René Holten Poulsen blev nummer fire i 500 meter enerkajak og missede dermed World Cup-podiet endnu en gang.

Szeged. Kajakroeren René Holten Poulsen tog endnu en fjerdeplads i sin første internationale konkurrence efter sidste sommers OL i Rio.

Lørdag missede René Holten akkurat podiet i 1000 meter enerkajak ved World Cup-stævnet i ungarske Szeged.

Og søndag endte det ligeledes med en fjerdeplads i finalen på den halve distance.

Finalen på 500 meter blev en yderst tæt affære, og alle i top-5 endte inden for et sekund af hinanden, da de kom ind over målstregen.

René Holten viste god fart på de sidste 250 meter, mens danskeren i starten stadig manglede noget power.

Den tidligere verdensmester og regerende OL-sølvvinder i 1000 meter enerkajak, Josef Dostal fra Tjekkiet, vandt finalen på 500 meter foran Spaniens Roi Rodriguez.

På tredjepladsen kom ukraineren Oleh Kukharyk, mens ungarske Balint Kopász, der blev etter på 1000 meter lørdag, kom ind på femtepladsen.

René Holten Poulsen vandt senere søndag sølv sammen med Emma Aastrand Jørgensen i mixstafetten i 3000 meter enerkajak.

Kajakroerne skulle begge i aktion tre gange over en distance på 500 meter.

Tidligere søndag blev det til en fjerdeplads for Emma Aastrand Jørgensen i 200 meter enerkajak.

Derudover endte det med en niendeplads til Julie Frølund Funch og Pernille Knudsen i toerkajak over 500 meter.

I Belgien gjorde Henriette Engel Hansen comeback, da hun i weekenden vandt World Cup-guld på den korte maratondistance.

Danskeren var også i aktion på den lange maratondistance, hvor hun blev nummer fire.