FC Midtjyllands træner Erik Rasmussen var utlifreds med at hans spillere lukkede Lyngby ind i kampen igen efter midtjydernes hurtige 2-0 føring.

Det lignede en formsag for FC Midtjylland. Efter bare 16 minutter førte ulvene med 2-0 over SAS Ligaens bundprop Lyngby, men hvad der skulle have været en let eftermiddag i solen blev i stedet en hed forårsdag. For midtjyderne mistede koncentrationen – til træner Erik Rasmussens store irritation.

- Vi falder for langt ned i gear. Det gør vi. Det bliver en mega sovepude for os. Vi glemmer de ting, vi er gode til med hensyn til at spille fysisk og kompromisløst og sidde tæt på modstanderne og være stærke i presspillet, siger Erik Rasmussen til bt.dk

- Efter 2-0 målet er vi helt væk i 60 minutter. Der er ikke særlig meget, der fungerer i dag. Men Lyngby spiller også godt i den periode. Vi giver dem for meget plads og de spiller opfindsom angrebsfodbold, fortsætter Erik Rasmussen.

Efter Lyngbys reducering til 1-2 får FCM ifølge den afgående cheftræner fire-fem hundredeprocentchancer til at lukke kampen. Alt i alt er Erik Rasmussen dog tilfreds – for det er resultatet der tæller.

- Der er jo ikke noget at være ked af. Vi fik tre point, og det var det, vi kom efter. Det var en kamp, som går i glemmebogen, men de tre point er da værd at tage med.