Velkommen til BT Sportens liveblog på denne sidste dag i januar. Vi vil dagen igennem servere de vigtigste og sjoveste nyheder fra sportens verden. Jeg - Danny Longhi Andreasen - skal være din vært hele søndagen. Rigtig god fornøjelse!

22.28 - FODBOLD: AC Milan på sejrskurs: Nu foran med 3-0
Fodbold kan være ondt nogle gange. AC Milan er nu kommet foran med 3-0 på mål af Mbaye Niang i det 77. minut - ikke længe efter, at Inter brændte et straffespark. Mario Balotelli er iøvrigt kommet på banen for AC Milan og har med det samme fået et gult kort.

22.27 - FODBOLD: Ronaldo og Co. vandt 6-0 over Espanyol
På et hattrick af Cristiano Ronaldo samt et mål hver af Karim Benzema og James Rodriguez vandt Real Madrid 6-0 over Espanyol. Kampens sidste mål var et selvmål.

22.24 - FODBOLD: AC Milan udbygger føringen til 2-0
For få minutter siden havde Inter muligheden for at udlinge men brændte et straffespark. Nu er AC Milan så kommet foran 2-0 på mål af Carlos Bacca i det 73. minut.

22.20 - FODBOLD: Inter brænder straffespark
Efter et tvivlsomt dømt straffespark har Inter netop brændt chancen for at udligne AC Milans 1-0 føring. Det er Icardi, der formøbler den store mulighed.

22.15 - FODBOLD: Real Madrid foran med 6-0!
Cristiano Ronaldo er i forrygende spillehumør i kampen mod Espanyol og har scoret hattrick. 6-0-scoringen er nu også en realitet uden portugiseren dog har haft sidste fod på. Det er derimod Espanyols Oscar Duarte, der har scoret i eget net.

22.11 - FODBOLD: AC Milans træner bortvist i lokalderby
Stemningen er helt elektrisk i lokalderbyet mellem AC Milan og Inter, som førstnævnte fører med 1-0. Anden halvleg er i fuld gang på San Siro og blot fem minutter gammel, da Inters træner, Roberto Mancini, kommer i fokus.

Efter en dramatisk situation i det 50. minut, hvor AC Milans blot 16-årige målmand, Donnarumma og Inters Eder ramler sammen, hidser Roberto Martinez sig så meget op, at kampens dommer vælger at bortvise træneren.

22.07 - FODBOLD: West Ham lejer Emmanuel Emenike i Fenerbahce
Den 28-årige angriber skifter på en lejeaftale for resten af sæsonen fra Simon Kjærs tyrkiske klub.

»Jeg er glad, meget glad og meget, meget begejstret over, at jeg er her,« siger den nigerianske landsholdsspiller om lejeopholdet til West Hams hjemmeside.

21.58 - FODBOLD: Valencia lejer Guilherme Siqueira i Atletico
Den 29-årige brasilianske venstreback skifter på en lejeaftale indtil sommeren 2017. Det oplyser Valencia på sin hjemmeside.

21.26 - FODBOLD: AC Milan foran mod Inter!
Alex har bragt AC Milan foran med 1-0 på hovedstød hjemme mod Inter, og det gjorde han med 10 minutter til pausen i det store Serie A-opgør.

21.19 - FODBOLD: Ronaldo-lækkerier i Real-opvisning
Cristiano Ronaldo øgede til 4-0 for Real Madrid hjemme mod Espanyol i La Liga. Portugiseren lavede ikke bare én, men to lækre detaljer ved kongeklubbens fjerde scoring efter 45 minutter.

I kampen mellem AC Milan og Inter i Seria A er stillingen fortsat 0-0 efter 29 minutter, selv om der har været gang i løjerne.

James Rodriguez fejrer sin scoring til 3-0 for Real Madrid hjemme mod Espanyol.
James Rodriguez fejrer sin scoring til 3-0 for Real Madrid hjemme mod Espanyol. Foto: JUAN MEDINA

21.15 - FODBOLD: John Terry mest scorende forsvarsspiller
Chelsea-kaptajn John Terry er den mest scorende forsvarsspiller, som nogensinde har spillet i Premier League. Englænderen har scoret 40 mål, og han overgår dermed David Unsworth (38 mål) på andenpladsen og Ian Harte (28 mål) på tredjepladsen. Det skriver Sky Sports.

20.50 - FODBOLD: Vild start af Real Madrid!
Real Madrid skulle kun bruge 16 minutter på at bringe sig foran 3-0 i La Liga-opgøret hjemme mod Espanyol! Karim Benzema gjorde det til 1-0 efter kun syv minutter, og Cristiano Ronaldo (straffe) og James Rodriguez fulgte op kort efter.

