Velkommen til live-dækningen af søndagens sport. Følg med her på en dag, hvor vi blandt andet har udsigt til det traditionsrige opgør mellem Liverpool og Manchester United.

TAK FOR I DAG. VI VENDER STÆRKT TILBAGE I MORGEN MED ENDNU FLERE SPORTSNYEHDER FRA IND- OG UDLAND.

20.47 - HÅNDBOLD: Norge i ekstase over EM-sejr
Koklokkerne ringer i det ganske norske land, efter fjeldlandets håndboldherrer her til aften slog de tidligere verdensmestre fra Kroatien. Nordmændene vandt 34-31 efter at have været bagude 16-17 ved pausen.

LÆS MERE OM KAMPEN HER

20.30 - NFL: Panthers skiller Seahawks ad
Carolina Panthers og Seattle Seahawks er netop gået til pausen i deres playoff-kamp, og stik imod forventningen har det været en særdeles ensidet affære. Carolina er foran med 31-0, efter deres fire touchdowns og ene fieldgoal er forblevet ubesvaret af Seattle, der ellers har været i de seneste to Super Bowl-finaler.

Panthers-quarterback Cam Newton har gang i en god aften mod Seattle Seahawks.
Panthers-quarterback Cam Newton har gang i en god aften mod Seattle Seahawks. Foto: GRANT HALVERSON
Vis mere

19.35 - FODBOLD: Celtic bekræfter Erik Sviatchenko-tilgang
Som BT kunne i går kunne fortælle, skifter FCMs Erik Sviatchenko til Celtic. Det bekræfter den skotske storklub selv på sin hjemmeside.

Også FC Midtjylland bekræfter handlen.

LÆS MERE HER

19.16 - BOWLING: Schmeichels holdkammerat laver vanvittigt strike
Okay, det er ikke bowlinghistorier, vi laver flest af. Men når Kasper Schmeichels holdkammerat fra Leicester, Christian Fuchs, laver et strike, som det, du kan se herunder, bliver vi sgu nødt til at bringe det. Nyd det!

19.06 - FODBOLD: Arsenal får uafgjort - snupper førstepladsen
Stoke var på udebane en for svær nød at knække for Arsenal, der efter 0-0 må tage hjem til London med ét point til regnskabet. Stoke var endda flere gange tæt på at bringe sig foran, men Arsenals rutinerede målmand Petr Cech fik gang på gang raget kastanjerne ud af ilden. Resultatet betyder dog, at Arsenal generobrer førstepladsen i Premier League fra Leicester City, der ligesom Manchester City har 43 point efter 22 spillerunder. Arsenals forspring er på bare ét point.

LÆS MERE HER

19.03 - FODBOLD: Panisk linjevogter flager for ALT
Det er åbenbart ikke kun inden for kridtstregerne, at der er pres på, når der spilles professionel fodbold. Se bare linjevogteren øverst i billedet i denne korte video:

18.41 - FODBOLD: Italiener meldes på vej ledigt managerjob i Premier League
Sky Sport Italia melder, at den tidligere Udinese-træner Francesco Guidolin snart vil overtage det Swansea-trænersæde, Garry Monk efterlod, da han blev fyret i december. Guidolin har en lang trænerkarriere bag sig, hvor han foruden Udinese har været forbi blandt andre Bologna, Palermo, Genoa, AS Monaco og Parma.

Her ses Francesco Guidolin i 2011, da han stod i spidsen for Udinese.
Her ses Francesco Guidolin i 2011, da han stod i spidsen for Udinese. Foto: John Sibley
Vis mere

18.29 - FODBOLD: Arsenal kæmper for førstepladsen
Med en halv time tilbage af kampen står der fortsat 0-0 mellem Stoke og Arsenal. Vinder Arsenal, snupper de førstepladsen tilbage fra Kasper Schmeichels Leicester, der i går kun fik uafgjort mod Premier Leagues bundprop, Aston Villa.

18.09 - FODBOLD: Real Madrid 5-1 Gijon
Real Madrid var foran 4-0 efter 20 minutter, men nøjedes med en nådig 5-1-sejr over Gijon. Cristiano Ronaldo var dog lige ved at tage en meget negativ hovedrolle.

LÆS MERE HER

17.19 - FODBOLD: Juve tilbage på mesterskabskurs
Efter en skuffende begyndelse på sæsonen har de forsvarende italienske mestre Juventus så sandelig kommet tilbage i sporet. I dag blev det til storsejr over Udinese.

