Hej og velkommen til denne store sportssøndag, hvor vi blandt andet skal følge badminton, ishockey, håndbold og fodbold. Og så bager vi selvfølgelig op til nattens Super Bowl-brag i Californien. Hop med på vognen og hold godt fast. Der bliver fart på!

23.03 - FODBOLD: Zlatan og Di Maria sikrede PSG 22. sejr
Zlatan Ibrahimovic scorede det første mål og lagde op til det andet, da PSG på udebane besejrede Olympique Marseille 2-1. Sejren betyder, at PSG nu har vundet 22 ud af 25 kampe, og at pariserne har 24 point ned til Monaco på andenpladsen.

22.33 - FODBOLD: Di Maria-mål ser ud til at afgøre fransk klassiker
Angel di Maria har netop bragt PSG foran 2-1 ude mod Marseille. Angel di Maria blev sat i scene af Ibrahimovic, der fra baglinjen spillede bolden tilbage til argentineren, som sikkert sparkede bolden fladt ind.

22.22 - FODBOLD: Madrid reddede sejren i land mod bundholdet
Det var tæt på, at Real Madrid havde sat point til mod bundholdet Granada. Men med et mål få minutter før tid reddede Modric tre point hjem til hovedstaden. Real Madrid er fortsat på tredjepladsen, fire point efter Barcelona, der oven i købet har spillet en kamp færre.

22.14 - FODBOLD: Modric redder Real med et klasse-mål
Lige som det så ud til, at Real satte point til mod Granada, sørgede Luka Modric for at afgøre kampen med et perlemål. Midtbanekreatøren modtog bolden midt for feltet, tog et træk og bankede den så op i det modsatte hjørnemål. Kun få minutter tilbage og Real er tæt på at have reddet alle tre point.

21.53 - FODBOLD: Madrid-føring udlignet
Real Madrid er lige kun 25 minutter fra at sætte point til i udekampen mod Granada. Youssef El Arabi har udlignet den føring, som Karim Benzema havde skaffet gæsterne efter en halv time.

21.28 - FODBOLD: Udligner for Marseille med langskudsperle
Det klassiske opgør mellem Marseille og hovedstaden har fået ny spænding. Cabella har udlignet for hjemmeholdet med et flot langskud efter et ryk på tværs af banen. Men måske burde Kevin Trapp have reddet den for PSG?

21.07 - FODBOLD: Zlatan lyner efter tre minutter
Vi har fået skudt et fransk ligabrag i gang mellem Olympique Marseille og Paris SG og efter bare to minutter lå bolden i nettet. Mon ikke du kan gætte målscoreren? Zlatan Ibrahimovic! Det var superstjernens 21(!) ligamål i 25 ligakampe.

20.58 - NFL: BLIV KLAR TIL SUPER BOWL!
Har du godt gang i ædegildet og lige åbnet den tredje Budweiser, så kunne du jo lige tage en puster og fylde dig med lidt ekstra viden om nattens brag. Så har du måske også et par guldkorn at fyre af, når du sidder sammen med vennerne og analyserer braget. BT giver dig her en samling fakta, der klæder dig maksimalt på til Super Bowl 50. 

20.10 - FODBOLD: Chelsea holder vejret efter grimt uheld
Det så frygteligt ud, da Chelsea-stopperen Kurt Zouma faldt til jorden og skreg af smerte. Den 21-årige klippe fladt helt, helt forkert ned på sit venstre ben efter en luftduel og måtte efterfølgende beroliges af både spillere og medspillere. Bemærkelsesværdigt nok var den tidligere Chelsea-spiller Juan Mata den første til at drage omsorg for den 21-årige Kurt Zouma midt i smertehelvedet. Zouma måtte bæres fra banen og det frygtes nu, at franskmanden er ude i resten af sæsonen og dermed kan misse EM på hjemmebane. Det bliver vi klogere på mandag.

»Jeg er ikke læge, men han vil gennemgå en MRI-scanning i morgen,« siger Chelsea-manager Guus Hiddink ifølge BBC.

Kurt Zouma skriger af smerte og får en trøstende hånd af Juan Mata
Kurt Zouma skriger af smerte og får en trøstende hånd af Juan Mata Foto: John Sibley
Vis mere

19.17 - FODBOLD: Terry vil gerne blive i Chelsea
Chelsea-legenden gjorde det i sidste weekend klart, at han stopper i Chelsea til sommer, da klubben ikke vil forlænge veteranens kontrakt. At det forestående brug ikke er med Chelsea-legendens gode vilje, gjorde John Terry klart efter søndagens 1-1-deler med Manchester United. Her blev han spurgt om hans fremtid i Chelsea.

»Den er svær. Klubben er det vigtiste, men der er ingen kommunikation i øjeblikket. Jeg sagde, hvad jeg havde brug for at sige, og det er sådan det er. Jeg har gjort det meget klart, at jeg gerne vil blive, men det er mere vigtigt, at vi kommer derop, hvor vi bør være i tabellen,« siger Terry ifølge BBC.

18.52 - FODBOLD: Intens deler i storkamp
Chelsea-Man Utd: 1-1
1-1 ender det i London i storkampen mellem Chelsea og Manchester United. Vel fortjent vurderet på spil og chancer. United vil ærgre sig over, at Diego Costa fik udlignet i overtiden, men omvendt vil den spanske enfant terrible også ærgre sig over, at han ikke fik scoret yderligere en gang i tillægstiden. Her vristede han sig fri igen, men denne gang var David de Gea hurtigt nede og afværge. Derfor endte det med en deler.

18.48 - FODBOLD: DIEGO COSTA UDLIGNER!!
Så fik vi udligningen! Cameron Borthwick-Jackson sover i Uniteds defensiv og efterlader Diego Costa på den rigtige side af offsiden. Det udnytter spanieren til at passere sin landsmand i United-målet, og så står der 1-1.

18.37 - FODBOLD: De Gea holder Chelsea fra fadet
Chelsea-Man Utd: 0-1
Manchester United fører stadig på det mål, Jesse Lingard så flot satte ind et kvarter efter pausen. Det kan de særligt takke deres keeper David de Gea for. Spanieren har storspillet i målet og stoppet fine forsøg fra både Ivanovic og Fabregas. Uret tikker lige nu for Chelsea, som kun har lidt over ti minutter til at få scoret.

David de Gea stopper Branislav Ivanovic' flugter.
David de Gea stopper Branislav Ivanovic' flugter. Foto: Stefan Wermuth
Vis mere

18.15 - FODBOLD: MÅÅÅL til United
Chelsea-Man Utd: 0-1
Jesse Lingard har bragt Manchester United foran i udekampen mod Chelsea. Offensivspilleren modtager bolden i feltet, vender på en tallerken og sender bolden helt op i krydset. Wow!
Målet faldt kort efter en pause som følge af et alvorligt uheld til Chelsea-stopperen Kurt Zouma, der faldt uheldigt ned efter en hovedstødsduel. Den store forsvarsspiller skreg af smerte og måtte bæres fra banen. Han kan formentlig se frem til en tur til hospitalet. Zouma blev efterfølgende erstattet af Gary Cahill, men måske Zoumas uheld stadig sad i hovederne på Chelsea-spillerne. Defensiven var i hvert fald ikke opmærksomme nok på Jesse Lingard, som få øjeblikke stod for kampens første scoring.

Her vender Jesse Lingard rundt og brager United på 1-0.
Her vender Jesse Lingard rundt og brager United på 1-0. Foto: Stefan Wermuth
Vis mere

18.00 - OVERBLIK: Foreløbigt resumé af den store sportssøndag
Der har været fuld knald på denne eftermiddag, så lad os lige trække vejret en smule og se på, hvad der er sket.

*Odense Bulldog vandt kampen på isen og blev pokalvindere. LÆS MERE HER

*HC Midtjylland er nye pokalmestre i håndbold. LÆS MERE HER

*Overraskende danmarksmester i herresingle (badminton). LÆS MERE HER

*Arsenal holder liv i mesterskabsdrømmen. LÆS MERE HER

*Suarez sparkede Barca til sejr og sig selv øverst på topscorerlisten. LÆS MERE HER

*Få også historien om Kevin Magnussens og hans kæreste som forfølges af en stalker. LIGE HER

17.56 - HÅNDBOLD: HC Midtjylland er danske pokalmestre efter farce
Så er det slut. HC Midtjylland vinder pokalfinalen over GOG med cifrene 30-26. Undervejs bød kampen på en farce. Læs mere om farcen og kampen i det hele taget i denne artikel, som vores udsendte i Odense netop har leveret.

