Hele Danmark kunne følge med, da Jason Watt mandag aften rejste sig op for første gang i 17 år. Det skete i DR2-programmet 'Moderne Mirakler,' og det rørende klip har affødt flere tusinde reaktioner.

Alene det klip, der ligger på Jason Watts egen Facebook-side er blevet delt knap 10.500 gange, og der er i skrivende stund knap 2.200 kommentarer.

En stor del skriver, at de sad med tårer i øjnene første gang, klippet blev vist.

'Hvor er du sej Jason - blev ret rørt, hold kæft det må være stort for dig at kunne stå selv efter så mange år,' skriver Gerd Cecilie Bech Thomsen og tilføjer, at racerkøreren er et forbillede ikke blot for andre i samme situation, men også for dem der tager førligheden for givet.

I klippet siger Jason Watt, at det nærmest føles som om, der er for lavt til loftet. Og han tilføjer, at man skal sætte pris på livet. Og adspurgt om han vil prøve at tage et skridt, kom svaret prompte.

'Der tager du jo nærmest ordene lige ud af munden på mig. Jeg vil hellere ende med at ligge på gulvet og tænke 'det fik jeg da prøvet' end at køre hele vejen hjem og tænke 'ej jeg skulle da lige have sagt ja'.

Og netop den kommentar har fået mange til at rose racerkøreren for hans gå-på-mod.

'Du rammer hjertet. Du er med til at vise vejen både med din kommentar og vilje! Hellere falde end ikke at prøve. JA TAK!' lyder det fra Zitta Mogensen.

I klippet er Jason Watt udstyret med et exoskelet, som koster 250.000 kroner. Og flere på Facebook mener, at udstyr som det er noget, der skal satses penge på fremover. Jørgen Rasmussen har på Jason Watts side sendt en direkte opfordring til statsministeren.

'Lars Løkke, dette er hvad vi også skal bruge penge på i vores land, for danskerne og ikke i EU's tjeneste,' skriver han.

Det var i oktober 1999, at Jason Watt kom alvorligt til skade. Efter en fotosession med et motorcykeltidsskrift kørte Jason Watt galt på sin motorcykel på Amager.

Han endte i en grøft med 50-60 kilometer i timen og landede på ryggen. Få dage efter vågnede han op på Rigshospitalet i København. Lam fra brystet og ned. Alligevel har han aldrig været bitter, fortalte han mandag aften til BT.

»Jeg vågner ikke op om morgenen og tænker øv. Men jeg blev alligevel mindet om, at der er andre mennesker, der har meget mindre end jeg,« lød det fra Jason Watt.

Og hans positive indstilling er også noget af det, der høster store roser på de sociale medier dagen efter, klippet kom frem.

'Det er så vildt! Idag er jeg 27 år, og hver gang dit navn kommer op I medierne, mindes jeg hvor stor en idol du er. Jeg kender dig ikke personligt, men kæft hvor er du sej. Du fortjener på ingen måde den kørestol! Men du er en fighter og er et levende bevis på taknemlighed. Kæmpe respekt!' skriver Finn Pedersen.

Også Jason Watts kone, Majbrit Watt, har kommenteret på videoen. Her skriver hun, at hvis hun havde været tilstede, kunne de som par have danset deres første dans. Og til BT fortæller hun, at den store støtte har rørt dem begge meget.

»Vi er begge totalt overvældede over, hvor mange mennesker, det har rørt, og hvor mange der har brugt tid på at se det her klip. Hvis andre kan få muligheden ved at man lægger sådan noget på Facebook, er det jo også fantastisk,« siger hun.