FC København i dialog med Frank Arnesen

Det er på sparring fra blandt andre Frank Arnesen, at FC Københavns direktør, Anders Hørsholt, forbereder de forsvarende danske mestre til nye udfordringer i 2014.

Frank Arnesen har et af de mest markante cv i professionel topfodbold blandt andet som sportsdirektør i PSV Eindhoven, Tottenham, Chelsea og senest Hamburger SV, hvor han blev afskediget i maj i år. Han har ikke siden været fast tilknyttet en fodboldklub.

Hørsholt og Arnesen er blevet set sammen ved flere lejligheder i de seneste uger, og forelagt de oplysninger bekræfter Anders Hørsholt, at der har været møder med Frank Arnesen før jul.

- Ja, det er rigtigt nok. Vi kender hinanden fra nogle rejser til Dubai. Og så har jeg holdt kontakten med Frank, sådan at vi ses. Det er klart, at vi også taler om fodbold. Det gør vi da. Jeg er altid interesseret i sparring, der kan flytte FCK fremad, og som kan gøre os skarpere, og Frank Arnesen er en mand, jeg respekterer. Så selvfølgelig har vi også talt om FCK, fortæller Hørsholt.

Og dermed ligger det hele lige til højrebenet, som klichéen siger. For Frank Arnesen er uden job, og FCK har for ganske nylig frigivet penge til at ansætte en udviklingschef, der som led i en ny klubstrategi anført af netop Anders Hørsholt skal styrke evalueringen og analysen af alt det, FCK foretager sig inden for eksempelvis scouting, rekruttering og School of Excellence.
Udviklingschefen skal være en ressource, der skal forstærke FCK ved siden af cheftræner Ståle Solbakken, sportschef Carsten V. Jensen og direktør Anders Hørsholt.

Det bliver vel ikke meget mere oplagt nu, hvor der er etableret en relation med Arnesen.

- Det (jobbet som udviklingschef, red.) er ikke umiddelbart, hvad der ligger i kortene, siger Anders Hørsholt dog.

Læs også: