Med Flemming Bonkegaard som indpisker fra trænerbænken lykkedes det for vendelboerne - takket være en sidste-sekunds-scoring af Mette Nielsen - at hale et uafgjort resultat i land mod Randers.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den tidligere topspiller i Brønderslev og Roar Roskilde fik dermed den næstbedst mulige debut som hjælpetræner for Frederikshavns kvinder i håndboldligaen med resultatet 28-28.

"Det var ikke mindst hans skyld, at vi fik vendt et truende nederlag til halv sejr. Fra første dommerfløjt gik han ind og satte sit tydelige præg på vort angrebsspil via sine letforståelige signaler fra bænken.

Der er ingen som helst tvivl om, at Flemming bliver en klar gevinst for os i kampen om at nå slutspillet," vurderede kampens helt store profil, Pia Harstad.

Den 23-årige norske fløj-reserve scorede otte "rene" fuldtræffere:

Kjempe fint at jeg langt om længe fik fuld spilletid. Efter Flemmings ankomst er der en del, der tyder på, at jeg er på vej ind i varmen. Og hermed vil jeg ikke afvise, at jeg fortsætter i klubben, når min kontrakt udløber til sommer."

Pia Harsted slipper forbi Randers Nicole Heuwekemeijer og scorer. Foto: Henning Bagger


"Flemming Bonkegaard erstattede i weekenden Martin Kristensen som ny hjælpetræner i Frederikshavn. Frem til udgangen af sæsonen er han ansat til at agere "støttepædagog" for cheftræner Olaf Schimpf.

Frederikshavnerne var konstant bagud.

Med savnet af stamspillere som Olivera Mugosa (brækket finger), Madelene Olsson og Lone Nymark (sprængt akillessene), Charlotte Kaas (piskesmælds-læsion i nakken) samt Karina Larsen (gravid) er bredden på holdet slet ikke så stor som tidligere.

"Vi har haft en turbulent sæson. Men jeg er overbevist om, at dette resultat bliver vendepunktet. Selvtilliden er genoprettet. Ikke mindst fordi vi fik vist, at vi kan fighte os ud af en vanskelig situation," konstaterede Mette Nielsen.

Indtil ét minut før tid lå Randers til at vinde kampen og førte 28-26.

Men så reducerede Pia Harstad, hvorefter Mette Nielsen udlignede med et bragende hårdt underhånds-skud, som Christine Lindemann i Randers-målet ikke havde en jordisk chance for at redde.