Efter sit sindssyge kungfu-angreb på Hamburg Ivica Olic bliver Werder Bremens målmand Tim Wiese nu truet på livet.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>I det nordtyske lokalopgør mellem Werder Bremen og Hamburger SV kom målmanden uheldigvis til at placere et vildt karatespark i hovedet på Hamborgs kroatiske stjerneangriber Ivica Olic.

Det så meget voldsomt ud, og det har nu bl.a. fået rabiate Hamborg-fans til at gå amok på internettet.

- Der var trusler på min hjemmeside. Der var også en mordtrussel. Det er rimelig vildt. Før i tiden kastede Hamborg-fans fyrværkeri og knuste flasker efter mig, men det har jeg lært at leve med, udtaler Tim Wiese til Sport Bild.

Tim Wiese har lukket sin gæstebog på hjemmesiden, så der ikke kan skrives flere trusler. Til gengæld afviser han, at han skulle have sparket Olic i hovedet med vilje.

- Lørdag aften forsøgte jeg også at få fat i Olic fire gange, men det lykkedes ikke. Så sendte jeg ham en SMS, hvor jeg skrev, at jeg var ked af det, og at det bestemt ikke var med vilje.

Om Olic så også vil tilgive Tim Wiese melder historien intet om. Til gengæld behøver Tim Wiese ikke frygte flaskekast og fyrværkeri til den næste kamp mod Bayer Leverkusen, da han er ude med en skade.

Se Wieses kungfu-angreb her: