Håndboldmastodonten Atletico Madrid har netop meddelt på Twitter, at klubben ophører med at eksistere.

Klubbens håndboldafdeling skriver således følgende på den spanske klubs Twitter-profil:

COMUNICADO OFICIAL. El BM Neptuno/BM Atlético de Madrid anuncia su decisión de no continuar su actividad deportiva. (OFFICIEL MEDDELELSE: BM Neptuno/BM Atlético de Madrid annoncerer sin beslutning om ikke at fortsætte sine aktiviteter).

Dermed står det klart, at den tredobbelte spanske Champions League-vinder må trække sig ud af den spanske håndboldliga og af gruppespillet i Champions League, hvor Atletico var kommet i pulje med blandt andre KIF Kolding København.

Udmeldingen er en kulmination af den seneste årrække med økonomiske problemer i klubben. Atletico Madrid, der indtil for to år siden hed Ciudad Real, er således plaget af skattegæld, ligesom klubben har haft problemer med at betale lønninger og forsikringer for medarbejderne.

Såvel spillere som træner Talant Duishebaev bliver nu fritstillet, og dermed er der pludselig fri jagt på en række af Europas topspillere, heriblandt den spanske landsholdsstreg-kæmpe Julen Aguinagalde, Joan Canellas, der dog har en aftale med HSV Hamburg om et år, den rutinerede målmand Jose Hombrados, franskmanden Xavier Barachet og svenske Jonas Källman.