17.46 - FODBOLD: Chelsea-appeller for straffe
Vi har fået pausefløjtet i storkampen mellem Chelsea og Manchester United. Stillingen er 0-0, men vi kunne meget vel have fået et mål til det blå hjemmehold kort før pausen. John Terry modtog bolden i feltet og afsluttede, men skuddet blev afrettet af United-stopperen Daley Blind. Bolden så i mistænkelig grad ud til at ramme hollænderen på armen, og dermed kunne der være dømt straffespark til Chelsea.

17.35 - FODBOLD: Chelsea presser på
Efter en god United-indledning er Chelsea ved at få fat. Diego Costa har været nærgående, men vi har stadig ikke fået nogle mål. Tidligere i opgøret leverede Uniteds Anthony Martial en fantastisk afslutning, som Chelsea-keeper Thibaut Courtois måtte strække sig til det yderste for at afværge.

Der bliver gået til den i søndagens store brag
Der bliver gået til den i søndagens store brag Foto: Stefan Wermuth
Vis mere

17.24 - ISHOCKEY: Odense Bulldogs er danske pokalmestre
Så er det afgjort. Odense Bulldogs er danske pokalvindere i ishockey. Fynboerne var overbevisende i finalen mod Frederikshavn White Hawks. 4-0 vandt odenseanerne.

17.10 - HÅNDBOLD: Kæmpe kaos i pokalfinale
Kaotiske scener i herrernes pokalfinale i håndbold. Nettet i den ene ende kunne ikke komme ned efter pausen på grund af tekniske problemer. For at det skulle være mest fair for begge hold, besluttede dommerne, at nettet i den modsatte ende også skulle køres op. Derfor skulle tilskuerne i de to ender flyttes ud på de ledige pladser på sidetribunen, da det ellers ville være for farligt at side på bagtribunen. Alt dette betød, at anden halvleg blev forsinket i mere end et kvarter. Begge hold nedlage siden protest, hvorfor sagen får et efterspil. Nu er tilskuerne på bagsiderne dog omsider blevet flyttet til sidetribunerne og kampen er genoptaget. HCM fører 16-12.

17.00 - FODBOLD: Nu brager giganterne sammen
Så er vi klar på Stamford Bridge, som for et par år siden altid var en nøglekamp i jagten på det engelske mesterskab. Sådan er det ikke i år, hvor begge mandskaber har underpræsteret voldsomt. Siden nytår har begge trupper dog oplevet et løft og særligt Manchester United er begyndt at ramme en form, der kan gøre dem farlige mod enhver modstander. Så placeringer eller ej bør vi få et brag, der hvad angår intensitet er en topkamp værdig. Også på trænerbænken er der i øvrigt dømt stormøde. Her står managerveteranerne Guus Hiddink og Louis van Gaal over for hinanden. Begge fra Holland og begge med en stor karriere bag sig.

16.47 - BADMINTON: Dramatisk mixeddouble-finale
Vi har netop afsluttet et kæmpe drama i DM-finalen i mixeddouble. Sara Thygesen og Niclas Nøhr vandt overraskende første sæt af kampen mod storfavoritterne Christinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen, som dog siden kommet stærkt igen. De tidligere OL-medaljetagere vandt andet sæt 21-17, inden vi fik et kæmpe drama i tredje og afgørende sæt. Her førte Fischer og Pedersen 19-17, inden Thygesen og Nøhr ramte en stime og fik matchbold ved stillingen 20-19. Men så satte rutinen ind og Christinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen vandt de tre næste bolde og dermed kampen med cifrene 17-21, 21-17 og 22-20.

16.22 - FODBOLD: Arsenal vinder sikkert - snart går det løs på 'broen'
Arsenal vinder 2-0 over Bournemouth på to mål to minutter i første halvleg. Målscorerne var Mesut Özil (23.) og Alex Oxlade-Chamberlain (24.) Med sejren, som du kan læse mere om her, er Arsenal nu á point med ligarivalen Tottenham på andenpladsen i Premier League. Samtidig er vi også kommet tættere på eftermiddagens store brag på Stamford Bridge mellem Chelsea og Manchester United. Den kamp har kickoff klokken 17 og du kan finde startopstillingerne lidt længere nede på siden.

16.20 - HÅNDBOLD: Pokalfight på Fyn
Det kan blive til dobbelt fynsk triumf søndag eftermiddag. På isen fører Odense Bulldogs 2-0 over Frederikshavn White Hawks kort før anden periode løber ud. Samtidig har vi fået gang i pokalfinalen på håndboldgulvet mellem GOG og HC Midtjylland. Sidstnævnte har den tyske stjerne Pascal Hens med på banen. Stillingen efter 18 minutter er 8-7 til GOG.

Final 4 Håndbold Odense - 06.02.2016 Semifianle 1 Team Tvis Holstebro - HC Midtjylland. HC Midtjylland debutant tyske Pascal Hens - HC Midtjylland vandt og er læar til finalen søndag
Final 4 Håndbold Odense - 06.02.2016 Semifianle 1 Team Tvis Holstebro - HC Midtjylland. HC Midtjylland debutant tyske Pascal Hens - HC Midtjylland vandt og er læar til finalen søndag Foto: Claus Fisker
Vis mere

16.10 - FODBOLD: Startopstillinger til storkamp er landet
Klokken 17 brager Chelsea og Manchester United ind i hinanden til søndagens storkamp på Stamford Bridge. Nu er de to holds startopstillinger på plads.

15.55 - FODBOLD: Nordstrand med til at sænke Thomas Sørensen
Okay, det er ikke ligefrem seneste nyt, men vi kaster lige blikket på en interessant kamp, der blev spillet Down Under søndag morgen dansk tid. Her spillede den tidligere FCN-, FCK- og AGF-angriber Morten Nordstrand sin bare anden kamp for australske Newcastle Jets. Det gjorde han ganske fint. Den 32-årige angriber leverede en flot assist, da bragte Jets foran 2-0 i kampen mod Melbourne City, som også har en dansker i truppen. Den tidligere danske landsholdskæmpe Thomas Sørensen vogtede buret for Melbourne, men måtte se sig slået i den direkte danskerduel mod Morten Nordstrand. Kampen sluttede 2-1. Du kan se højdepunkter fra kampen - deriblandt Nordstrands assist - via dette link.

15.50 - FODBOLD: Arsenal i fuld kontrol
Stadig 2-0 til Arsenal i udekampen mod Bournemouth. Det ligner tiltrængt oprejsning til Arséne Wengers mandskab, som er uden sejr i de seneste fire ligaopgør. Om lidt over en time er det så London-rivalen Chelsea, der skal i aktion. The Blues møder Manchester United på Stamford Bridgre i et sandt brag.

15.40 - ISHOCKEY: Odense på vej mod pokaltriumf
Vi skal også lige en tur på isen, hvor Frederikshavn og Odense her til eftermiddag spiller finale i Metal Cup. Det dufter af fynsk triumf. Efter første periode fører Odense Bulldog 2-0 over frederikshavnerne.

15.25 - FODBOLD: Arsenal cruiser mod ligatoppen
Med to mål på to minutter af Mesut Özil og Alex Oxlade-Chamberlain fører Arsenal 2-0 ved halvleg i udekampen mod Bournemouth. Med en sejr vil Arsenal være á point med London-rivalen Tottenham på andenpladsen i Premier League. Ligeduksen er som bekendt Leicester, som lørdag bankede Manchester City.

Football Soccer - AFC Bournemouth v Arsenal - Barclays Premier League - Vitality Stadium - 7/2/16 Mesut Ozil celebrates with Alex Oxlade Chamberlain after scoring the first goal for Arsenal Action Images via Reuters / Matthew Childs Livepic EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Football Soccer - AFC Bournemouth v Arsenal - Barclays Premier League - Vitality Stadium - 7/2/16 Mesut Ozil celebrates with Alex Oxlade Chamberlain after scoring the first goal for Arsenal Action Images via Reuters / Matthew Childs Livepic EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto: Matthew Childs
Vis mere

15.15 - BADMINTON: Kjærsfeldt dansk mester i damesingle
Så fik vi også en ny dansk mester på damesiden. Det blev Line Kjærsfeldt, som besejrede Anna Thea Madsen med cifrene 21-15, 21-16.

DM Badminton i Aarhus Stadionhal, her finalen i Dame Single mellem Line Kjærsfeldt og Anna Thea Madsen. Line Kjærsfeldt vandt finalen , her med pokal og medalje. (foto: Henning Bagger/Scanpix 2016)
DM Badminton i Aarhus Stadionhal, her finalen i Dame Single mellem Line Kjærsfeldt og Anna Thea Madsen. Line Kjærsfeldt vandt finalen , her med pokal og medalje. (foto: Henning Bagger/Scanpix 2016) Foto: Henning Bagger
Vis mere

14.58 - FODBOLD: Dobbelt mavepuster til Bournemouth
Arsenal er fortsat med i mesterskabskampen og er med til eftermiddag i kamp mod oprykkeren Bournemouth, der har været en positiv overraskelse i denne sæson. Efter en lille halvt times spil har Bournemouth dog ikke meget at glæde sig over. Efter 23 minutters spil scorede Mesut Özil til 1-0, inden Alex Oxlade-Chamberlain øgede til 2-0 minutter efter.

14.55 - FODBOLD: Suarez indtager topscorerlistens top
FC Barcelona vandt søndag 2-0 ude over Levante. Samtidig hoppede Luis Suarez op på den spanske topscorerlistets førsteplads.
Læs mere om kampen og se Suarez' mål herunder:

 
Suarez kunne sikre Barcelona en sikker 2-0 sejr over Levante.
Vis mere

14.35 - FODBOLD: Målfest i Elkjær-land
Tilbage i 1985 vandt Verona klubbens første mesterskab med en storspillende Preben Elkjær som en afgørende faktor. Siden har den danske målræv været udødeliggjort i den norditaliensk by, hvor fodboldholdet dog har det noget sværerede end i det glade midtfirsere. I søndagens tidligere Serie A-opgør var der mål i støvlerne på Verona-spillerne, der scorede tre gange mod ustabile Inter. Desværre for Verona lykkedes Inter dog at vende 1-3 til 3-3, og så endte det med et point til hver. Verona er fortsat sidst i Serie A, mens Inter er på fjerdepladsen.

PREBEN ELKJÆR I VERONA, 1988.
PREBEN ELKJÆR I VERONA, 1988. Foto: FABIO BRIVIO
Vis mere

14.28 - FODBOLD: Ajax vinder topkamp
Lasse Schöne startede inde og Viktor fischer blev skiftet ind, da Ajax Amsterdam først på eftermiddagen vandt topkampen mod rivalen Feyenoord 2-1 hjemme på Amsterdam Arena. Vi fik ikke en dansk scoring, men Lasse Schöne tegnede sig for en advarsel efter bare to minutters spil. Med sejren hopper Ajax op på førstepladsen med et enkelt point ned til PSV Eindhoven, der dog har en kamp i baghånden. Feyenoord bliver på fjerdepladsen. LÆS MERE OM KAMPEN HER

14.20 - BADMINTON: Rasmus Fladberg er dansk mester!
Vi har netop afsluttet DM-finalen i Aarhus, hvor Emil Holst og Rasmus Fladberg var overraskende finalister. Her endte det endnu mere overraskende med sejr til Rasmus Fladberg. Finalecifrene lød på 21-11, 21-17.

DM Badminton i Aarhus Stadionhal, her finalen i Herresingle mellem Emil Holst og Rasmus Fladberg. Rasmus Fladberg vinder finalen, her jubler han . (foto: Henning Bagger/Scanpix 2016)
DM Badminton i Aarhus Stadionhal, her finalen i Herresingle mellem Emil Holst og Rasmus Fladberg. Rasmus Fladberg vinder finalen, her jubler han . (foto: Henning Bagger/Scanpix 2016) Foto: Henning Bagger
Vis mere