Kevin Magnussen er kommet til et Formel 1-hold, som vil vinde, men som også ved, at det tager tid.

Guyancourt: Renault præsenterede ikke kun Kevin Magnussen og Jolyon Palmer som de to kørere på Formel 1-holdet i 2016 onsdag eftermiddag i Paris.

Målsætningen for de kommende år blev også foldet ud, og der er ingen tvivl om, at Renault har store ambitioner om at nå helt til tops i de kommende år.

Renaults sportsdirektør, Cyril Abiteboul, fortæller, at det kommer til at tage noget tid, før det franske hold kan vinde titler i motorsportens kongeklasse.

- Ambitionen er ikke bare at deltage. Vi har ikke en intention om bare at være et nummer. Vi er her for at vinde, siger Cyril Abiteboul.

Han peger på holdets succes i andre af motorsportens klasser som eksempelvis GP2, der blev vundet af Jolyon Palmer i 2014.

- Vi har vundet i alle kategorier. Der er ingen grund til, at vi ikke kan gentage det i Formel 1. Vi kender vejen, siger Cyril Abiteboul.

Carlos Ghosn, som er Renault-direktør, ser gerne, at holdet kæmper med om podieplaceringerne inden for de næste tre år.

- Vi er her for at konkurrere på højeste niveau og i sidste ende vinde. Det kommer ikke til at ske i 2016. Det kommer til at tage mere tid, siger Carlos Ghosn.

/ritzau/Reuters