LÆS MERE HER

Paulo Dybala (th) scorede to gange, da Juventus i dag slog Udinese.
Paulo Dybala (th) scorede to gange, da Juventus i dag slog Udinese. Foto: MARCO BERTORELLO
Vis mere

17.11 - FODBOLD: Heldig Ronaldo slipper for rødt kort
Cristiano Ronaldo skal være med en glad for stadig at være på banen i kampen mod Gijon. Efter at være stødt sammen med en Gijon-spiller skubbede han først og sparkede derefter modstanderen. Alligevel valgte dommer Alberto Undiano at nøjes med at give de to en henstilling hver.

Real Madrid er fortsat foran 5-0. Ronaldo har ind til videre scoret to mål.

16.56 - FODBOLD: Slut på Anfield - Rooney matchvinder for United
Med en vigtig 1-0-sejr over Liverpool bringer Manchester United sig tættere på top-fire i Premier League. Wayne Rooney scorede kampens enlige mål et kvarter før tid.

LÆS MERE HER

Foto: Carl Recine
Vis mere

16.52 - FODBOLD: Real Madrid foran 5-0 ved pausen
Karim Benzema har sat det seneste mål ind for Real Madrid, der på hjemmebane har skilt Sporting Gijon godt og grundigt ad i første halvleg. Cristiano Ronaldo og Benzema har hver lavet to pinde, mens også Gareth Bale har scoret.

16.38 - FODBOLD: Dansker klar til OL-forsvar
Efter en andenplads i et løb i Hong Kong er den danske cykelrytter Lasse Norman Hansen klar til OL i banedisciplinen omnium. Den disciplin vandt Norman OL-guld i 2012 i London.

LÆS MERE HER

16.40 - FODBOLD: Rooney brager United foran!
Uniteds anfører Wayne Rooney har netop bragt sit hold foran i udekampen mod Liverpool. Et hovedstød fra Fellaini rammer overliggeren og dumper ned til Rooney, der smækker til bolden og sender den i nettet. Liverpool-manager Jürgen Klopp reagerer prompte ved at sende den tårnhøje angriber Christian Benteke på banen. Ti minutter tilbage.

16.22 - FODBOLD: 'BBC' løber Gijon over ende!
Efter godt 20 minutter af første halvleg er Real Madrid foran med stabile 4-0 mod Sporting Gijon. Cristiano Ronaldo har scoret to gange, mens hans to kolleger fra 'BBC'-trioen, Gareth Bale og Karim Benzema, har stået for de andre mål. Gijon kan være på vej mod en historisk stor snitter...

16.10 - FODBOLD: Barcelona brugte 600 millioner på Suarez, men ville i virkeligheden have en anden...
Tidligere sportsdirektør i FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, afslører over for Marca, at Luis Suarez kun var andetvalget, da klubben i 2014 brugte omkring 600 millioner kroner på ham.

SE FØRSTEVALGET HER

Luis Suarez (tv) har spillet noget af sit livs bedste fodbold, efter han kom til Barcelona for halvandet år siden.
Luis Suarez (tv) har spillet noget af sit livs bedste fodbold, efter han kom til Barcelona for halvandet år siden. Foto: ALBERT GEA
Vis mere

15.59 - FODBOLD: Rivalopgøret skuffer
Der var engang, hvor kampene mellem Manchester United og Liverpool kunne regnes som nogle af de bedste i verden, men første halvleg af dagens opgør mellem de to hold imponerer ikke derude. Se bare disse reaktioner fra Twitter:

15.52 - FODBOLD: »Peter Schmeichel er den værste ekspert i verden«
Den danske Manchester United-legende Peter Schmeichel sidder i dag i  Sky Sports-studiet på Anfield Road, hvor han er ekspert til opgøret mellem Liverpool og Manchester United. Men skulle man tro seerne, gør den blonde dansker ikke nogen god figur. Twitter flyder lige nu over med indlæg fra seere, der er imponeret over Schmeichels evner som ekspert.

SE DE SJOVESTE HER

15.37 - FODBOLD: Intens første halv time på Anfield
Godt en halv time er gået i kampen mellem Liverpool og Manchester United, og omend der ikke har været mange store chancer, har der været meget spænding. På midtbanen har særligt Uniteds Fellaini og Liverpools Lucas udkæmpet nogle hårde kampe og sendt hinanden i græsset. United har ikke været skarpe på en sidste tredjedel af banen, men Liverpool kunne have bragt sig foran, da Firmino fik en chance udenfor feltet. Uheldigvis for brasilianeren gik hans skud lige forbi stolpen.

