Velkommen til BT Sportens liveblog denne første dag i februar, som samtidig er sidste åbningsdag for det store transfervindue. Vi har derfor omdøbt dagens liveblog til 'Transfer lige nu', og vi følger naturligvis al aktivitet til dørs. Danny Longhi Andreasen har været din vært den første del af dagen og nu fører jeg, Johan Lyngholm, deadline day til dørs. God fornøjelse!

00.00 - FODBOLD: Så er det slut!
Så blev det midnat og dermed er vinterens transfervindue lukket i. I hvert fald i de fleste europæiske ligaer inklusiv den danske Superliga. Her har der været heftig aktivitet, hvilket du kan studere i denne artikel: Få det store overblik: Superligaen går transferamok
Flere steder i Europa fortsætter vinduet med at være åbent lidt endnu. I Sverige og Norge lukkes der først med udgangen af marts.

23.55 - FODBOLD: Lejesvend drager videre
Uret tikker, men der tikker stadig nogle handler ind. PSV Eindhoven har offentliggjort, at man har lejet Marco van Ginkel i Chelsea. Van Ginkel har senest været lejesvend i Stoke og før det lejesoldat i AC Milan.

23.40 - FODBOLD: Stoke smider formue for franskmand
Så fik vi aftenens største handel. Med STOKE! som afsender. Premier League-klubben, der har den tidligere Manchester United-bomber Mark Hughes som manager, har med mindre end en halv time til vinduets lukning offentliggjort købet af franske Giannelli Imbula. Pris: 18,3 millioner Pund svarende til cirka 180 millioner kroner. Dermed overgår klubben sin hidtidige transferrekord. Og hvem er Gianelli Imbula så?, tænker du måske. En 23-årig defensiv midtbanespiller, som kommer fra et skuffende ophold til FC Porto.23.20 - FODBOLD: Mestrene fortsætter transferoffensiv
FC Midtjylland har virkelig haft en travl deadline day. Her sidst på aftenen har de danske mestre lejet den bulgarske centerforsvarer Nikolay Bodurov i engelske Fulham frem til sommer. Derudover har FCM lejet den islandske U21-landsholdsspiller Bödvar Bödvarsson hos det islandske mesterhold, FH Hafnarfjördur. Bödvar Bödvarsson er venstre back og er udset som gardering for Filip Novak. FCMs direktør Claus Steinlein har bekræftet begge aftaler over for DR.
Tidligere på dagen hentede FCM også norske Harmeet Singh og finske Kaan Kairinen. LÆS MERE HER.

23.06 - FODBOLD: 'Jammerlig' nordjysk handel
Så er der sent nyt fra Aalborg. AaB har netop udlejet den 21-angriber Viktor Ahlmann, som i foråret var udlejet til Vendsyssel FF. Viktor Ahlmann skifter til...Jammerbugt FC.

22-55 - FODBOLD: ...og så blev den officiel.

Jesper Lauridsen fra FCM til Esbjerg.

22.52 - FODBOLD: Esbjerg henter back i FC Midtjylland
Vi teasede for historien for nogle minutter siden. Nu kan du læse hele artiklen om Jesper Lauridsens skifte her.

22.45 - FODBOLD: Intern handel på plads i Superligaen
BT kan nu afsløre, at der med lidt over en time til vinduet lukker, er faldet en spændende handel på plads mellem to klubber i Superligaen. Læs mere lige her om få minutter.

22.15 - FODBOLD: Januars mærkeligste handel?
Så er en af vinduets mærkeligste handler en realitet. Sådan lyder retorikken i hvert fald på Twitter. Den 28-årige Sunderland-angriber er udlejet til den franske storklub Olympique Marseille for resten af sæsonen. Steven Fletcher er en typisk britisk angriber, der aldrig har været på kontrakt uden for de britiske øer. Nu venter fodbold på den franske riviera. Den havde de færreste set komme. Hvis nogen overhovedet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Prøv gratis i 30 dage