Klokken 20.45 begyndte det italienske storopgør i Serie A mellem AC Milan og Inter.

20.38 - FODBOLD: John Terrys vilde trofæ-samling!
Chelsea-kaptajn John Terry har en imponerende sejrsrække for den klub, hvor han har optrådt siden 1998, og hvor han som nyligt annonceret stopper til sommer. Terry har spillet over 650 kampe, og hans trofæ-samling er som følger:

Premier League-mesterskaber: 4
FA Cup: 5
League Cup: 3
Champions League: 1
Europa League: 1

20.19 - HÅNDBOLD: Tysk EM-guld-fejring!
Glæden var naturligvis kæmpe stor hos tyskerne, efter de vandt en overbevisende finalesejr over Spanien ved EM i Polen. Da tyskerne trådte op på podiet, fik de overrakt det synlige bevis på guldet, mens konfettien fløj om ørerne på dem. Tillykke til Danmarks naboer mod syd!

Tyskland hæver trofæet og fejrer EM-guldet efter sejren over Spanien i søndagens finale. Foto: STANISLAW ROZPEDZIK

20.11 - HÅNDBOLD: Danmark får svær OL-kvalifikation
Det danske herrelandshold har fået en svær pulje til OL-kvalifikationen om at komme med til Rio til august. Tysklands EM-guld har gjort, at Danmark har fået svær modstand i form af Norge og Kroatien, som tidligere søndag mødtes i EM-bronzekampen. Det fjerde og sidste hold i Danmarks pulje er Bahrain. Læs mere om OL-kvalifikationen HER.

19.56 - FODBOLD: Chelsea-kaptajn får ikke forlænget kontrakt
Chelseas kaptajn, John Terry, får ikke forlænget sin kontrakt med London-klubben, når den løber ud til sommer. Det bekræftede han selv efter Chelseas 5-1-sejr over MK Dons i søndagens FA Cup-kamp, skriver The Guardian søndag aften.

35-årige John Terry er en institution på Stamford Bridge, hvor han har huseret i hele sin karriere siden 1998. At han ikke får forlænget kontrakten med Chelsea kan måske betyde et karrierestop for den populære englænder.

Chelsea-kaptajn John Terry får ikke forlænget sin kontrakt med Chelsea, når den løber ud til sommer. Foto: John Sibley

19.47 - HÅNDBOLD: Caroline kan mere end Australian Open-vinder
Tennisekspert Michael Mortensen mener, at Caroline Wozniacki har mere at byde på end Angelique Kerber, som lige har vundet Autralian Open i Melbourne. Mortensen mener, at det ligeså godt kunne have været Wozniacki, som stod med vinder-trofæet.

«Ja, det kunne hun godt. Caroline er også vanvittig løbestærk. Jeg så hende træne godt i Florida og så taber hun alligevel i første runde, men jeg kan sagtens forestille mig, at hun i denne sæson kommer i sin tredje Grand Slam-finale,« siger Michael Mortensen til Ekstra Bladet og fortsætter.

»Og hun kan også vinde finalen, hvis hun rammer dagen, ligesom Kerber gjorde, for Caroline kan faktisk det samme som Kerber og endda lidt mere.«

19.38 - FODBOLD: Hobro varmer op til Superliga-start
BT har haft en snak med Hobro-træner Ove Pedersen om den kommende forårssæson. Det jyske mandskab har været aktive i januars transfervindue, og den seneste forstærkning er Wilfried Domoraud, der er 27 år og fra Frankrig. Du kan læse mere om tankerne bag Hobros aktivitet i transfervinduet og om planerne for foråret HER.

19.26 - FODBOLD: Kampene i 5. runde i FA Cuppen
Der er netop blevet trukket lod til 5. runde i den engelske FA Cup, og der venter en lækkerbisken i form af opgøret mellem Chelsea og Manchester City. Resultatet af lodtrækningen blev som følger:

Bournemouth-Everton, Arsenal-Hull City, Tottenham-Crystal Palace, Blackburn-Liverpool/West Ham United, Shrewsbury Town-Manchester United, Watford-Leeds, Reading-West Bromwich Albion/Peterborough United samt Chelsea-Manchester City. Læs mere HER.

19.08 - HÅNDBOLD: Tyskland er nye Europamestre!
Spanien fik ikke et ben til jorden i EM-finalen mod Tyskland, der vandt med hele 24-17 over et lammet spansk landshold.

Dermed er alle EM-medaljer uddelt, efter Kroatien tidligere søndag vandt bronze efter sejren over Norge.

