FCM’s nigerianske midtbanekomet Adigun Salami vil til en af de helt store ligaer – men først om et eller to år.

I Alijore Femis fravær har Adigun Salami overtaget dirigentstokken på FC Midtjyllands midtbane så godt, at det er et stort spørgsmål, hvor længe midtjyderne kan holde på deres 19-årige guldfugl.

Overfor bt.dk lægger Salami da heller ikke skjul på, at han drømmer om udlandet.

- Jeg vil gerne til en af de helt store ligaer og spille. Frankrig, England, Spanien eller Italien, siger nigerianeren til bt.dk.

Selvom selveste Chelsea har haft ham til prøvetræning har Salami ikke travlt med at komme videre.

- Jeg har stadig meget at forbedre. Og jeg har det godt her. Men om et år eller to vil jeg nok være klar til at skifte til en større klub i udlandet, lyder det beskedent fra Salami.

Han afviser dog ikke at slå til tidligere, hvis det rette tilbud kommer.

FC Midtjyllands cheftræner Erik Rasmussen ser også store muligheder for sit 19-årigetalent.

- Salami ligger på et generelt højt niveau. Han er en absolut nøglespiller for os, det er der ingen tvivl om. Der er ingen tvivl om, at han har et potentiale,der rækker langt ud over SAS Ligaen, siger Erik Rasmussen.

I søndagens kamp mod Lyngby markerede nigerianeren sig igen med en flot indsats på den defensive midtbane, som endda blev kronet med et flot mål.

- Det var mit hidtil bedste mål i SAS Ligaen. Jeg er glad for at få scoret et så flot mål og håber på at score flere i fremtiden, siger Salami.

Hvor længe endnu FC Midtjylland, der får glæde af Salamis mål er så spørgsmålet.