Hej og velkommen til bt.dks liveunivers. Johan Lyngholm har serviceret dig med de bedste og sjoveste sportsnyheder den første del af denne flotte sne-torsdag, og jeg - Danny Longhi Andreasen - vil tage dig med videre resten af dagen. Rigtig go' fornøjelse!

TAK FORDI I FULGTE MED PÅ TORSDAGENS LIVEUPDATE. VI VENDER STÆRKT TILBAGE FREDAG MORGEN MED ENDNU FLERE NYHEDER FRA IND- OG UDLAND.

22.58 - FODBOLD: BTs fodboldkommentator om eventuelt Amartey-salg
Søren Hanghøj Kristensen - fodboldkommentator på BT - giver sin begrundelse for, at FCK skal sælge Daniel Amartey til den engelske Premier League-klub Leicester. Du kan læse hans klumme HER.

22.50 - FODBOLD: Bendtner hygger sig med fans i Wolfsburg
Hvis Nicklas Bendtner løber rundt med store spekulationer i øjeblikket, så er det i hvert fald ikke til at se. Han har torsdag aften klokken 22.30 lagt et billede på Instagram, hvor han sidder sammen med tre holdkammerater til et fan-event i den tyske klub Wolfsburg. Smilet er bredt, og tommelen vender opad:

Fan evening with the team

Et billede slået op af Nicklas Bendtner (@bendtner3) den

22.39 - FODBOLD: Everton køber stærk forsvarer i Leeds
Sam Byram er ny mand i Evertons Premier League-trup. Leeds har accepteret et bud på knap 40 millioner kroner for højrebacken, og hans nuværende kontrakt med Leeds - der ellers løber til 2017 - bliver dermed annulleret. Det skriver BBC.

22-årige Sam Byram nåede at spille 143 kampe for Leeds og score 10 gange. Han er et produkt af Leeds' eget akademi og har i denne sæson scoret tre mål i 24 kampe for Championship-klubben. Fremover skal han altså bombe for Everton, der pt. indtager en 11. plads i Premier League.

22.26 - FODBOLD: Pokal-oprejsning til Atlético Madrid
Det blev en ganske blandet torsdag for den spanske storklub Atlético Madrid. Først blev klubben tildelt en hård transfer-karantæne, men da mørket havde sænket sig over hovedstaden, avancerede klubben til kvartfinalerne i den spanske pokalturnering, Copa del Rey.

I returopgøret hjemme på Vicente Calderon mod Rayo Vallecano blev det til en sikker sejr på 3-0 efter to scoringer af Antoine Griezmann i henholdsvis det 80. og 90. minut. I første halvleg sørgede Angel Correa for det første mål. Atlético Madrid er dermed videre med samlet 4-1.

Atlético Madrid-spillerne jubler efter et mål i returopgøret i ottendedelsfinalen hjemme på Vicente Calderon mod Rayo Vallecano.

Disse hold er dermed klar til kvartfinalerne i Copa del Rey: Barcelona, Celta, Sevilla, Athletic Bilbao, Las Palmas, Valencia, Mirandes (fra Segunda Division) samt altså Atlético Madrid.

22.10 - FORMEL 1: Formel 1-racer på sne i Østrig!
Der mødte folk et ganske bemærkelsesværdigt syn torsdag i det østrigske skisportssted Kitzbühel. En Red Bull-racer med den hollandske Formel 1-kører Max Verstappen kom cruisende hen over sneen, og hans racer var iført store snekæder for ikke at glide helt af pisten.

Verstappen er Formel 1-feltets yngste racerkører, og han gav en gedigen opvisning for tilskuerne på Hahnenkamm i de østrigske alper. Formel 1-bilen blev løftet hen til startstregen ved hjælp af en helikopter, og 'showet' faldt i god jord hos den unge racerkører.

«Det var rigtig cool og vildt sjovt. Det var en udfordring at holde raceren på banen,« sagde Max Verstappen - ifølge Sky Sports - efter sne-turen.

Den hollandske Formel 1-kører Max Verstappen giver den gas i en snekæde-klædt racer i de østrigske alper.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Prøv gratis i 30 dage