De danske medier har nærmest fra Formel 1-sæsonens indledning spekuleret i, om Kevin Magnussen ville få forlænget kontrakten med Renault, så han også har sit sæde i 2017.

De seneste måneder har rygtestrømmen været nærmest uendelig. Henter Renault to helt nye kørere? Er Magnussen, holdkammerat Jolyon Palmer eller talentet Esteban Ocon i spil til et sæde?

Da Renault for et par uger siden offentliggjorde kontrakten med Force Indias Nico Hülkenberg, efterlod det et enkelt sæde at spekulere i.

Og det sæde vil gå til enten Magnussen eller Palmer, mener den britiske kører.

»Jeg ser det stadig som en kamp primært mellem mig og Kevin,« lyder det fra Palmer forud for weekendens grandprix i Mexico City ifølge Reuters.

Kevin Magnussen har scoret syv point til Renault i denne ellers ofte skuffende sæson, hvor Jolyon Palmer blot har bidraget med et enkelt point.

På det seneste har det dog skiftet meget, hvem af de to Renault-kørere, som har gjort det bedst. Og Palmer tror på, at han kan lande den kontrakt, de begge drømmer om hos Renault.

»Jeg har en god chance for at blive her. Jeg føler mig i hvert fald ret overbevist om, at jeg er i feltet næste år,« siger Palmer.

Kevin Magnussen foran Jolyon Palmer i USAs Grand Prix.
Kevin Magnussen foran Jolyon Palmer i USAs Grand Prix. Foto: SRDJAN SUKI
Vis mere

Ligesom man har hørt fra Kevin Magnussen, siger holdkammeraten, at han også har andre kort på hånden, men at det er andenprioritet.

»Renault er mit primære mål, og jeg tror ikke, at en beslutning er så langt væk. Selv om man aldrig kan vide. Men det ville være tåbeligt ikke at kigge andre steder hen også,« siger briten.

Kevin Magnussen gik i starten af oktober med til at forlænge Renaults option på ham, så han i to uger ekstra ikke måtte skrive kontrakt med andre.

Mange så det som et tegn på, at han rykkede tættere på en kontraktforlængelse. Men indtil videre står det ene Renault-sæde i 2017 stadig ledigt.

/ritzau/