En skraldlatter runger ud af telefonrøret. "Ja, ja. Aviserne skal jo skrive noget," griner Charltons Claus Jensen - en dansk succeshistorie i den engelske Premier League.

Anfaldet af latter kommer i sekunderne efter at B.T. fortæller Claus Jensen, hvem og hvad han sammenlignes med i onsdagsudgaven af avisen The Mirror:

Ingen ringere end verdensstjernen Diego Maradonas solooptræden i VM-kampen fra 1986 mellem Argentina og England.

Det var under VM-slutrunden i Mexico, at Maradona afsluttede en fænomenal dribletur med at score. Og netop dén berømte dribletur er hevet frem fra historiebøgerne, for at sætte Claus Jensens indsats i tirsdags-kampen mod Derby i perspektiv.

Den danske midtbanespiller tog på en ca 70 meter lang dribletur fremad banen med bolden for fødderne.

I Derbys felt forhindrede målmand Mark Poom på forunderlig vis en dansk scoring. Holdkammerat Scott Parker var dog fulgt med og sendte riposten i nettet til resultatet 2-1 - kampens resultat.

Men tåler det mål en sammenligning med Maradonas 15 år gamle kunststykke?

Nej, ikke hvis man spørger Claus Jensen selv.

"Arrh, det er nok noget voldsomt. Det mål er der vist nok aldrig nogen, der efterligner. Det var meget langt fra dt, Maradona lavede i 1986," siger Claus Jensen og spoler hukommelsen tilbage til tirsdag aften foran hjemmepublikummet på The Valley.

"Det var efter et frispark, at bolden bliver headet væk. Jeg løber med den, ingen var med oppe, så jeg prøvede en gang selv. Jeg skulle nok have scoret, men så kom Scott Parker, som havde taget den lange tur på den anden side, ind og scorede.

Vi spillede en god kamp og var klart dominerende," siger Claus Jensen.

For Charlton var sejren ikke blot endnu tre point til den samlede konto, der nu tæller 36 af slagsen - samme antal, som da klubben for to år siden rykkede ud af Premier League. Sejren var endnu et bevis på, at oprykker-holdet er inde i en særdeles god stime.

Charlton er placeret på en 8. plads i Premier League, og har ikke tabt en ligakamp siden den 26. december, hvor holdet fik klø 5-0 i West Ham.

Det nederlag kostede fem spillere deres plads på holdet. I dagene efter blev også anfører Mark Kinsella og topscorer Jonatan Johansson sat udenfor med skader - men Charlton har rejst sig trods uheldene og manager Alan Curbishleys store udskiftning.

"Vi har formået at få point de gange, hvor vi har spillet dårligt. Og det er med til at holde en god stime kørende. I de seneste kampe mod West Ham og Southampton spillede vi ikke sprudlende og dominerede heller ikke. Alligevel fik vi point.

Det er godt at få point, hvor man ikke spiller godt - og så kommmer der en kamp, som i går, hvor vi spiller meget godt."

I alle aviser blev Claus Jensen udnævnt som "Man of the match", og samtidig betegnes han som et røverkøb - selv om Charlton i sommers måtte lægge 40 millioner kroner for at få fat i den 23-årige dansker i Bolton.

Ros var der også fra manager Alan Curbishley efter kampen.

"Jeg tror han er hurtigere med bolden end uden," lød skudsmålet fra Charlton-manageren.

Claus Jensen beholder - som han plejer - begge ben på jorden, når roserne vælter ned over ham fra omverdenen. Han er færdig med at fare hen i kiosken, for at se hvad aviserne skriver - og derfor var han heller ikke klar over sammenligningen med Maradona før B.T. ringede.

Beskeden som han er, vil han heller ikke tale om noget personligt gennembrud i netop Derby-kampen.

"Hele sæsonen har været en rigtig positiv historie for hele holdet. Vi kom godt fra start, og som hold har vi vores berettigelse og at vi kan være med og spille gode kampe mod de store hold.

Når alt fungerer er det perfekt," siger Claus Jensen.