FCM-træner Erik Rasmussen fastholdt efter pokalnederlaget, at dispositionerne og prioriteringerne i de to semifinaler var rigtige.

Med 0-2-nederlaget mod Brøndby røg FC Midtjyllands første mulighed for en titel, og efter kampen var det store debatemne, om midtjyderne i virkeligheden havde solgt semifinalen til fordel for succes i SAS-Ligaen.

Allerede i den første kamp i sidste uge skiftede FCM-træner Erik Rasmussen kraftigt ud i startopstillingen, og torsdag stillede han med et ungt og særdeles uerfarent mandskab.

- Jeg vil til enhver tid fastholde, at vi spillede en fornuftig kamp i sidste uge i Brøndby, og det hold, vi stillede med, kunne sagtens være kommet derfra med et lille nederlag. De, der kritiserer vores opstilling i dag, ved ikke særlig meget om, hvad der foregår. Vi har seks skadede spillere og er bagud 0-3 fra den første kamp. Chancen for at vende det var altså i forvejen ikke særlig stor, konstaterede Erik Rasmussen.

Christopher Poulsen, der kom ind i kampens slutning, var træt af at have lidt et sjældent nederlag på hjemmebane.

- Om jeg er enig i trænerens dispositioner? Det har jeg egentlig ingen kommentarer til, sagde Christopher Poulsen, inden han løb ud for at strække ud og løsne muskler.

/ritzau/