Direktøren for Memory Card Technology (MCT), John Trolle, afviser, at han har trukket sig fra et løfte om at yde økonomisk sikkerhed til fodboldklubben AGF året ud. Han afviser også, at Memory Card Technology p.g.a. økonomiske problemer ikke skulle være i stand til at fortsætte sin sponsering af Bjarne Riis' cykelhold TeamMemoryCard.

Mandag blev der skabt røre om Trolles sponsoraftaler i henholdsvis Århus Stiftstidende og Ugebrevet Mandag Morgen. Århus Stiftstidende skrev mandag, at Memory Card Technology skulle have trukket sig fra sine økonomiske forpligtigelser over for AGF, og at der søndag aften blev afholdt krisemøde i klubben med henblik på at finde en anden hovedsponsor, så spillerne fortsat kan få udbetalt løn.

Ugebrevet Mandag Morgen skrev mandag, at Memory Card Technologys egenkapital nærmede sig nul, og at det var tvivlsomt, om MCT i fremtiden havde råd til sponseringen af Bjarne Riiscykelhold.

John Trolle afviser alle skriverierne.

"Jeg løber ikke fra nogen aftale. Der er slet ingen hold i de mange skriverier, og med hensyn til sponseringen af TeamMemoryCard, så taler vi altså om et lille beløb i forhold til den samlede omsætning," siger han.

MCTs sponsoraftale med AGF udløber 30. juni 2001, mens aftalen med TeamMemoryCard udløber i slutningen af år 2001.

Også bestyrelsesformanden i AGF, Preben Andersen, afviser alle rygter om, at Trolle er ved at rende fra sin aftale. Han siger samtidig, at spillerne vil få udbetalt løn tirsdag.

"Det er rigtigt, at vi havde møde søndag, men der var ikke tale om et krisemøde, men om et almindeligt bestyrelsesmøde. Og selvfølgelig er der løn til spillerne.

I den tid, jeg har kendt John Trolle, har han overholdt alle løfter," siger han.

Anfører i AGF Anders Bjerre bekræfter over for Ritzau, at spillerne er blevet orienteret om, at de får deres løn tirsdag. /ritzau/