Hej og velkommen til BT Sportens livecenter. Farzam Abolhosseini har guidet dig gennem dagens vigtigste nyheder og de mest interessante begivenheder, og nu tager jeg, Mads Kindberg Nielsen, over resten af eftermiddagen og aftenen.

22.53 - FODBOLD: Everton sejrede på udebane
Everton vandt med 3-2 på udebane over West Bromwich. Læs mere på bt.dk om lidt.

22.41 - FODBOLD: Everton på 3-2
Romelu Lukaku er giftig i feltet, og det har han netop bevist igen - belgieren har netop scoret til 3-2 i udekampen mod West Bromwich, da han modtog et indlæg i feltet, fik taget et træk og skudt bolden ind.

22.34 - FODBOLD: Everton bringer sig på 2-2
Everton har netop scoret til 2-2 på et mål, der burde have været underkendt for off-side. Ikke desto mindre fik Arouna Kones scoring lov at stå.

22.28 - FODBOLD: Overblik over straffesparks-diskussionen
Hobro følte sig i den grad snydt for sejren, da dommer Dennis Mogensen dømte straffespark i overtiden i 2-2-opgøret mod Esbjerg.

Læs her, hvad Hobros cheftræner, Jonas Dal, havde at sige.

Du må heller ikke misse, hvad dommer Dennis Mogensen selv siger om situationen - han mente nemlig ikke - heller ikke efter at have set tv-billederne - at han burde have ændret sin beslutning. Klik dig videre her.

Og så kan du til sidst hygge dig med diskussionen, der lige nu foregår på Twitter - skal dommerne have adgang til tv-billeder? Læs her.

22.25 - FODBOLD: Dommer fastholder sin beslutning
Dennis Mogensen dømte et meget kontroversielt straffespark til Esbjerg i opgøret mod Hobro. Flere mener ikke, der var straffespark, men selv fastholder han sin beslutning.

Læs her, hvad han havde at sige.

22.18 - FODBOLD: Diskussion om tv-billeder i Superligaen
På Twitter er mange optagede af, at dommerne i Superligaen får lov til at kigge på tv-billeder, efter Dennis Mogensen dømte det, der kunne ligne et forkert straffespark i opgøret mellem Hobro og Esbjerg.

Læs mere her.

22.14 - FODBOLD: Masser af mål i Premier League
West Brom gik til pause med en 1-0-føring, og allerede 13 minutter inde i anden halvleg er der scoret to gange til.

Først var det Craig Dawson, som scorede til 2-0 for hjemmeholdet, men to minutter senere reducerede Romelu Lukaku for Everton.

21.46 - FODBOLD: Hobro følte sig røvrendt
Hobro-lejren var langt fra tilfreds med, at Dennis Mogensen dybt inde i overtiden fløjtede for straffespark til Esbjerg, der omsatte til scoring og slutresultatet 2-2.

Læs reaktionen fra Jonas Dal her.

21.44 - FODBOLD: West Brom foran mod Everton
West Bromvich har kort før pausen bragt sig i front hjemme mod Everton i aftenens eneste Premier League-kamp. Målscorer: Saido Berahino.

21.27 - FODBOLD: Bille bundede en bajer efter sin 2-2-scoring!
Det her, det kan man da kalde en alternativ jubelscene. Tjek det sjovede billede af Nicki Bille lige her.

21.24 - FODBOLD: Bille erkendte dårlig Esbjerg-indsats
Nicki Bille Nielsen blev dobbelt målscorer for Esbjerg, men han var bestemt ikke tilfreds med den indsats, som Esbjerg leverede i 2-2-opgøret mod Hobro.

Læs mere her, og så bør du helt sikkert tjekke de reaktioner, vi har fra Jonas Dal og Jonas Brix-Damgaard. De kommer lige om lidt. Og det er ikke kedelig læsning - de var bestemt ikke tilfredse med dommer Dennis Mogensen, der dømte et kontroversielt straffespark!

21.20 - FODBOLD: Albæk blev matchvinder for IFK Göteborg
Mads Albæk scorede sejrsmålet for IFK Göteborg, der vandt med 3-2 hjemme over GIF Sundsvall. Albæk scorede endda også selvmål.

Jakob Ankersen og Søren Rieks startede også inde for IFK Göteborg.

21.12 - FODBOLD: Jonas Dal frustreret over dommerkendelse
Hobros cheftræner, Jonas Dal, var langt tilfreds med dommer Dennis Mogensen, der dømte straffespark til Esbjerg - et meget kontroversielt et af slagsen - i kampens tillægstid.

»Vi har en dommer, der dømmer noget, han ikke ser. Det er tæt på at være en skandale,« sagde Jonas Dal til TV3 Sport 1.

Kampen mellem Esbjerg og Hobro endte med 2-2, og det var Nicki Bille Nielsen, som dybt inde i overtiden udnyttede det straffespark, som dommer Dennis Mogensen dømte til Esbjerg, fordi han mente, at bolden ramte Jonas Brix-Damgaard på armen. Det lignede nu mere maven.

Læs mere om lidt om, hvad Jonas Dal havde at sige.

21.09 - FODBOLD: Blev Hobro snydt for sejren?
Det lignede i den grad, at Esbjerg fejlagtigt fik tilkendt et straffespark i overtiden mod Hobro og dermed sikret sig et 2-2-resultat.

Læs alt om kampen her fra vores mand i Hobro, Thomas Idskov.

20.49 - FODBOLD: Kontroversielt straffespark sikrer Esbjerg point
Nicki Bille Nielsen scorede på et straffespark, der med garanti vil blive diskuteret - for ramte bolden Hobro-spilleren Jonas Damgaard på hånden eller maven?

Dommeren mente maven og pegede på straffesparkspletten, og så blev Hobro snydt for to point lige til sidst. Og vurderet ud fra tv-billederne, så lignede det ikke, at bolden var i kontakt med Hobro-spillerens arm, hvorfor det kunne ligne en foræring.

Flere Hobro-spillere fik efterfølgende advarsler for at brokke sig over kendelsen to minutter inde i overtiden.

2-2 endte kampen - læs meget mere på bt.dk de kommende minutter.

20.45 - FODBOLD: Gigantisk afbrænder af van Buren!
Helt fri foran mål, men ak og ve! Mick van Buren har netop brændt en gigantisk mulighed, da han i det lille målfelt headede bolden lige forbi Hobros mål.

Det er en af de chancer, som med garanti har fået minimum 100 fodboldfans i landet til at fortælle sidemanden, at selv vedkommendes bedstemor kunne have scoret på den mulighed!

2-1 til Hobro - vi mangler to minutters overtid.

20.44 - FODBOLD: Startopstillinger til WBA-Everton
Jeg kan lige hurtigt nå at servere startopstillingerne i aftenens eneste Premier League-kamp for dig her i et lille spilstop i Hobro-Esbjerg.

West Bromwich møder Everton hjemme.

20.39 - FODBOLD: Esbjerg satser offensivt
Angriberen Mick van Buren er netop kommet ind for Esbjerg på bekostning af midtbanespilleren Casper Nielsen - en klar offensiv satsning fra Michael 'Mex' Pedersen på vestjydernes trænerbænk.

Vi mangler syv minutter af den ordinære spilletid - bliv hængende, det bliver med garanti ikke kedeligt!

Stadig 2-1 til Hobro, men Esbjerg har bolden mest nu.

20.35 - FODBOLD: Zaza får ikke forlænget kontrakt i Lekhwiya
Karim Zaza tog med Michael Laudrup på eventyr i den qatarske klub Lekhwiya, men han får ikke sin nuværende aftale forlænget. Det skriver TV2 Sport.

Karim Zaza fortæller, at han ikke ved, hvad der er gået galt i de forhandlinger, som Michael Laudrup har ført på hans vegne.

»Men det gik galt så sent, at alle klubberne herhjemme allerede havde deres stab på plads, og så var der ikke nogen, der havde brug for mig,« siger Karim Zaza til TV2 Sport.

20.30 - FODBOLD: 20 minutter tilbage af intenst Superliga-opgør
Hobro fører fortsat med 2-1 hjemme mod Esbjerg, men gæsterne er kommet langt bedre ud til anden halvleg og har - ganske som hjemmeholdet - haft fine muligheder for at komme yderligere på måltavlen i anden halvleg.

20.22 - FODBOLD: Okore får comeback på Aston Villas U21-hold
Jores Okore får sin første kamptræning siden FA Cup-finalen 30. maj - en kamp, som Aston Villa tabte med 4-0 til Arsenal.

Siden har forsvarsspilleren været igennem en operation og et genoptræningsforløb, men han har nu endelig fået lov at trække i kamptøjet igen.