15.21 - FODBOLD: Stjerne blandt fansene til Liverpool - United
Nok er han skadet, men Manchester Uniteds midtbanespiller Michael Carrick ville tilsyneladende ikke gå glip af den intense stemning i udebaneopgøret mod Liverpool. Derfor står han lige nu blandt Uniteds fans på Anfield Road.

15.12 - FODBOLD: United-legende dårligt fra land i nyt job
Det var noget af en kanin, der blev trukket op af hatten, da engelske Gary Neville blev gjort til ny træner i spanske Valencia i starten af decemebr. Men opstarten for den tidligere United-back har ikke været som håbet. Langtfra.

LÆS MERE HER

14.24 - FODBOLD: David De Gea vil være som Schmeichel
Manchester United spanske stjernemålmand David De Gea var i sommers uhyre tæt på et skifte Real Madrid i hjemlandet, men endte med at blive i Nordengland. Nu rygtes han igen til den spanske kongeklub, der efter det nuværende transfervindue ikke må hente spillere i to vinduer. Men De Gea skal ingen steder, siger han til Sky Sports og fortæller, at han ser op til to tidligere legender i United-buret, Peter Schmeichel og Edwin van der Sar.

»De var de bedste målmænd i Premier League og legender her i klubben, og det er det, jeg vil være,« siger De Gea.

14.05 - FODBOLD: Startopstillinger Liverpool - Manchester United
Om en times tid begynder en af engelsk fodbolds største rivalopgør, når Liverpool hjemme tager mod Manchester United. Startopstillingerne er netop kommet ud.

Liverpool: Mignolet - Clyne, Toure, Sakho, Moreno - Lucas, Henderson, Can, Milner, Lallana - Firmino

Manchester United: De Gea - Young, Smalling, Blind, Darmian - Schneiderlin, Fellaini, Lingard, Herrera - Martial, Rooney

13.33 - CYKLING: Australsk sejr inden Tour Down Under
Cykelsæsonen er så småt ved at komme i gang. I Australien er der blevet kørt gadeløb i Adelaide, People's Choice Classic, og her var det 21-årige Caleb Ewan, der var bedst i spurten efter de 51 kilometer. Danske Michael Valgren kom ind som nummer 20.

13.07 - CYKLING: Lasse Norman tager sølv i Hong Kong
Ved OL i London tog Lasse Norman Hansen sølv i omnium. Og den unge beviste tidligt søndag, at han stadig er blandt verdens absolut bedste i den kombinerede disciplin på cykelbanen. Han tog sølvmedalje og slog bl.a. englænderen Mark Cavendish. Læs mere her:

12.48 - HÅNDBOLD: Landins redninger var lige til et 12-tal
Fik du set håndboldkampen mod Rusland lørdag aften? Niklas Landin var som så mange før den afgørende faktor, da Danmark nedkæmpede russerne. Han fik som den eneste spiller et rent 12-tal for sin præstation. Læs mere her og se de øvrige karakterer efter 31-25 sejren.

12.45 - ATLETIK: Rykker OL-programmet for amerikansk sprinterdronning
Hvad gør man når verdens bedste 400 meter-løber gennem en årrække gerne vil vinde dobbelt olympisk guld? Man rykker lidt rundt i programmet, så Allyson Felix får mulighed for både at løbe 200 meter og 400 meter ved OL i Rio. Atletikken har brug for at dyrke alle de helte, som de kan finde i disse svære år, hvor doping-skeletterne vælter ud af skabene. Læs mere her:

12.42 - FODBOLD: Så meget er på Liverpool-United
Søndagens udgave af det engelske traditionsopgør mellem Liverpool og Manchester United sætter begge holdenes managers under et gevaldigt pres. Ikke mindst Uniteds hollænder, Louis Van Gaal, som kan se frem til ny kritik, hvis United løber ind i en stor øretæve på Anfield. Læs mere her:

12.32 - FODBOLD: Feguson klar til at hjælpe Giggs med manager-posten
Hvis Manchester United fyrer Louis Van Gaal og sætter Ryan Giggs ind på det ledige manager-sæde, så er Alex Ferguson klar i kulissen til at sparre med sin trofaste kantspiller gennem mange år. Det fortæller britiske The People. Det er dog ikke meningen, at den aldrende manager skal sidde med i udskiftningsboksen, hvis det bliver aktuelt. Der må Giggs klare sig selv.

12.02 - TENNIS: Wozniacki klar til 'højlydt mostander'
Caroline Wozniacki går ind til årets første grand slam-turnering med masser af selvtillid. Hun føler sig fit og skadesfri inden mødet  med Yulia Putintseva, der er nummer 76 i verden, som Wozniacki karakteriserer som 'en højlydt spiller'. Læs mere her: