Vandt over Randers, men mistede formentlig Femi og Thygesen for resten af foråret.

FCM har et helt hold på skadeslisten.

Sejren over Randers var dyrekøbt med nye skader til en i forvejen endeløs række – og så var de tre point et resultat af fight og held samt et drømmemål af Christopher Poulsen og en iskold kasse af Leon Jessen.

- Det var en vanvittig vigtig sejr. Vi er hårdt sårede, men vant alligevel, og det er flot. Vi tog en chance med Femi, men han holdt ikke, hvorimod vi var sikre på, at Mikkel Thygesen var helt klar. Det var han måske alligevel ikke, og nu kan vi være nødt til at undvære to af vore vigtigste spillere i resten af foråret. Vi får heldigvis en del spillere tilbage, så vi kan godt stille hold næste gang, forsikrer FCM-cheftræner Erik Rasmussen, der blandt andet får Adigun Salami og Claus Madsen tilbage.

Topscorer Frank Kristensen var på grund af flere forsvarsskader rykket helt ned i bageste kæde, og det klarede han fint.

- Det er godt for moralen at vind mange spillere udenfor. Nu bliver det spændende i de næste par kampe mod Esbjerg og OB, der begge kører godt for tiden. Hvis vi kan få noget ud af de to kampe, bør det helt klart blive til medaljer, siger Frank Kristensen, der så sin holdkammerat Leon Jessen gøre sig til matchvinder med et sjældent mål.

- Det var mit første mål i næsten fire år, men sidste gang var det sjovt nok også et matchvindermål - mod Esbjerg, i øvrigt, husker Leon Jessen.

Allerede i første halvleg måtte både Femi og Thygesen forlade banen, mens Petter Furuseth fulgte dem efter en time, ligeledes med skadesproblemer.