Så er det ganske vist. Efter en mindre juletransfersaga er Fernando Torres tilbage i den klub, hvor han slog igennem fra 2001-2007. Atletico Madrid bekræfter mandag formiddag, at den spanske angriber er vendt hjem.

Det er ellers ikke mindre end et par dage siden, at italienske AC Milan købte 30-årige Fernando Torres fri af den engelske topklub Chelsea, hvor angriberen aldrig slog igennem. Men som det også var ventet, blev Torres, der i år har været lejet af netop Milan, hurtigt sendt videre til Atletico Madrid, der har indgået en halvanden år lang lejeaftale med milaneserne.

    

Dermed er ringen sluttet for Fernando Torres, der er født og opvokset i en forstad til Madrid, og sparkede sig ind på den internationale fodboldscene med imponerende 82 mål i 214 kampe for Atletico Madrid op i gennem nullerne.

Det sendte ham videre til Liverpool, hvor succesen fortsatte sideløbende med en flot landsholdskarriere. Siden gik han i stå i Chelsea, og heller ikke på lejemålet i Milan fandt han skarpheden.

Måske han finder den i trygge rammer hjemme i Madrid. Atletico Madrid befinder sig lige nu på tredjepladsen i Primera Division med fire point op til bysbørnene Real Madrid, der topper tabellen.