant. Den nye kontrakt kan bringe ham i spil til et sæde i vinderbilen fra dette års Le Mans. Altså næste år. Læs mere her.

Thomas Müller er påvirket af legendes sygdom.
Thomas Müller er påvirket af legendes sygdom. Foto: ALBERT GEA
Vis mere

9.10 - FODBOLD: Müller knust over Müller-sygdom
Bayern München-angriberen Thomas Müller er knust over meldingen om, at den tyske angrebslegende (og navnebror) Gerd Müller har fået alzheimers. »Det er et hårdt slag. Gerd er et stort forbillede for  mig - helt fra starten gav ham mig gode råd om, hvordan jeg skulle placere mig som offensivspiller i straffesparksfeltet,« siger Gerd Müller til tyske Bild. Beskeden om Gerd Müllers sygdom kom ud mandag.

8.59 - FODBOLD: Zlatan - The Movie
Det lyder jo oplagt: En film om Zlatan Ibrahimovic. Nu siger den svenske fodboldspiller selv, at der kan være noget på vej til det store biograf-lærred. Til svenske Aftonbladet siger han: »Det føres samtaler om noget. Det hele kommer an på, hvad jeg vil. Om jeg vil, så vi får se. Det vil være sjovt, hvis der kommer til at ske noget, men meget skal gå op i en højere endhed. Det er ikke bare at sige ''jeg vil gerne' og så siger nogle andre 'vi gør det' - men vi snakker om det.« Blev du klogere?

8.48 - HÅNDBOLD: Op og ned i Grigel-sagen
Hvad er det egentlig, der er sket omkring Lotte Grigel-sagen i Team Esbjerg, som har raset i flere dage. Hvor tæt er landsholdsspilleren på et exit. Kom med bag kulisserne her.

Bob Bradley nævnes nu som en joker i Sunderland.
Bob Bradley nævnes nu som en joker i Sunderland. Foto: FADI AL-ASSAAD
Vis mere

8.25 - FODBOLD: En amerikaner i Sunderland
Nu nævnes Bob Bradley i engelske medier som en overraskende joker i spillet om det ledige manager-job i Sunderland. Amerikaneren i Stabæk har tidligere været nævnt som værende på DBUs liste over Morten mulige Olsen-afløsere. Han var angiveligt også kandidat til jobbene i AaB og FC Midtjylland, da klubberne senest manglede en ny træner.

8.11 - FODBOLD: Agger-exit?
Hold på hatten, Brøndby-fans. Daniel Aggers agent har endnu ikke noget om en kontraktforlængelse, selv om forsvarerens nuværende aftale udløber til sommer. Læs mere her.

8.01 - FODBOLD: Pas på sproget, Klopp
Den tidligere ltyske landsholdsmålmand tror, at Jürgen Klopp han få problemer, hvis det bliver til et job i Liverpool. Med sproget: »Når det handler om at motivere holdet og holde en peptalk, så er der små ting, som man ikke så nemt kan oversætte,« siger Oliver Kahn. Læs mere her.