Netop nu møder Aston Villas U21-hold West Bromvichs ungdomsspillere, og det er med Okore på banen fra start.

20.17 - HÅNDBOLD: Aarhus vinder 29-27 over HC Midtjylland
Aarhus Håndbold har her til aften slået HC Midtjylland med 29-27 i en tempofyldt kamp i Ceres Arena i Aarhus.

Hjemmeholdets Rune Ohm scorede hele 11 gange i opgøret og blev topscorer.

20.07 - FODBOLD: Bille banker Esbjerg tilbage
Esbjerg er kommet som forvandlede ud til anden halvleg mod Hobro, og Nicki Bille Nielsen har netop reduceret til 1-2 efter lidt klumpspil i Hobros felt og en resolut afslutning mod mål af angriberen.

Det her skal nok blive underholdende sidste 45 minutter.

20.04 - FODBOLD: Serie A-klub fyrer træneren
Oprykkerne fra Carpi har fyret sin træner, Fabrizio Castori. Læs mere her.

19.48 - FODBOLD: Pause i Hobro
Så fik vi pausefløjtet i Hobro, og det står stadig 2-0 til hjemmeholdet efter mål af Alexander Kirkevold og Thomas Hansen.

Et relevant spørgsmål: Hvor var Esbjerg i første halvleg? Holdet var slet, slet ikke mødt op til 45 minutters fodbold.

Nu skal det blive spændende at se, om en tiltrængt og formodet skideballe i pausen kan vække gæsterne. Ellers er der lange udsigter til point.

19.43 - FODBOLD: Mascherano anklaget for omfattende skatteunddragelse
Barcelonas argentinske forsvarsspiller Javier Mascherano er sigtet for at have unddraget det spanske skattevæsen for mere end 1,5 millioner euro eller over 10 millioner danske kroner.

Mascherano er mistænkt for at have skjult sine indtægter for image-rettigheder ved at etablere firmaer i USA og Portugal, lyder det ifølge The Guardian fra den offentlige anklager i Spanien.

I september har Mascherano betalt det beløb tilbage, som han angiveligt skylder, samt renter, og det kan vise sig som en klog beslutning, skulle han blive kendt skyldig. Det kan gøre, at en dommer eventuelt vil se på Mascheranos påståede forbrydelse med mildere øjne.

Lionel Messi har været involveret i en lignende sag, hvor også han stod anklaget for at have unddraget skattevæsenet for mere end fire millioner euro, hvilket argentineren dog har benægtet.

19.32 - FODBOLD: Krohn-Dehlis holdkammerat kalder La Liga verdens bedste
Michael Krohn-Dehlis holdkammerat i Sevilla, Yevgen Konoplyanka, kalder La Liga for den bedste liga i hele verden - og så sender han samtidig en sviner afsted mod Premier League. Læs det hele her.

19.24 - FODBOLD: Hobro foran med 2-0
Thomas Hansen har netop bragt Hobro foran med 2-0. Forsvarsspilleren var gået med frem, og han kunne se et indlæg passere forbi anfører Mads Justesen, før han kunne heade bolden ind.

Hjemmeholdet har fuldstændig domineret gæsterne i den første halvdel af første halvleg.

19.14 - CYKLING: London trækker sig som startby i Touren
I 2017 kommer Tour de France-rytterne ikke til at køre forbi Big Ben, Piccadilly Circus og Oxford Street.

London har trukket sig som startby - Grand Depart - i 2017. London vandt ellers kapløbet mod Edinburgh, Manchester og flere tyske regioner, men Transport for London, der er ansvarlig for al transport i storbyen, har altså nu trukket sig.

Læs mere her.

London var startby i Tour de France i 2007, og i 2014 var der på tredje etape af cykelløbet mål i den engelske hovedstad.

Næste sommer starter Tour de France i den nordvestfranske region La Manche.

19.11 - FODBOLD: Hobro foran på super-mål
Hobros Alexander Kirkevold har netop skudt hjemmeholdet foran med 1-0 mod Esbjerg med et flot venstrebens-hug. Lige uden for feltet klappede angriberen til bolden, så den strøg over i det modsatte hjørne, uden chance for Martin Dubravka i gæsternes mål.

18.59 - FODBOLD: Bliver Hobro isoleret under nedrykningsstregen?
Inden vi lige kigger på perspektiverne i mødet mellem Hobro og Esbjerg, så lad mig komme med en advarsel: Den her kamp er ikke for sarte sjæle!

Hobro har kun skrabet fire point til sig i ni kampe og ligger allerede nu med fem point op til dagens modstander, Esbjerg, som ligger lige over nedrykningsstregen.

Hvis Hobro taber mødet med Esbjerg, vil der lige pludselig være syv point til Viborg, som så vil være tættest på Hobro i tabellen. Der er naturligvis lang tid tilbage af sæsonen - 23 kampe efter aftenens opgør, men for Hobro vil det være katastrofalt at tabe.

Omvendt kan en sejr til Hobro sende gæsterne fra Esbjerg tættere på afgrunden - i sidste uge tabte man til Lyngby i pokalturneringen, og et nederlag til Hobro kan formentlig godt få humøret til at blive værre i Vestjylland.

Følg med her i artiklen, så skal jeg sørge for, du får de vigtigste opdateringer fra kampen.

18.45 - FODBOLD: Solbakkens tidligere klub sat til salg
Championship-klubben Wolves er sat til salg af ejer Steve Morgan. Det skriver BBC.

Morgan har ejet klubben i otte år, og således var han også i Wolverhampton, da Ståle Solbakken var manager i 2012-2013. Nordmanden blev dog fyret i starten af 2013 efter fire nederlag på stribe.

62-årige Morgan træder ud af bestyrelsen med øjeblikkelig virkning.

18.43 - FODBOLD: Esbjerg uden profiler mod Hobro
Esbjerg må undvære en række spillere i aftenens kamp mod Hobro. Du kan naturligvis få et overblik over kampen løbende her i denne artikel, men inden da kan du lige se de to holds startopstillinger lige her.

Kampstart kl. 19.00.

18.32 - TENNIS: Uheldig Sharapova skadet på ny
Maria Sharapova spillede comback-kamp i Wuhan Open i Kina, efter hun har siddet udenfor med en benskade, men nu fik hun så problemer med armen og måtte derfor trække sig i opgøret mod Barbora Strycova.

Sharapova, der er nummer tre på verdensranglisten, førte ellers med 7-6 (7-1), 6-7 (4-7), 2-1, da hun trak sig.

Det var hendes første kamp siden, at hun tabte til Serena Williams i Wimbledon-semifinalen i juli.

18.18 - BORDTENNIS: Herrene slutter af med sejr
De danske bordtennisherrer har spillet sine sidste kampe ved EM i Rusland, og det blev til hhv. en 3-0-sejr over Litauen og en 3-2-sejr over Israel.

Danmark fik sine sejre i hus mandag eftermiddag, men med en placering som nummer 21 i Europa er det ikke nok til at rykke op i den bedste række i denne omgang.

Læs mere på bt.dk senere.

18.01 - CYKLING: Medie: Cavendish skriver kontrakt med MTN-Qhubeka
Rygtet har længe været der, og nu ser det ifølge Sky Sports ud til at blive til virkelighed:

Mark Cavendish, der længe har været Brian Holms supersprinter på Etixx-QuickStep, skriver i morgen tirsdag kontrakt med MTN-Qhubeka. Tirsdag formiddag ventes det at ske.

Sky Sports skriver videre, at Cavendish' lead-out man, Mark Renshaw - altså sidste mand til typisk at levere Cavendish i en sprint - og Bernhard Eisel følger med til MTN-Qhubeka.

17.32 - FODBOLD: Sepp Blatter vil blive som FIFA-præsident
Britiske BBC skriver, at Sepp Blatter har sagt, han vil blive som præsident i FIFA, selvom de schweiziske myndigheder har åbnet en undersøgelse mod ham.

Schweizeren er mistænkt for at have underskrevet en kontrakt, som var 'ufordelagtig for FIFA', da han lavede en 'illoyal betaling' til UEFAs præsident Michel Platini.

Men Blatter udtaler nu ifølge BBC, at han »intet ulovligt eller ukorrekt« har gjort i forbindelse med betalingen på 1,5 millioner pund.

BBC skriver ikke, om Sepp Blatter har tænkt sig at fortsætte efter næste præsidentvalg, men det ventes umiddelbart ikke at være tilfældet. Blatter har i hvert fald tidligere sagt, at han til den tid - sidst i februar næste år - vil trække sig tilbage.

