Kevin Magnussen var hurtigere end sin holdkammerat, men begge sluttede langt tilbage i første træning.

Den danske racerkører Kevin Magnussen (Renault) var hurtigere end sin holdkammerat, men danskeren sluttede langt tilbage.

Sådan var konklusionen efter den første frie træning forud for weekendens Formel 1-grandprix i Mexico.

Autódromo Hermanos Rodriguez lagde asfalt til, og det var første gang, Kevin Magnussen kørte på banen, da den ikke var en del af Formel 1-kalenderen i 2014, da Magnussen kørte for McLaren.

Kevin Magnussen blev noteret for 19. bedste tid af de 22 kørere, hvilket også var tilfældet for danskeren ved den første frie træning, da der blev kørt i USA for en uge siden.

Den 24-årige dansker satte tiden 1 minut og 23,556 sekunder, men han kunne glæde sig over at være et halvt sekund hurtigere end holdkammeraten Jolyon Palmer.

Lewis Hamilton (Mercedes) satte hurtigste tid med 1 minut og 20,914 sekunder, mens holdkammeraten Nico Rosbergs tid blot var den syvende bedste af alle 22 kørere.

Senere fredag afvikles den anden frie træning. Lørdag er der kvalifikation, inden der søndag skal køres grandprix.

Danskerens fremtid hos Renault er stadig uafklaret, hvilket også gælder for Jolyon Palmer.

Hos Renault er der kun et enkelt sæde i spil, efter at det for noget tid siden blev offentliggjort, at Nico Hülkenberg skifter fra Force India til Renault efter denne sæson.

Efter søndagens grandprix i Mexico resterer der to løb.

13. november lægger Brasilien asfalt til Formel 1-karavanen, mens der sluttes af i Abu Dhabi 27. november.

Nico Rosberg fører i den samlede stilling med 331 point, mens Lewis Hamilton har 305 point på andenpladsen.

Kevin Magnussen ligger samlet nummer 16, og danskeren har scoret syv point i sæsonen, mens Jolyon Palmer er noteret for et enkelt point.

/ritzau/