Det danske badmintontalent Line Kjærsfeldt slog søndag nummer 12 på verdensranglisten, inderen Pusarla Venkata Sindhu, i den første kamp ved årets Copenhagen Masters.

Dermed tog 21-årige Kjærsfeldt også den første titel ved invitationsturneringen, hvor hun og hendes modstander var de eneste deltagere i damesingle.

21-12 og 21-19 lød sejrscifrene, og den unge dansker var stolt over sin egen præstation.

»Min modstander ligger nummer 12 i verden, men jeg lod være med at køre med på hendes aggressive stil, og jeg turde lukke ned for det,« siger Kjærsfeldt.

»Jeg synes, at hun virkede meget usikker og aggressiv, og der var ikke så meget ro over hendes spil. Det var hele tiden tempo, tempo, tempo, men det var jeg god til at lukke af for,« lyder det fra Kjærsfeldt.

Danskeren er nummer 29 i verden og har aldrig tidligere slået en spiller, der ligger lige så højt på verdensranglisten som den indiske nummer 12.

»Men selvfølgelig skulle jeg tro på, at jeg kunne vinde, og det gjorde jeg også, for ellers havde jeg ikke vundet. Men jeg vidste godt, at det ville blive en svær kamp,« siger Kjærsfeldt.

Copenhagen Masters er en invitationsturnering, hvor de største danske badmintonnavne deltager, og hvor en række udenlandske spillere også inviteres med.

Turneringen, der afholdes i dagene mellem jul og nytår hvert år, giver ikke point til verdensranglisten.

Alligevel er især de danske deltagere opsatte på finde deres bedste spil frem ved turneringen i Falkoner Centret på Frederiksberg.

Og Line Kjærsfeldt var også imponeret over opbakningen fra hjemmepublikummet.

»Det var helt fantastisk. Der er en rigtig fed atmosfære derinde. Man er jo på hjemmebane, og det er noget helt specielt,« siger hun.

Turneringen afholdes over to dage - søndag 27. december og mandag 28. december.