Hendrik Pekeler og Rune Dahmke fra Tyskland er nye EM-guldvindere efter finalesejren over Spanien. Foto: KACPER PEMPEL

19.05 - FODBOLD: Lewandowski øger føring!
Robert Lewandowski har øget til 2-0 efter 64 minutter for Bayern München i Bundesliga-hjemmekampen mod Hoffenheim.

Chelsea endte med en 5-1-sejr over MK Dons, og London-klubben er dermed videre til 5. runde i FA Cuppen.

18.44 - HÅNDBOLD: Tyskland holder finale-føring!
Spanien har mere end svært ved at score på Tyskland i EM-finalen. Der er spillet 44 minutter, og stillingen er 15-9 til tyskerne.

Tyskland er på vej mod EM-guld i finalen mod Spanien.
Tyskland er på vej mod EM-guld i finalen mod Spanien. Foto: ATTILA KISBENEDEK

18.30 - ISHOCKEY: Storsejre til SønderjyskE og Odense
De to sidste søndagskampe i Metal Ligaen er færdigspillet, og det endte med to storsejre. I Vojens vandt SønderjyskE med 6-1 over Herlev Eagles, og på Fyn vandt Odense Bulldogs med samme cifre over Rungsted Seier Capital.

Frederikshavn White Hawks fører ligaen med 74 point efter 37 kampe, og på andenpladsen - med blot ét point færre - ligger SønderjyskE. Esbjerg Energy er på tredjepladsen med 68 point.

18.23 - FODBOLD: Bayern München i front
Robert Lewandowski bragte Bayern München foran 1-0 efter 32 minutter i Bundesliga-opgøret hjemme mod Hoffenheim.

Oscar har sat sit målshow på stand-by for Chelsea, og Eden Hazard har taget over med straffescoringen til 4-1, og Bertrand Traore har gjort det til 5-1 efter 62 minutter for London-klubbben i FA Cuppen mod MK Dons.

18.12 - HÅNDBOLD: Tyskland foran ved pausen
Der er netop fløjtet til pause i EM-finalen mellem Tyskland og Spanien, og stillingen er 10-6 til tyskerne. Det er værd at notere sig, at begge holds målmænd har stået fantastisk og har redningsprocenter omkring de imponerende 50 procent.

10-6-stillingen er faktisk en historisk lav målscore i en EM-finale, skriver EHF:

18.03 - FODBOLD: Oscar-show i Chelsea-føring
Kort før pausen scorede Oscar sit tredje mål i FA Cup-kampen mod MK Dons. Det er vel derfor ikke for meget sagt, at Chelsea-føringen på 3-1 er lige til en Oscar!

Brasilienske Oscar har scoret hattrick for Chelsea i FA Cup-kampen mod MK Dons.
Brasilienske Oscar har scoret hattrick for Chelsea i FA Cup-kampen mod MK Dons. Foto: BEN STANSALL

17.59 - HÅNDBOLD: Spanien i store problemer
Spanien er slet ikke kommet i gang i EM-finalen mod Tyskland, der fører med 8-4 efter 20 minutter.

17.43 - HÅNDBOLD: Tyskland fører over Spanien!
Tyskland er kommet bedst fra start i EM-finalen i Polen. Stillingen er 4-1 efter otte minutter.

17.38 - FODBOLD: Chelsea igen i front!
Oscar var på pletten igen, og med scoringen fører Chelsea nu 2-1 over MK Dons i FA Cuppen efter 32 minutter. Sidst, Oscar scorede to mål i én kamp for Chelsea, var i januar 2015, skriver BBC.

17.30 - HÅNDBOLD: Så er EM-finalen i gang!
Nu skal vi have fundet vinderen af EM 2016 i Polen. Bliver det Tyskland eller Spanien, der løber med titlen som Europamestre? Vi har - måske - svaret om godt halvanden time, hvis ikke det ender med ekstratid. Stemningen er sat i polske Gdansk!

17.25 - FODBOLD: MK Dons udligner mod Chelsea!
FA Cup-kampen mellem MK Dons og Chelsea gik i gang klokken 17, og Oscar åbnede scoringen efter 16 minutter med målet til 0-1. Seks minutter senere udlignede Darren Potter til 1-1 for hjemmeholdet i 4. runde-kampen.

17.22 - FODBOLD: Wolfsburg får 1-1
Nicklas Bendtner kom på banen efter 66 minutter, men han nåede ikke at markere sig med mål eller målgivende aflevering. Kampen mellem Wolfsburg og FC Köln sluttede 1-1.

