Nashville vandt 6-3 i kamp seks. Dermed er holdet klar til finalen i kampen om Stanley Cup-trofæet.

Nashville. Nashville Predators er som det første hold klar til finalen i den amerikanske ishockeyliga, NHL.

Holdet vandt mandag aften 6-3 hjemme over Anaheim Ducks, og Nashville vinder dermed serien samlet med 4-2 i opgør. Der spilles bedst af syv kampe.

Nashville førte 2-0 efter første periode, hvor Austin Watson gjorde det til 1-0, inden der var spillet to minutter. Colton Sissons viste herefter sin målfarlighed efter otte minutter, da han fordoblede føringen.

I anden periode reducerede Ondrej Kase til 1-2 for Anaheim med periodens eneste scoring.

Colton Sissions var igen på på pletten i starten af tredje periode, da han gjorde det til 3-1 for hjemmeholdet.

Med ryggen mod muren lykkedes det for Anaheim Ducks at score to hurtige mål midtvejs i perioden, og så var alt igen åbent.

Men Colton Sissions gjorde igen det onde ved ænderne fra Anaheim. Hans scoring til 4-3 blev fulgt op af to mål yderligere fra Nashville, der nu kan se frem mod finalen i NHL.

Her venten enten Ottawa Senators eller den forsvarende mester, Pittsburgh Penguins. De to hold mødes tirsdag aften.

Pittsburgh fører 3-2 i kampe efter de senest gav Ottawa en ordenlig sæk på 7-0.