Det bliver Illum-direktør Søren Vadmand, der per 1. september overtager jobbet som administrerende direktør i Brøndby efter Jesper Jørgensen, der, som BT kunne afsløre torsdag, efter cirka halvandet år på posten rykkes tilbage i sin gamle rolle som økonomi-direktør.

»Ligesom en angriber kan have en målnæse, så har Søren et kommercielt instinkt, som Brøndby IF kan nyde godt af. Med en kapacitet som Søren ombord kan vi nu accelerere vores arbejde med at vende hver en sten, så målsætningerne i Vision 2017 bliver indfriet. Søren skal sikre, at vi forbedrer kundeoplevelsen yderligere og øger værdiskabelsen for vores sponsorer og partnere, så vi kan fortsætte vores positive vækst i sponsorindtægterne i den kommende årrække,« forklarer Jan Bech Andersen i en pressemeddelelse.

Søren Vadmand bliver den ottende administrerende direktør i Brøndby, siden Per Bjerregaard besad posten i 2007, og han skal nu være manden, der skal sørge for, at den dårlige økonomi bliver rettet op.

»Siden vi som bestyrelse tiltrådte den 10. april 2014, har vores førsteprioritet og højeste ambition været at gøre op med selskabets utilfredsstillende historik med røde tal på bundlinjen. Brøndby IF skal være en sund og veldrevet forretning, der skaber værdi for sine aktionærer og investorer. Det er Sørens fremmeste opgave at sikre dette i tæt samarbejde med bestyrelsen.«

Søren Vadmand kommer fra en stilling som CEO hos Illum A/S, hvor han siden 2010 har været manden bag Illums stigende salgs- og besøgstal ved at øge fokusset på kvalitet. Tidligere har Søren Vadmand været økonomidirektør hos blandt andet Dagrofa og Metro C&C Danmark, og han er uddannet fra Handelshøjskolen i København.