Kevin Magnussen er tilfreds med startpositionen som nummer 12, men ikke med weekenden generelt.

Baku. Racerkøreren Kevin Magnussen starter i position nummer 12, når sæsonens ottende grandprix køres i Baku søndag.

Lørdag sluttede han som nummer 13 i kvalifikationen, men rykker en plads frem, da Carlos Sainz som følge af en straf rykkes tre plader tilbage.

Magnussen kan acceptere positionen, men mener at holdet burde have fået mere ud af weekenden indtil videre. I det mindste er holdet bevidst om, hvor udfordringerne ligger.

- Vi er nogenlunde tilfredse med pladsen. Men vi kan ikke være tilfredse med weekenden indtil videre.

- Vi er længere bagud, end vi burde være. Jeg tror nogenlunde godt, at vi ved hvorfor. Og det skal vi arbejde på, siger han til TV3+ ifølge TV2.

Teamkollegaen hos Haas, franske Romain Grosjean, starter i position nummer 16.

Hverken i træning eller kvalifikation har Haas-kørerne givet løfter om, at søndagens grandprix kan kaste point af sig, men danskeren tror på, at det kan lade sig gøre.

- Det bliver et svært løb, men vi er ikke langt fra pointene, når løbet starter. Så med en god start er vi i pointene. Og vi har set, hvor mange, der ryger af banen eller får problemer, så det gælder bare om ikke at være en af dem, siger han.

Magnussen og Grosjean har henholdsvis fem og ti point inden søndagens grandprix.

Efter de første syv er tyske Sebastian Vettel (Ferrari) i spidsen for VM-stillingen med 141 point foran briten Lewis Hamilton (Mercedes) med 129.

Hamilton starter i pole position søndag. Det er hans femte i sæsonen og 66. i karrieren.

/ritzau/