Cirka 12 timer om dagen hver dag i tiden op til et grandprix bruger Kevin Magnussen sammen med sin personlige træner, Thomas Jørgensen.

Han skal sørge for, at Magnussens krop og sind er i optimal form, så den danske racerkører kan præstere, når han sidder i Renault-sædet og tvinger bilen ind i de rigtige kurver med 300 kilometer i timen.

Og danskeren er næsten, hvor træner Thomas Jørgensen gerne vil have ham.

»Vi vidste først ret sent, at Formel 1 blev en realitet, så i forhold til det er vi længere, end vi kunne have håbet på. Men der er meget at hente endnu. Der er mange ting, der kan forbedres. Det skal vi så i løbet af sæsonen.«

»Mentalt er Magnussen helt klar. Meget kan ske med et nyt hold og en ny bil, men rent mentalt er han meget stærk lige nu.«

»Fysisk skal vi i gang. På en skala fra nul til ti er vi mentalt helt oppe omkring ti. Fysisk er vi nok på seks eller syv,« siger træneren.

Thomas Jørgensen har i løbet af de seneste ti år fået et ry for at kunne gøre nogle af Danmarks største sportsstjerner endnu bedre. Hans klinik, ProTreatment, har også flere prominente navne som faste klienter.

I den kommende Formel 1-sæson må de dog undvære Thomas Jørgensen, for han rejser verden rundt med Magnussen til 21 forskellige grandprixer.

»Jeg kender ham rigtig godt. Jeg ved, hvornår noget trykker ham, og hvornår vi skal tilføje nogle ting, så han er mere fri i hovedet. I elitesport er det vigtigste, at man er mentalt klar.«

»Det er ekstremt vigtigt, vi får fjernet alt det, der kan genere eller irritere ham. Jo bedre du har det, jo bedre er du til at træffe de rigtige beslutninger på en brøkdel af et sekund, og det er jo det, det drejer sig om.«

»Det er millisekunder, du har til at træffe en beslutning,« siger Thomas Jørgensen.

Det er dog også afgørende, at kørerne er i fysisk topform, og de skal konstant træne for at modarbejde eksempelvis jetlag, der har negativ indflydelse på fysikken.

»Vi andre ville have fået piskesmæld, hvis vi havde kørt sådan en runde i Formel 1. Det er en stor kraft,« siger Thomas Jørgensen.