17.14 - FODBOLD: Newcastle har brugt flest penge
Januars transfervindue lukker snart i, og indtil nu er Newcastle det hold i Premier League, som har brugt suverænt flest penge på spillere. Klubben har således spenderet 29 millioner pund, hvilket svarer til 283 millioner kroner. Se top 4 over de Premier League-klubber, der har brugt flest penge i dette transfervindue, herunder:

17.07 - HÅNDBOLD: Kroatiske fans fejrer bronzen
Der er god stemning over hele linjen hos de mange kroatiske fans i Gdansk i Polen. Landet har vundet EM-bronze, og dét fejrer de rød-hvide fans sådan her:

16.59 - FODBOLD: Bendtner på banen i Wolfsburg
Nicklas Bendtner blev skiftet ind efter 66 minutter i Wolfsburgs kamp hjemme mod FC Köln. Minuttet efter scorede Julian Draxler til 1-0.

16.55 - ISHOCKEY: Stærkt comeback af Rødovre!
Søndag er der fuld spillerunde i Metal Ligaen, og de tre første kampe er færdigspillet. I Rødovre var hjemmeholdet Mighty Bulls bagud 0-1 til Gentofte Stars med fem minutter igen, men så slog tyrene til og vandt 3-1 - blandt andet på to mål af Matthias Asperup. Det lokale medie Rødovre Lokal Nyt havde inviteret til gratis ishockey, og kampen blev da også overværet af fornemme 3.107 tilskuere.

Esbjerg Pirates vandt 2-0 hjemme over Herning Blue Fox, mens Frederikshavn White Hawks vandt 3-2 efter straffeslag hjemme over Aalborg Pirates. Der var flotte 2.080 tilskuere i Scanel Hockey Arena.

I Vojens fører SønderjyskE 6-1 over Herlev Eagles, og der resterer fem minutter. I Odense er der spillet 27 minutter i kampen mellem Bulldogs og Rungsted Seier Capital, og stillingen er 5-0 til hjemmeholdet.

16.46 - FODBOLD: Everton tæver Carlisle
Everton vandt 3-0 over Carlisle i FA Cuppens 4. runde, og det sidste mål blev scoret af Ross Barkley. I Wolfsburg, hvor FC Köln er på besøg, er der spillet 57 minutter, og stillingen er fortsat 0-0. Nicklas Bendtner er stadig på bænken.

16.35 - HÅNDBOLD: Kroatien vinder EM-bronze!
Det blev til tider spændende i anden halvleg i EM-bronzekampen mellem Norge og Kroatien, men det holdt ikke ved. Kroaterne trak fra og vandt en sikker sejr på hele 31-24 over det norske landshold.

Finalen mellem Tyskland og Spanien begynder klokken 17.30.

Kroatiens Kresimir Kozina fejrer en scoring i EM-bronzekampen mod Norge.
Kroatiens Kresimir Kozina fejrer en scoring i EM-bronzekampen mod Norge. Foto: ATTILA KISBENEDEK

16.29 - HÅNDBOLD: Kroatien tæt på bronzen!
Der mangler fem minutter af EM-bronzekampen mellem Norge og Kroatien, og sidstnævnte fører med 27-21.

16.13 - FODBOLD: Slagsmål mellem politi og hooligans
Det gik hedt for sig, da den tyske klub FC Union lørdag fejrede 50-års jubilæum i Berlin. Hovedstadsklubben fejrede jubilæet med en venskabskamp mod Austria Salzburg fra Østrig, og i optakten til denne kom det til et regulært, voldeligt sammenstød.

Der kom 80 personer til skade, da hooligans og tysk politi røg i slagsmål under en march til stadion før kampen. Op mod 1.000 tilskuere deltog i marchen, og da politiet ville tjekke dem for fyværkeri, begyndte flere at løbe væk. Det førte til et regulært slagsmål, og politiet måtte anvende tåregas.

21 politibetjente kom blandt andet til skade, ligesom helt almindelige stadion-gæster også fik skader. 18 hooligans blev taget med på politistationen og risikerer nu straf for grov vold. Kampen endte i øvrigt 5-0 til værterne.

15.58 - FODBOLD: AGF taber til tjekkisk hold
AGF har netop tabt til tjekkiske Jablonec i The Atlantic Cup. Jablonec scorede begge mål i anden halvleg. Trænings-turneringen bliver spillet i Portugal, hvor AGF opholder sig indtil 8. februar. Aarhus-mandskabet skal spille tre kampe og skal også møde det svenske mesterhold, IFK Norrköping.

