Hej og velkommen til BT Sportens liveblog! Her vil du hele dagen kunne læse om både stort, småt og sjovt fra sportens verden. Mit navn er Søren Hanghøj Kristensen, og jeg skal guide jer rundt de kommende timer. Vi kan blandt andet se frem til et brag af en Europa League-aften. Så følg med, det bliver sjovt!

22:22 - Håndbold: KIF Kolding København kom tilbage på sporet
KIF er fortsat ikke det hold, de var engang, men torsdag aften lysnede det en smule. De forsvarende danske mestre fik en lille revanche for weekendens Champions League-nederlag, da de på udebane besejrerede Sønderjyske med 22-19. I aftenens anden kamp i Herreligaen sejrede Aarhus Håndbold på udebane med 29-27 over HC Midtjylland.

22:17 - Fodbold: Glade midtjyder slår koldt vand i blodet
Det er et kæmpemæssigt resultat at slå Manchester United. Men det letter først helt fra Jordens overflade, hvis det også bliver til en samlet sejr over det engelske storhold. Klik her for reaktioner fra de sensationelle sejrherrer.

20:51 - Fodbold: FC Midtjylland besejrer Manchester United!!!
De gjorde det!! FC Midtjylland har skabt en af de største sensationer i mange år i dansk fodbold ved at besejre selveste Manchester United med 2-1 hjemme på MCH Arena. På mål af Pione Sisto og Paul Onuachu sejrede de danske mestre mod et kriseramt engelsk storhold. Sikke en sejr!! Den vil skabe overskrifter over hele Europa!

20:47 - Fodbold: Sekunder fra sensationen
FC Midtjylland er nu kun sekunder fra en sensationel sejr mod Manchester United. Ulvene fører 2-1 - og kampen er netop gået ind i overtiden

20:43 - Fodbold: FCM presser fortsat på!
Selv om de er foran 2-1 er FC Midtjylland ikke presset af Manchester United. Tværtimod er det midtjyderne, der presser på, nu hvor der mangler små fem minutter af kampen. FCM er på vej mod noget virkelig stort!

20:34: Fodbold: Paul Onuachu bringer FCM på 2-1!!!
Sensationen er på trapperne!! Med et kvarter igen af braget mod Manchester United, har FC Midtjylland på forrygende vis bragt sig foran 2-1!! Det er helt uvirkeligt. Målscorer er Paul Onuachu, der siden sin indskiftning har været fremragende. Onuachus mål minder lidt om det, Pione Sisto scorede i 1. halvleg - et fladt langskud fra kanten af feltet. Nu kører det!

20:28 - Fodbold: FC Midtjylland er i førersædet
FC Midtjyllland er glimrende med mod et Manchester United-hold, der har visse problemer med den jyske offensiv. En dansk sejr ligner med ét ikke en umulighed på MCH Arena.

20:19 - Fodbold: Onuachu med giga-chance
Indskiftede Paul Onuachu, der har erstattet Martin Pusic, har netop brændt end kæmpechance. Endnu engang var det De Deas substitut, Sergio Romero, der emd en superredning holdt FC Midtjylland fra en føring.

19:52 - Fodbold: Zanka hylder tidligere holdkammerat
Mathias 'Zanka' Jørgensen fra FCK ser åbenbart også Europa League-kamp mellem FCM og Man Utd. Og han glæder sig på Twitter over, at hans tidligere holdkammerat fra PSV Eindhoven, Memphis Deapay, bragte United foran 1-0.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Prøv gratis i 30 dage