Hvem er verdens bedste fodboldspiller? - 3
Cristiano Ronaldo var en væsentlig faktor i Manchester Uniteds engelske mesterskab.
Hvem er verdens bedste fodboldspiller? - 1
Det er tre tryllekunstnere, der er nomineret til FIFAs ærefulde pris.
Hvem er verdens bedste fodboldspiller? - 2
Kaka har haft god grund til at juble i år.

Det bliver enten brasilianeren Kaka, portugiseren Cristiano Ronaldo eller argentineren Lionel Messi, der løber med titlen som verdens bedste i 2007.

Det internationale fodboldforbund, FIFA, offentliggjorde fredag navnene på de tre spillere, der er nomineret til titlen som verdens bedste fodboldspiller i 2007. Og det er tre virtuoser, der er i spil til titlen.

Cristiano Ronaldo (Manchester United og Portugal), Kaka (AC Milan og Brasilien) og Lionel Messi (FC Barcelona og Argentina) er de tre nominerede, og de har på hver deres vis henrykket fodboldpublikummer på fodboldbaner over hele verden i året, der snart er gået.

Kaka har i år vundet Champions League med Milan, mens Cristiano Ronaldo vandt det engelske mesterskab med Manchester United. FIFA-titlen bliver afgjort af stemmer fra trænerne og anførerne på alle verdens landshold, og ingen af de nominerede har vundet titlen før.

Hos kvinderne er Cristiane og Marta fra Brasilien samt den tidligere tredobbelte vinder, Birgit Prinz fra Tyskland, de nominerede til den prestigefyldte hæder.

Priserne bliver overrakt ved et gallashow i Zürich den 17. december.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook