Tiger Woods og Jack Nicklaus begræder tabet af et af golfsportens største navne nogensinde.

Atlanta. Den syvdobbelte majorvinder Arnold Palmer er død - 87 år gammel. Nyheden har søndag fået en række fremtrædende personer i golfverdenen til at reagere. Læs nogle af reaktionerne her:

*Jack Nicklaus, alletiders mest vindende golfspiller

- Arnold ændrede golfsporten. Han var mere end blot en storslået golfspiller. Han var et ikon. Han var en legende. Arnold var en pioner inden for sin sportsgren. Han rykkede spillet til et højere niveau næsten ene mand.

* Tiger Woods, tidligere verdensetter

- Tak, Arnold, for dit venskab, gode råd og for de mange grin. Din kærlighed til mennesker og ydmyghed er en del af din legendestatus. Det er svært at tænke på golfsporten uden dig. Ingen har betydet mere for spillet end "The King" (Palmers tilnavn, red.)

* United States Golf Association

- Arnold Palmer vil for altid være en mester i hver og én af ordets betydninger. Han var en inspiration for generationer med sin konkurrenceprægede tilgang, sin sportsånd og sin omsorg for andre spillere og fans. Han har været en livslang ambassadør for sporten.

* David Duval, tidligere verdensetter

- Ikke en eneste nulevende fan af golf ville være fan, hvis det ikke havde været for ham. "The King" gjorde golf cool.

* Ian Poulter, britisk golfspiller

- Trist at høre om Arnold Palmers død. Golfsporten har mistet sin konge. Hans arv vil leve for evigt. Tak for alt, du har gjort for golfen.

Kilde: Reuters.

/ritzau/