15.51 - FODBOLD: Kommer Bendtner på banen?
Klokken 15.30 gik kampen i gang mellem Wolfsburg og FC Köln, og stillingen er fortsat 0-0. Nicklas Bendtner begyndte på bænken. Søndagen byder på ingen kampe i Premier League, men til gengæld er der en enkelt kamp i FA Cuppen. Her tager Carlisle imod Everton, og stillingen er 2-0 til Everton efter 63 minutter. Målscorere: Arouna Kone og Aaron Lennon.

15.42 - HÅNDBOLD: Kroatien foran ved pausen
Der er netop fløjtet til pause i EM-bronzekampen mellem Norge og Kroatien, og sidstnævnte fører 15-11.

15.36 - ISHOCKEY: Ishockeyspiller laver parodi på Jagr
Et af ishockeysæsonens helt store øjeblikke i Nordamerika er den store All Star-weekend, og den løber af stablen i denne weekend i Nashville. Der er tradition for, at weekenden byder på en række sjove indslag i en afslappet stemning, og publikum er bestemt heller ikke blevet snydt denne gang.

Ved lørdagens show klædte Montreal Canadiens-stjernen P.K. Subban sig ud som den tjekkiske legende Jaromir Jagr. Subban forsøgte sig med en parodi, hvor han med langt hår under hjelmen tog et straffeslag i den såkaldt 'Breakaway Challenge'. Du kan se det sjove billede via Twitter herunder, og der er en lille video af situationen HER:

15.23 - HÅNDBOLD: Kroatien foran i EM-bronzekamp
I disse minutter bliver der spillet bronzekamp ved EM i Polen, og det er Norge og Kroatien, som dyster om turneringens tredjeplads. Der er pt. spillet 19 minutter, og stillingen er 10-6 til Kroatien.

EM-finalen, som står mellem Tyskland og Spanien, går i gang klokken 17.30.

15.18 - FODBOLD: Emil Berggreen skifter til tysk klub
Den tyske klub Mainz 05 melder søndag, at man har skrevet kontrakt med den 22-årige dansker Emil Berggreen. Angriberen skifter således væk fra Eintracht Braunschweig, hvor det blev til 26 kampe og 10 mål.

15.12 - FODBOLD: Eriksson på vej væk fra Brøndby?
Magnus Eriksson kan være på vej væk fra Brøndby. Svenskeren kom til Vestegnen i 2015 og skrev under på en fireårig kontrakt, men den kan meget vel blive opløst før tid.

Det svenske fodboldsite Fotbolldirekt melder søndag, at flere klubber er på jagt efter Eriksson. Der er tale om IFk Norrköping, Malmø FF og en kinesisk klub. Men der skal handles hurtigt, hvis der skal nå at falde en aftale på plads, inden januars transfervindue lukker i natten til tirsdag.

»Lige nu er der flere klubber, der er ude efter Magnus Eriksson. Lige nu har jeg dog ikke yderligere kommentarer,« siger agent Per Jonsson til Fotbolldirekt.se.

Svenske Magnus Eriksson kan meget vel være på vej væk fra Brøndby før tid.
Svenske Magnus Eriksson kan meget vel være på vej væk fra Brøndby før tid. Foto: Jens Nørgaard Larsen

14.57 - FODBOLD: Louis van Gaal ligeglad svinere
Manchester United-manager Louis van Gaal fortæller før tirsdagens hjemmekamp mod Stoke, at klubbens fans er velkomne til at ytre utilfredshed med ham - så længe de bare støtter klubbens spillere.

»Det er ikke så vigtigt, om de (fansene, red.) råber ad mig. Det er vigtigere, at de støtter spillerne, det er det vigtigste,« siger Louis van Gaal ifølge Sky Sports. Læs mere HER.

14.49 - HÅNDBOLD: Dansker med på EM's All Star-hold
Det kan godt være, det danske herrelandshold ikke leverede varen ved EM i Polen, men der er alligevel personlig succes til én af de danske spillere.

Det er Henrik Møllgaard, som er blevet udvalgt til EM's fornemme All Star-hold, og det er som bedste forsvarsspiller.

14.20 - FORMEL 1: Magnussen angiveligt klar til Formel 1
Ifølge motorsportsitet motorsport.com har Kevin Magnussen fået en aftale på plads med Formel 1-teamet Renault. Sitet skriver, at velinformerede kilder mener at vide, at aftalen er 'done'.

Danskerens gensyn med Formel 1 har været rygtet undervejs længe, og nu ser det altså ud til, at den skulle være god nok. Renault har planlagt at afholde et pressemøde på onsdag i Paris, hvor det forventes, at teamet vil præsentere dets kørere til den kommende sæson. Læs mere HER.