Lady Gaga skal optræde i pausen til Super Bowl, der finder sted i Texas til februar.

Houston. Sangerinden Lady Gaga får æren af at optræde i pausen af Super Bowl til februar. Super Bowl er finalen i verdens bedste liga for amerikansk fodbold, NFL.

- Det er ikke en illusion. Rygterne taler sandt. Denne sæsons Super Bowl bliver Gaga!, skriver den seksdobbelte Grammy-vinder på Twitter.

Det er forbundet med stor prestige at få lov at optræde under Super Bowl, der år efter år er en af de begivenheder, som har flest tv-seere i USA og verden.

Det såkaldte "halftime show", der finder sted i pausen mellem andet og tredje quarter, trak i februar hele 116 millioner tv-seere - alene i USA.

Dengang var det Coldplay, Beyoncé og Bruno Mars, der stod for at underholde de mange millioner seere.

Super Bowl 51 finder sted søndag 5. februar 2017 på NRG Stadium i Houston, Texas.

Lady Gaga har netop udgivet singlen "Perfect Illusion", og hun udgiver i oktober sit femte album, der har fået titlen "Joanne".

Det bliver anden gang, at Lady Gaga får lov at optræde under Super Bowl.

I februar sang hun således den amerikanske nationalmelodi, inden kampen mellem Denver Broncos og Carolina Panthers blev sparket i gang.

Super Bowl endte dengang med en 24-10 sejr til Denver Broncos, der også er startet denne sæson med tre sejre på stribe.

Den seneste Super Bowl var målt på tv-seere kun overgået af to andre Super Bowls i historien. Den havde hele 111 millioner seere i gennemsnit.

Det er ikke hvem som helst, der får lov til at optræde under finalen i NFL.

I de seneste år har navne som Coldplay, Beyoncé, Katy Perry, Bruno Mars, Madonna, The Who, Bruce Springsteen, Tom Petty, Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney og U2 underholdt i pausen af Super Bowl.

/ritzau/