Læs meget mere lige her.

17.28 - FODBOLD: Høgli ude i seks uger
Tom Høgli er skadet i seks uger, fordi han har brækket ryggen. Det skriver FCK på sin hjemmeside.

Læs mere på bt.dk her.

17.06 - FODBOLD: Lækre detaljer i Bayern-træning
Bayern München-spillerne Thiago og Douglas Costa hygger sig lidt i den afsluttende træning før tirsdagens Champions League-kamp mod Dinamo Zagreb.

Det ser da meget blæret ud, gør det ik'?

16.55 - FODBOLD: Ken Fagerberg stopper før kontraktudløb
Svenske Ken Fagerberg har efter eget ønske fået ophævet sin kontrakt med Vendsyssel FF. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Fagerberg, der har kæmpet med spilletid i denne sæson, stopper med øjeblikkelig virkning.

Læs mere her.

16.34 - OL: Tokyo foreslår fem nye sportsgrene i 2020
Nyhedsbureauet Reuters skriver, at Tokyo, der er vært for de olympiske lege i 2020, vil indføre fem nye sportsgrene: karate, klatring, surfing, baseball eller softball og skateboarding.

Før det kommer så vidt, så skal den Den Internationale Olympiske Komité (IOC) stemme det igennem til august næste år, og tidligere meldinger har været, at en sportsgren skal skrottes, før en ny kan komme ind i OL-porteføljen.

Nu er der lang tid til august, så skal vi ikke snuppe en afstemning her? Det synes jeg. Det bliver dog hurtigt uoverskueligt at stemme om, hvilke sportsgrene der skal ud af OL-programmet, så vi prøver med en alternativ variant:

16.20 - FORMEL 1: Renault giver tilsagn om at købe Lotus
Renault har underskrevet et dokument og dermed givet tilsagn om, at bilgiganten er villig til at købe Lotus-teamet, der gennem længere tid har været i økonomiske problemer.

Meningen er, at Renault i 2016 vil skabe et nyt Formel 1-team, og det her ligner det første store skridt på vejen.

Som bt.dk tidligere har afsløret, så har Renault kontaktet Kevin Magnussen for at høre, hvad han skal have for at køre for teamet i den kommende sæson. Den historie kan du læse her

16.14 - FODBOLD: Brøndby-legende spår positiv Brøndby-fremtid
Per Nielsen var på stadion søndag, da Brøndby vandt med 1-0 over FC København. Her kan du læse, hvad han mener om fremtiden for de blå-gule. Og det er ikke så skidt endda.

16.06 - Cykling: Afrikansk cykelhold får ny sponsor
Det afrikanske hold MTN-Qhubeka får nu konsulentvirksomheden Deloitte som ny hovedsponsor i den kommende sæson.

»Vi er virkelig glade for at have fået Deolitte som en af vores hovedsponsorer,« siger Douglas Ryder, der er direktør for holdet, i en meddelelse på holdets hjemmeside.

Fredag offentliggjorde MTN-Qhubeka Dimension Data som en anden hovedsponsor.

I 2016 skal MTN-Qhubeka hedde Team Dimension Data.

15.59 - FODBOLD: Neymars frisure skal støtte kræftofre
Neymar brillerer ofte på fodboldbanen, og uden for grønsværen har han tilsyneladende også klasse.

I hvert fald skal brasilianeren have ladet sig kronrage for at støtte de mange børn her på jorden, som får eller render rundt med kræft.

I weekenden spillede Neymar med sin nye frisure, da Barcelona vandt over Las Palmas.

15.45 - FODBOLD: Randers-back med forstrækning
Højrebacken Johnny Thomsen har fået en forstrækning i baglåret, meddeler Randers, der søndag tabte med 0-2 til FC Midtjylland. Johnny Thomsen udgik efter 25 minutters spil.

15.39 - FODBOLD: Sepp Blatter er tilbage efter afhøringer
Sepp Blatter har været afhørt af de schweiziske myndigheder i forbindelse med korruptionsskandalen i det internationale fodboldforbund FIFA, men nu er han tilbage i hovedkvarteret tre dage efter.

Sepp Blatter afventer FIFAs etiske kommité, der muligvis vil suspendere ham for mulige kriminelle forhold - Blatter er endnu ikke sigtet i sagen - eller respektløs omgang med FIFAs penge.

15.10 - FODBOLD: Ronaldo laver film om sig selv
Der er få ting, Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo mangler at opnå med sin fodboldkarriere. Nu har fodbolden også snart sikret, at han kan skrive filmstjerne på CV'et. Se traileren til hans film her.

14.58 - HÅNDBOLD: Klavs Bruun udtager Okkels
Klavs Bruun Jørgensen har udtaget SK Aarhus-backen Anna Sophie Okkels til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Tyrkiet og Portugal. Udtagelsen kommer, efter playmaker Lærke Møller er blevet alvorligt skadet og har efterladt et hul i landsholdstruppen.

14.43 - FODBOLD: Wieghorst har det fint med AGFs ledelse
Ekstra Bladet skriver mandag, at AGFs direktør, Jacob Nielsen, før og efter Glen Riddersholms opsigelse i FCM har været i dialog med mestertræneren om et job i AGF. Samtidig skriver avisen, at nuværende cheftræner Morten Wieghorst og Jacob Nielsen har et anstrengt forhold. Nu forklarer Morten Wieghorst til stiften.dk, at hans forhold til ledelsen er fint, og at sådanne historier kun kommer, når man taber. AGF har ikke vundet i syv kampe i streg.

14.37 - CYKLING: Mørkøv vil til OL i banecykling
Michael Mørkøv
har fået fremtiden på plads og skal i næste sæson køre for Team Katusha. Men han dropper ikke banecykling. Mørkøv fortæller til TV2, at han gerne vil til endnu et OL på 4000 meter-holdet.

13.50 - FODBOLD: Lær Brøndbys nye styrmand at kende
De fleste fodboldiagtagere, der så derby-kampen mellem Brøndby og FCK i går, må være imponerede over det niveau, Rodolph Austin lagde for dagen i sin første optræden fra start. Nedenfor kan du få et større indblik i, hvem jamaicaneren er.
LÆS MERE HER

13.42 - HÅNDBOLD: Skjern-profil på ugen hold i Champions League
Skjerns håndboldmænd vandt i klubbens første opgør i Champions League over rumænske Baia Mare med fire mål hjemme i Skjern Bank Arena, og i denne weekend blev norske Elverum også nedlagt på udebane. Nu har brugerne af det europæisk håndboldforbunds hjemmeside belønnet Skjerns norske stregspiller Bjarte Myrhol med en rolle på rundens hold i Champions League.

13.23 - FODBOLD: Skadet Høgli udtaget til landsholdet
Det så voldsomt ud, da Tom Høgli vred sig på banen i kampen mod Brøndby i går. Den tackling, Ronnie Schwartz satte ind på højre backen, gjorde, at Tom Høgli blev kørt på hospitalet, og endnu mandag eftermiddag er der ikke faldet en dom over, hvor skadet han er. Ikke desto mindre er Tom Høgli blevet udtaget til Norges kommende landskampe mod Malta og Italien 10. og 13. oktober.
LÆS MERE HER

13.01 - FODBOLD: Per Rud hjælper U17-hold
Brøndbys tidligere sportsdirektør Per Rud har endnu ikke fundet sig et job efter fyringen hos de blå-gule i sommer, men nu er han tilbage i fodboldens verden. Per Rud skriver på Instagram, at han har sagt ja til at hjælpe og træne Nykøbing FCs tredjehold for U17. Det skal han for resten af sæsonen. I maj smed mesterkokken Claus Meyer et millionbeløb i Nykøbing FC. Klubben har også den tidligere landsholdsspiller Claus Jensen i bestyrelsen.

12.50 - FODBOLD: Klopp er klar på Liverpool
Jürgen Klopp har i flere måneder ikke været træner efter sit stop i Dortmund, og tålmodigheden i Liverpools ledelse er tilsyneladende ved at løbe ud, hvad angår manager Brendan Rodgers, så et match mellem Liverpool og Klopp er oplagt. Klopp har dog en række krav, skriver Daily Mail.
LÆS MERE HER

12.10 - FORMEL 1: Magnussen-rival skaber ny tvivl om McLaren-fremtid
Knap har McLarens øverste chef, Ron Dennis, i forbindelse med weekendens japanske grandprix slået fast, at Fernando Alonso og Jenson Button kører videre, før meldingerne igen bliver mere uldne. Det er Jenson Button, som igen sår tvicl om sin fremtid over for BBC.
LÆS MERE HER

11.40 - FODBOLD: Eriksens chef stopper i Tottenham
Tottenham har sagt farvel til deres tekniske direktør, Franco Baldini. Italieneren var manden bag Christian Eriksens skifte til Tottenham.
LÆS MERE HER

11.14 - FODBOLD: Hobro raser over AGF
Hobro blev lørdag dømt som taber af kampen mod AGF, fordi klubben ikke havde spillertilladelsen for Adama Tamboura i orden. Men her stopper sagen ikke. I kampprogrammet til dagens kamp mod Esbjerg langer formand Steen Juulsgaard kraftigt ud efter AGF-direktør Jacob Nielsen, som 'går på detektivarbejde'. Det var Jacob Nielsen, der indrapporterede om fejlen til DBU.
LÆS MERE HER

11.00 - FODBOLD: Riza Durmisi skifter agent
BT kan afsløre, at Brøndbys 21-årige landsholdskomet Riza Durmisi har skiftet agenten Sedat Duraki ud med Nikola Juric i et forsøg på at forlænge kontrakten med de blå-gule.
LÆS HISTORIEN HER

10.22 - FODBOLD: Brentford fyrer træneren
Matthew Benham
er ikke en mand, som man skuffer alt for længe ad gangen. Den hollandske cheftræner Marinus Dijkhuizen og hans assistant Roy Hendriksen er netop blevet fyret fra deres job i den ambitiøse engelske Championship-klub, som Benham ejer, og hvor Rasmus Ankersen er sportsdirektør, mens landsholdets Lasse Vibe er angriber. Lee Carsley er blevet udnævnt til cheftræner for resten af denne sæson. Brentford er aktuelt placeret på 19. pladsen, bare et point over nedrykningsstregen.
LÆS MERE HER

09.55 - FODBOLD: Høgli må vente
Tom Høgli
må stadig afvente en ny undersøgelse, inden han kender det fulde omfang af den skade, som han pådrog, da Ronnie Schwartz tacklede ham i begyndelsen af det københavnske derby mellem Brøndby og FCK. Han blev kørt til undersøgelse på Herlev Hospital og blev udskrevet søndag aften, men mandag skal han til yderligere undersøgelser, oplyser fck.dk.

09.23 - TENNIS: Wozniacki ude af top 10
Caroline Wozniacki er faldet fem pladser tilbage på verdensranglisten i forhold til sidste uge og er nu nede som nummer 11 i verden. 18-årige Belinda Bencic bankede lørdag Caroline Wozniacki ud i semifinalen ved WTA-turneringen i Tokyo.

09.11 - FODBOLD: Ken Fagerberg færdig i Vendsyssel
Der var store forventninger til Ken Fagerberg, da FC Midtjylland i sin tid hentede ham som et af de største talenter i svensk fodbold. Han slog dog aldrig i gennem, og heller ikke i 1. division har han fået succes hos Vendsyssel. Klubben meddeler i dag, at Ken Fagerberg efter eget ønske har fået sin kontrakt ophævet. Fagerberg har nåede at være i Vendsyssel i lidt over et år.

08.56 - GOLF: Golfkomet vinder 66 millioner kroner
22 år og allerede god for 142 millioner kroner. Det er det beløb, den amerikanske golfspiller Jordan Spieth har vundet, efter han i går hentede 66 millioner kroner med sejren i FedEX Cup.
LÆS MERE HER

Foto: Henning Bagger
Vis mere

08.30 - FODBOLD: Glen Riddersholm i samtale med AGF
FC Midtjylland sikrede med Glen Riddersholm i spidsen klubbens første mesterskab i sommer, men kort efter bekendtgjorde træneren, at han sagde sit job op. Nu skriver Ekstra Bladet, at Glen Riddersholm i dagene op til og efter opsigelsen har været i kontakt med AGFs direktør, Jacob Nielsen, om en ansættelse i klubben.
LÆS MERE HER

08.27 - CYKLING: Team CULT skriver med Kamp
For få dage siden blev den 21-årige Alexander Kamp nummer fem ved VM på landevej for U23-ryttere. Nu har han officielt fået fremtiden på plads med en toårig kontrakt hos det dansk-tyske hold Team Cult-Stölting, som han også kørte for tilbage i 2013.
LÆS MERE HER

HER KAN DU LÆSE ALT OM SØNDAGENS VIGTIGSTE BEGIVENHEDER I SPORTENS VERDEN