Efter fire minutter viste Frans Nielsen sig assisterede første gang i New York Islanders 5-2-sejr i NHL.

Ottawa: Frans Nielsen var med i to mål, da han sammen med New York Islanders slog canadierne Ottawa Senators 5-2 i den nordamerikanske NHL.

Det var henholdsvis kampens første og sidste mål, som danskeren havde afgørende indflydelse på.

Allerede efter knap fire minutter var Frans Nielsen første gang i fokus, da han i fremdrift afleverede pucken bag om sin egen ryg til holdkammeraten Nick Leddy, der hamrede pucken i nettet fra lang afstand. Det var første periodes eneste mål.

Efter anden periode var stillingen 2-2, før Frans Nielsens holdkammerater begyndte at sætte tingene på plads med to hurtige scoringer i tredje periode.

Til sidst var Frans Nielsen med til at slå flere søm i Ottawas kiste, da han assisterede 5-2-scoringen med seks minutter tilbage af opgøret.

Det var anden kamp i træk, at Frans Nielsen assisterede i NHL. Han har nu lavet fem måloplæg i de første otte kampe efter nytår, men han har samtidig ikke selv scoret siden 31. december.

I Metropolitan Division holder Nielsen og co. på tredjepladsen snor i lokalrivalerne New York Rangers, der står noteret for både en kamp og et point mere i ligatabellen.

17 point adskiller dog Islanders fra førstepladsen i divisionen. Den sidder Washington Capitals tungt på, og hovedstadsklubben er også det hold på tværs af de fire divisioner i NHL, der har skrabet flest point sammen i sæsonen.