Velkommen til BT Sportens liveblog på denne sidste dag i januar. Vi vil dagen igennem servere de vigtigste og sjoveste nyheder fra sportens verden. Jeg - Danny Longhi Andreasen - skal være din vært hele søndagen. Rigtig god fornøjelse!

22.28 - FODBOLD: AC Milan på sejrskurs: Nu foran med 3-0
Fodbold kan være ondt nogle gange. AC Milan er nu kommet foran med 3-0 på mål af Mbaye Niang i det 77. minut - ikke længe efter, at Inter brændte et straffespark. Mario Balotelli er iøvrigt kommet på banen for AC Milan og har med det samme fået et gult kort.

22.27 - FODBOLD: Ronaldo og Co. vandt 6-0 over Espanyol
På et hattrick af Cristiano Ronaldo samt et mål hver af Karim Benzema og James Rodriguez vandt Real Madrid 6-0 over Espanyol. Kampens sidste mål var et selvmål.

22.24 - FODBOLD: AC Milan udbygger føringen til 2-0
For få minutter siden havde Inter muligheden for at udlinge men brændte et straffespark. Nu er AC Milan så kommet foran 2-0 på mål af Carlos Bacca i det 73. minut.

22.20 - FODBOLD: Inter brænder straffespark
Efter et tvivlsomt dømt straffespark har Inter netop brændt chancen for at udligne AC Milans 1-0 føring. Det er Icardi, der formøbler den store mulighed.

22.15 - FODBOLD: Real Madrid foran med 6-0!
Cristiano Ronaldo er i forrygende spillehumør i kampen mod Espanyol og har scoret hattrick. 6-0-scoringen er nu også en realitet uden portugiseren dog har haft sidste fod på. Det er derimod Espanyols Oscar Duarte, der har scoret i eget net.

22.11 - FODBOLD: AC Milans træner bortvist i lokalderby
Stemningen er helt elektrisk i lokalderbyet mellem AC Milan og Inter, som førstnævnte fører med 1-0. Anden halvleg er i fuld gang på San Siro og blot fem minutter gammel, da Inters træner, Roberto Mancini, kommer i fokus.

Efter en dramatisk situation i det 50. minut, hvor AC Milans blot 16-årige målmand, Donnarumma og Inters Eder ramler sammen, hidser Roberto Martinez sig så meget op, at kampens dommer vælger at bortvise træneren.

22.07 - FODBOLD: West Ham lejer Emmanuel Emenike i Fenerbahce
Den 28-årige angriber skifter på en lejeaftale for resten af sæsonen fra Simon Kjærs tyrkiske klub.

»Jeg er glad, meget glad og meget, meget begejstret over, at jeg er her,« siger den nigerianske landsholdsspiller om lejeopholdet til West Hams hjemmeside.

21.58 - FODBOLD: Valencia lejer Guilherme Siqueira i Atletico
Den 29-årige brasilianske venstreback skifter på en lejeaftale indtil sommeren 2017. Det oplyser Valencia på sin hjemmeside.

21.26 - FODBOLD: AC Milan foran mod Inter!
Alex har bragt AC Milan foran med 1-0 på hovedstød hjemme mod Inter, og det gjorde han med 10 minutter til pausen i det store Serie A-opgør.

21.19 - FODBOLD: Ronaldo-lækkerier i Real-opvisning
Cristiano Ronaldo øgede til 4-0 for Real Madrid hjemme mod Espanyol i La Liga. Portugiseren lavede ikke bare én, men to lækre detaljer ved kongeklubbens fjerde scoring efter 45 minutter.

I kampen mellem AC Milan og Inter i Seria A er stillingen fortsat 0-0 efter 29 minutter, selv om der har været gang i løjerne.

James Rodriguez fejrer sin scoring til 3-0 for Real Madrid hjemme mod Espanyol.

21.15 - FODBOLD: John Terry mest scorende forsvarsspiller
Chelsea-kaptajn John Terry er den mest scorende forsvarsspiller, som nogensinde har spillet i Premier League. Englænderen har scoret 40 mål, og han overgår dermed David Unsworth (38 mål) på andenpladsen og Ian Harte (28 mål) på tredjepladsen. Det skriver Sky Sports.

20.50 - FODBOLD: Vild start af Real Madrid!
Real Madrid skulle kun bruge 16 minutter på at bringe sig foran 3-0 i La Liga-opgøret hjemme mod Espanyol! Karim Benzema gjorde det til 1-0 efter kun syv minutter, og Cristiano Ronaldo (straffe) og James Rodriguez fulgte op kort efter.

Klokken 20.45 begyndte det italienske storopgør i Serie A mellem AC Milan og Inter.

20.38 - FODBOLD: John Terrys vilde trofæ-samling!
Chelsea-kaptajn John Terry har en imponerende sejrsrække for den klub, hvor han har optrådt siden 1998, og hvor han som nyligt annonceret stopper til sommer. Terry har spillet over 650 kampe, og hans trofæ-samling er som følger:

Premier League-mesterskaber: 4
FA Cup: 5
League Cup: 3
Champions League: 1
Europa League: 1

20.19 - HÅNDBOLD: Tysk EM-guld-fejring!
Glæden var naturligvis kæmpe stor hos tyskerne, efter de vandt en overbevisende finalesejr over Spanien ved EM i Polen. Da tyskerne trådte op på podiet, fik de overrakt det synlige bevis på guldet, mens konfettien fløj om ørerne på dem. Tillykke til Danmarks naboer mod syd!

Tyskland hæver trofæet og fejrer EM-guldet efter sejren over Spanien i søndagens finale.

20.11 - HÅNDBOLD: Danmark får svær OL-kvalifikation
Det danske herrelandshold har fået en svær pulje til OL-kvalifikationen om at komme med til Rio til august. Tysklands EM-guld har gjort, at Danmark har fået svær modstand i form af Norge og Kroatien, som tidligere søndag mødtes i EM-bronzekampen. Det fjerde og sidste hold i Danmarks pulje er Bahrain. Læs mere om OL-kvalifikationen HER.

19.56 - FODBOLD: Chelsea-kaptajn får ikke forlænget kontrakt
Chelseas kaptajn, John Terry, får ikke forlænget sin kontrakt med London-klubben, når den løber ud til sommer. Det bekræftede han selv efter Chelseas 5-1-sejr over MK Dons i søndagens FA Cup-kamp, skriver The Guardian søndag aften.

35-årige John Terry er en institution på Stamford Bridge, hvor han har huseret i hele sin karriere siden 1998. At han ikke får forlænget kontrakten med Chelsea kan måske betyde et karrierestop for den populære englænder.

Chelsea-kaptajn John Terry får ikke forlænget sin kontrakt med Chelsea, når den løber ud til sommer.

19.47 - HÅNDBOLD: Caroline kan mere end Australian Open-vinder
Tennisekspert Michael Mortensen mener, at Caroline Wozniacki har mere at byde på end Angelique Kerber, som lige har vundet Autralian Open i Melbourne. Mortensen mener, at det ligeså godt kunne have været Wozniacki, som stod med vinder-trofæet.

«Ja, det kunne hun godt. Caroline er også vanvittig løbestærk. Jeg så hende træne godt i Florida og så taber hun alligevel i første runde, men jeg kan sagtens forestille mig, at hun i denne sæson kommer i sin tredje Grand Slam-finale,« siger Michael Mortensen til Ekstra Bladet og fortsætter.

»Og hun kan også vinde finalen, hvis hun rammer dagen, ligesom Kerber gjorde, for Caroline kan faktisk det samme som Kerber og endda lidt mere.«

19.38 - FODBOLD: Hobro varmer op til Superliga-start
BT har haft en snak med Hobro-træner Ove Pedersen om den kommende forårssæson. Det jyske mandskab har været aktive i januars transfervindue, og den seneste forstærkning er Wilfried Domoraud, der er 27 år og fra Frankrig. Du kan læse mere om tankerne bag Hobros aktivitet i transfervinduet og om planerne for foråret HER.

19.26 - FODBOLD: Kampene i 5. runde i FA Cuppen
Der er netop blevet trukket lod til 5. runde i den engelske FA Cup, og der venter en lækkerbisken i form af opgøret mellem Chelsea og Manchester City. Resultatet af lodtrækningen blev som følger:

Bournemouth-Everton, Arsenal-Hull City, Tottenham-Crystal Palace, Blackburn-Liverpool/West Ham United, Shrewsbury Town-Manchester United, Watford-Leeds, Reading-West Bromwich Albion/Peterborough United samt Chelsea-Manchester City. Læs mere HER.

19.08 - HÅNDBOLD: Tyskland er nye Europamestre!
Spanien fik ikke et ben til jorden i EM-finalen mod Tyskland, der vandt med hele 24-17 over et lammet spansk landshold.

Dermed er alle EM-medaljer uddelt, efter Kroatien tidligere søndag vandt bronze efter sejren over Norge.

Hendrik Pekeler og Rune Dahmke fra Tyskland er nye EM-guldvindere efter finalesejren over Spanien.

19.05 - FODBOLD: Lewandowski øger føring!
Robert Lewandowski har øget til 2-0 efter 64 minutter for Bayern München i Bundesliga-hjemmekampen mod Hoffenheim.

Chelsea endte med en 5-1-sejr over MK Dons, og London-klubben er dermed videre til 5. runde i FA Cuppen.

18.44 - HÅNDBOLD: Tyskland holder finale-føring!
Spanien har mere end svært ved at score på Tyskland i EM-finalen. Der er spillet 44 minutter, og stillingen er 15-9 til tyskerne.

Tyskland er på vej mod EM-guld i finalen mod Spanien.

18.30 - ISHOCKEY: Storsejre til SønderjyskE og Odense
De to sidste søndagskampe i Metal Ligaen er færdigspillet, og det endte med to storsejre. I Vojens vandt SønderjyskE med 6-1 over Herlev Eagles, og på Fyn vandt Odense Bulldogs med samme cifre over Rungsted Seier Capital.

Frederikshavn White Hawks fører ligaen med 74 point efter 37 kampe, og på andenpladsen - med blot ét point færre - ligger SønderjyskE. Esbjerg Energy er på tredjepladsen med 68 point.

18.23 - FODBOLD: Bayern München i front
Robert Lewandowski bragte Bayern München foran 1-0 efter 32 minutter i Bundesliga-opgøret hjemme mod Hoffenheim.

Oscar har sat sit målshow på stand-by for Chelsea, og Eden Hazard har taget over med straffescoringen til 4-1, og Bertrand Traore har gjort det til 5-1 efter 62 minutter for London-klubbben i FA Cuppen mod MK Dons.

18.12 - HÅNDBOLD: Tyskland foran ved pausen
Der er netop fløjtet til pause i EM-finalen mellem Tyskland og Spanien, og stillingen er 10-6 til tyskerne. Det er værd at notere sig, at begge holds målmænd har stået fantastisk og har redningsprocenter omkring de imponerende 50 procent.

10-6-stillingen er faktisk en historisk lav målscore i en EM-finale, skriver EHF:

SMS

Hitter på Facebook